2013.IV.24. Ligakupa-döntő, Ferencváros – Videoton: 5-1

7 hozzászólás a(z) 2013.IV.24. Ligakupa-döntő, Ferencváros – Videoton: 5-1 bejegyzéshez

 • Csodálatos meccs volt a tegnapi!

  Végre kijött Moniz edző munkája a srácok is mind megértették,hogy igenis van jelentősége ennek a meccsnek is.
  Remélem hasonló felfogásban,akarással “behúzzuk” a 3 pontot és a szezon végén meglesz a 2.hely!

  Gratulálok a Csapatnak,a Stábnak!

  Szép volt Fiúk!

  Hajrá Fradi!

 • Kedves “Gyulabá” Akkor sakkmeccs lenne. /2,5-0,5/ Persze ez csak vicc. Szurkoljuk ki az 1:0-t!

 • Szép volt fiúk!
  Vasárnap de jó lenne nyernünk nagy lépést tehetnénk a dobogó felé.
  Hajrá Fradi.

 • Most kell nagyon észnél lenni és a földön maradni. A vasárnapi meccs egy másik meccs lesz, de ha ilyen lelkesen és koncentráltan játszanak a fiúk, akkor nem lehet baj. Besic, Somalia, Jenner és Aborah nagyon jó volt! Örültem a cseréknek is, különösen Klein behozatalának.
  Hajrá Fradi! Mindent bele vasárnap!

 • Valóban szép volt ez a mérkőzés, imponáló a gólkülönbség. Hajrá Fradi!
  De…
  Vasárnap kellene ennek az eredménynek legalább a fele. Nem mintha egy 1-0-ás győzelemnek nem örülnék, de azért mutassuk már meg a Puskásban, hogy ez a mai nem egy véletlen szerencsés győzelem volt!
  Valahogy í­gy kellene mindig játszani a Fradinak. Nem lehet mindí­g 5 gólt rúgni, de í­gy harcolni, í­gy lefogni az ellenfelet, azért meg kellene próbálni máskor is!
  Nagyon Szép Volt Fiúk, csak í­gy tovább!

 • Ez már helyenként pazar foci volt! Öröm volt látni, hogy a Caneira-Vinicius kettőst milyen könnyed, brazilos focivarázzsal oktatta Jenner , Leo, Soma és Aborah! Remélem én is, hogy kitart ez a forma vasárnapig, mert az lesz a fontosabb derbi! Mindenesetre jót tett a lelkünknek egy kupasiker és ez a gála! Kösz srácok és Ricardo!
  Ezúttal Jova remekül védett, Bőnig játéka stabil volt, Besic újra elegáns és hibátlan volt, Józsit végre láttuk játszani(!), Aborah í­gy még sosem játszott, Soma életveszélyes volt, Böde harcos, Cukic hasznos, Alempijevic is jó, hogy újra játszhat. Alakul a védelmünk, Junior Fell azért beférne majd(szerintem) Leo pedig koncentrált és oktatott megint! KUPAGYŐZTES!!! Szép volt fiúk!

 • Ezt szinte el sem hiszem! Fantasztikus játékkal nyertünk. Minden bejött, a helyzetkihasználásunk 100%-s volt és néhányan egészen kiválóan játszottak. Jó volt ismét látni Böniget hátul, adott egy plusz biztonságot. Aborah, Somalia, Jenner -- kiváló! Remélem a lendület kitart vasárnapig,mert jó lenne ott is nyerni.
  Addig azért ünnepeljünk egy kicsit! Hajrá Fradi és köszönöm ezt a csodás estét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ