2013.IV.10. NB II, Ferencváros II. – Vasas: 0-1

A labdarúgó NB II Keleti csoport 18. fordulójából elmaradt mérkőzésen egy góllal nyert a Vasas Csepelen.

Ferencváros II. – Vasas: 0-1 (0-1)
Csepel, 400 néző, vezette: Pintér Csaba (Király, Kulman)

Ferencváros II: Hermány – Simita, Klein, Batik, Birtalan – Vass, Csilus (Papp M. 46.) – Jovanovic, Nyilasi B. (Kleizer 70.), Orosz M. – Nehéz
kispad: Ranilovic, Popgeorgiev, Kónya, Vattai, Erdei V.
vezetőedző: Lipcsei Péter

Vasas: Szatmári – Kovács D., Kárpáti, H. Mehmedagic (Nikolov 13.), Görgényi – Recklet – Ferkó, Hohmann (Katona 55.), Cseke – Pisanjuk (Szilágyi 46.), J. Wilson
kispad: Halasi, Bobo, Lucas, Venczel
vezetőedző: Dirk Berger

Gól: Batik (33. – öngól)
Sárga lap: Csilus (5.) illetve Kárpáti (73.)

A Vasas hivatalos oldalának közvetí­téséből:

A meccsen tiszteletét tette a Ferencváros első csapatának trénere is, Ricardo Moniz.

6. perc. Szabadrúgáshoz jutottunk 20 méterre a kaputól, Haris vállalkozott, alig csavarta a jobb kapufa mellé. Jó lövés volt.
9. perc. Veszélyes támadt vezetett a Fradi a baloldalunkon, a középre tekert labda egy ferencvárosi kézre pattant, védőink reklamáltak, a bí­ró engedte tovább a helyzetet, í­gy Csilus lőhetett 14-ről, de Görgényi időben odaért és blokkolt. A szöglet jól jött be, Klein emelkedett a legjobban, de bólintása elment a bal kapufa mellett.
22. perc. Ferkó iramodott meg lendületesen a jobboldalon beadását az ötös sarkán álló Pisanjuk mellre is vehette, de sajnos rosszul célzott. A meccs eddigi legnagyobb helyzete volt.
26. perc. Nem sokáig váratott magára a veszélyes válasz, Nehéz iramodott meg Nikolov és Kárpáti között, felrúgni sem tudták, de szerencsére Szatmári jó ütemben lépett ki, í­gy tisztázni tudott. Nagyon nehéz meccs, a Fradi nagyon lendületesen játszik. Más kategória, mint a Nyí­regyháza.
33. perc. Góóól! 1-0-ra vezetünk. Hohmannt ugratták ki remekül, a menteni igyekvő védő pedig a saját kapujába pöckölte a labdát. Öngól!
37. perc. Birtalan ment el a balszélen, nagy nehezen begyötörte a labdát Cseke mellett, Klein mellel átvette, de a rövidbe tartó lövését Szatmári nem csak védte, meg is fogta.
42. perc. Kovács Dani ment el a baloldalon, beadását a védők oldalra fejetlék, de nem messzire, Hohmann elé, aki középre fejelt – miközben letaglózták az ötös sarkán – Ferkó jó helyen állt térdmagasságból megcélozta a kaput, de Hermány résen volt.
55. perc. Újabb Szatmári bravúr!!! Jobb oldalról jött beadás egyedül találta Nehéz Mátét. Szatmári nagyot védett!!!
61. perc. A Ferencváros jutott szöglethez, a kifejelt labdát megint Orosz lötte vissza, de Szatmári tartja magát, újra óriásit védett. Keveset van nálunk a labda, a Fradi támadásaiban több a veszély, de eddig álljuk a rohamokat.
70. perc. Újra Wilson ugrott, ki, újra Hermány volt a gyorsabb, de tisztázása Szilágyi elé pattant, aki 20 méter vezette a labdát, majd oldalról, 15-ról bombázott, Hermány visszaért és védett.
85. perc. Percek óta nincs nálunk a labda, csak vagdossuk ki, próbáljuk tartani az eredményt.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Aki látta a mérkőzést, az tudja, hogy számtalan ziccert kialakí­tottunk. Sajnos azonban a befejezéseknél, amikor szemben álltunk a kapussal, nem tudtunk eléggé koncentrálni, Szatmári pedig több óriási védést is bemutatott. Éppen ezért kell odafigyelnünk az edzéseken is, hogy a mérkőzéseken a nagy helyzeteket értékesí­teni tudjuk. A futball sajnos igazságtalan, a Vasas ugyanis egyetlen helyzetét kihasználta, és ezzel meg is nyerte az összecsapást. Nem tudom azonban elmarasztalni a srácokat, mert hajtottak, küzdöttek becsülettel.

Dirk Berger: – Csak a nagy szerencsével kiharcolt győzelemnek tudok örülni, el kell ismernem, hogy a Fradi jobb volt nálunk.

(A Ferencváros és a Vasas hivatalos honlapja, az nso.hu, és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ