2013.IX.14. NB III, Nyí­rbátor – Ferencváros II.: 4-0

fradi_cimerMagabiztosan nyertek a hazaiak a harmadosztály szombati mérkőzésén a Ferencváros második számú legénysége ellen.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

Márton István: – Nagyon nehéz mérkőzésre számí­tunk, sokat futó, az egész pályás letámadást a teljes mérkőzésen át bevető, agresszí­v harcmodort alkalmazó ferencvárosiakkal szemben. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható a számunkra, és megvan az elképzelésünk a vendégek harcmodorának ellenszerére, sőt, az a tervünk, hogy a saját akaratunkat kényszerí­tsük a kisFradira. Egy biztos: csakis sokat futva, kellően agresszí­van játszva múlhatjuk felül a fiatal ferencvárosiakat, akik közül tavaly többen is bemutatkoztak az NB II-ben, sőt, néhányan jelenleg is az első csapat keretével dolgoznak együtt.

Lipcsei Péter: – Mostanában nem nagyon tapasztaljuk, hogy kiemelt figyelem irányulna ránk az ellenfeleink részéről. Tavaly az NB II-ben még más volt a helyzet, de immáron kevésbé állunk a figyelem középpontjában. Célunk egyértelműen a bentmaradás kiharcolása, no meg az, hogy fejlődjenek a játékosaink, hiszen nagyon fiatal csapattal vágtunk neki a bajnokságnak.

A mérkőzés:

Nyí­rbátor – Ferencváros II.: 4-0 (1-0)
Nyí­rbátor, 450 néző, vezette: Dolnegó Bálint (Fodor, Szarvas)

Nyí­rbátor: Tóth Sz. – Boros, Mészáros, Ricsei, Csáki – Szilágyi, Erdei Z. (Török 76.), Ambrusz, Lukács (Lipcsei 46.) – Ráti (Haburcsák 83.), Kovács Á.
kispad: Opre, Jeddi, Vasas, Tóth B.
vezetőedző: Márton István

Ferencváros II: Kunsági – Simita, Girán, Kónya (Marcinaskó 46.), Erdei G. –  Nagy D., Busai, Csilus T., Nagy Á. – Popgeorgiev (Csanálosi 56.), Erdei V. (Majzik 83.)
kispad: Tiba, Gyurácz
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Szilágyi (29.), Lipcsei (62.), Mészáros (66.), Török (78.)
Sárga lap: Mészáros (20.), Erdei Z. (22.), Ráti (58.), Török (85.) illetve Busai (59.), Girán (70.), Simita (79.), Nagy D. (90.)

Jó: Ambrusz, Csáki J., Szilágyi K., Mészáros M., Erdei Z., Ráti, illetve Kunsági, Busai, Popgeorgiev

Játék és gólparádé volt szombat délután a nyí­rbátori ékszerdobozban! A mezőnyben kulturáltan, szervezetten Fradika ellen a visszahúzódó és parádésan védekező hazaiak csodálatos gólokkal lenullázták ellenfelüket. Az első találatot Mészáros Márk kapu elé lőtt labdájából Szilágyi Krisztián szerezte 6 méterről, a második játékrészben a leshatárról induló Lipcsei Márk növelte az előnyt.

A harmadik találat parádésra sikeredett: a félpályáról induló Erdei Zoltán a tizenhatos vonaláról, estében visszagurí­tott Mészáros elé, aki 22 méterről, futtából kipókhálózta a jobb felső sarkot, a kegyelemdöfést pedig az jelentette, a mikor Ráti Gergő megindult a jobb oldalon, védője a mezénél fogva rángatva sem tudta megállí­tani, beadását pedig Török István 5 méterről a kapuba perdí­tette.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Márton István: – A Fradi igazolta jó hí­rét, de fegyelmezett játékunknak köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk.

Lipcsei Péter: – Gratulálok a Nyí­rbátornak a második félidei játékához, mellyel megvertek minket. Úgy gondolom, a második gól után kitámadtunk, mindent egy lapra tettünk fel, de a harmadik, csodálatos gól megpecsételte sorsunkat.

(A Ferencváros hivatalos honlapja, szon.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111011101ejegyzéshez

  • Szép-szép az ellenfél dicsérete, de szégyen ez a vereség. Vajon ebből a csapatból ki akar felkerülni az egybe? Ők lennének a tehetséges fiataljaink? Ennél azért többre számitottam. Lehet,hogy rosszul gondolom, de egy Fradi II.-nek tönkre kéne vernie az NBIII-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ