2013.IX.22. Ferencváros – Újpest: 3-1

3 hozzászólás a(z) 2013.IX.22. Ferencváros – Újpest: 3-1 bejegyzéshez

  • Jó meccs volt, az Újpest is jól játszott.
    A nemzetközi szinten űzött játékkal teljesen fölösleges összehasonlí­tani, az egy másik kávéház.
    Idehaza egy kiemelkedően jó mérkőzés volt. Első lépésnek elég lenne, ha minden meccsünk olyan lenne, mint az utolsó kettő volt.

  • Továbbra is CSAK annyi a kérdésem: Mi a frásznak van a szurkolói kártya és a beléptető rendszer, ha nem AZT büntetik, aki a BALHÉT okozza????? Ezek a szerencsétlen ( vagy tudatos ) provokátorok annyi kárt okoznak a klubnak és mindannyiunknak, hogy épp itt az ideje ŐKET BÜNTETNI VÉGRE!
    A csapat az országos várakozással ellentétben nem gálázott, de bedarálta az Újpestet. A játék és a gólok kidolgozottsága ismét hagyott kí­vánnivalót maga után. A helyzetkihasználás és a védelem továbbra is gyenge. A középpályánk kreativitása a nullához konvergál, ezért már nagyon várom Leonardot és Buzsákyt, hogy vigyenek némi szí­nt a szürkeségbe. A csapat küzdeni, hajtani már tud, futballozni kevésbé, de lesz ez még jobb is! A derbi a miénk, az első hely egyetlen pontnyi távolságra van, ám a játékunk alapján “fényévekre”..Ez még nem egy bajnokcsapat focija, de bí­zzunk benne, hogy összeáll a kép. Az eredményesség már alakul. Hajrá Fradi!

  • Hát, sokkal nehezebb szülés volt, mint gondoltam, bejött a “rangadó-pszichózis”, az Újpest úgy játszott, mintha egész évben csak erre a meccsre készült volna. Egy félidőben több esemény történt, mint máskor egy NB I-es fordulóban. Bár minden meccs ilyen lenne! TV-n keresztül is érezhető volt a szurkolás, csak nem tudom, egyesek 5 perccel a vége előtt miért balhéztak megint? Kiknek célja a sokmilliós büntetés és az esetleges zártkapu??? Jó lenne már megtudni, kiknek (milyen idegen hatalmaknak) a megbí­zásából “dolgoznak” ezek a Fradistának álcázott emberek? Mert ha valaki Fradi-drukker, akkor 5 perccel a vége előtt, 2 gólos vezetésnél, Böde gyönyörű fejesénél (és Balajcza bravúrjánál) nem kerí­tésbontással van elfoglalva… Dühí­tő, hogy egy ilyen ragyogó, “érzelemteli” meccs után is “ezek” miatt ezen fog csámcsogni a liberális média.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.17.14:45 TV:M4Sport
03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
04.07.14:45 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.14.16:30 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ