2013.IV.20. NB II, DVSC-DEAC – Ferencváros II.: 2-3

Második csapatunk 3-2-es győzelmet aratott a labdarúgó NB II Keleti csoport 23. fordulójában Debrecenben.


DVSC II. – Ferencváros II.: 2-3 (1-1)
Debrecen, 700 néző, vezette: Berényi Tamás (Demeter, Pápai)

DVSC II.: Szécsi G. – Kuti, Ludánszki, Szatmári, Tatár (Aranyos 74.) – Dombi (Sós 46.), Gál, Lucas, Bereczki, Sl. Bouadla – Angyal (Len 62.)
kispad: Rácz
vezetőedző: Szalánczi Tamás

Ferencváros II: Hermány – Simita (Erdei G. 41.), Vattai, Batik, Birtalan – Vass, Csilus – Popgeorgiev, Nyilasi B. (Kleizer 81.), Papp M. (Holman 46.) – Nehéz
kispad: Gyenes, Peszmeg
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Angyal (15.), Bereczki (54.) illetve Nehéz (32., 88.), Vass (75.)
Sárga lap: Lucas (63.), Ludánszki (88.) illetve Papp M. (45.)

A dvsc.hu beszámolója:

A DVSC-DEAC a Ferencváros második csapatát fogadta ma az Oláh Gábor utcai centerpályán az NB II Keleti-csoport 23. fordulójában.

Nagyon lendületesen kezdett csapatunk, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, kapufát lőttünk, majd a 15. percben Angyal Norbert révén a vezetést is megszereztük. Az előny tudatában sem állt vissza a kis Loki, hanem bátran ment előre, és állandó veszélyt jelentett  a Ferencváros kapujára. Fél óra után vált kiegyenlí­tetté a játék, ekkor már a vendégek is meg-megvillantak, és a 32. percben egyenlí­teni is tudtak. Volt lehetőségünk a szünet előtt visszaszerezni a vezetést, de kimaradtak a helyzetek.

A második félidő elején azonban ismét a kis Lokinál volt az előny, ezúttal Bereczki Dániel talált a hálóba. Ezután kicsit ránk jött a Fradi, de gyors kontrákkal válaszoltunk. A 75. percben a zöld-fehérek egy távoli lövéssel másodjára is egyenlí­teni tudtak, sőt a hajrában a győzelmet is kiharcolták.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Szalánczi Tamás: – A játékkal különösebb probléma nem volt, gólhelyzetek tömkelegét hagytuk ki, az ellenfél természetesen ezt meg is büntette.

Lipcsei Péter a mérkőzést követő értékelésében kitért arra is, hogy mit követel meg játékosaitól, és hogy ebben a szezonban melyik labdarúgója fejlődött a legtöbbet.

– Hogyan értékeled a mérkőzést?
– A második félidőben nagyon jól futballozott a csapat, örülök a három pontnak. Az első félidei játékkal nem voltam elégedett, 20-25 percig még a buszon voltunk… A második félidei játékot figyelembe véve viszont úgy érzem, hogy megérdemelten hoztuk el a Loki II otthonából a három pontot.

– A csapat már a hatodik helyen áll a tabellán…
– Nem figyelem a tabellát, az a lényeg, hogy a srácok napról-napra, hétről-hétre fejlődjenek. Nyilván nekik is van gyengébb meccsük, hiszen nem robotok, de azt nem tűröm el, hogy akaratban bárkivel szemben alul maradjanak. Simon Tibit tudom idézni: rosszul lehet játszani, de lélektelenül soha. Ezzel maximálisan azonosulni tudok, és ezt kérem a játékosaimtól. Ha valaki lefutballoz bennünket, akkor kezet nyújtunk, és gratulálunk, de akaratban senki nem győzhet le minket. Most kétszer is hátrányból álltunk fel, és a végén fordí­tani tudtunk, ilyen tartást várok el.

– Van olyan, akit kiemelnél?
– A mai meccs után talán Nehéz Mátét, aki ismét két gólt rúgott, és ebben a szezonban talán a legtöbbet fejlődött. Tizenhatoson belül életveszélyes, és a mai második gólja szenzációs volt, lefutotta az ellenfél védelmét, és kihasználta a ziccert. Nem mellesleg tizenegy góllal ott van a góllövő lista élmezőnyében. Szükségünk van ilyen játékosokra.

(A Ferencváros és a DVSC hivatalos honlapja, az nso.hu, és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

05.11.19:30 M4 Sport
OLDALAK
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ