2013.VIII.24. NB III, Ferencváros II. – Felsőtárkány: 0-2

fradi_cimerA labdarúgó NB III Keleti csoport 2. fordulójában második csapatunk 2-0-s vereséget szenvedett a Népligetben.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

Ví­gh Ferenc: – Nem úgy sikerült a rajt, mint ahogyan azt szerettük volna. Itt nem csak az eredményre gondolok, hanem a kevés futó mennyiségre, a lassú játékra. Most egy olyan Ferencvárossal találkozunk akiket volt szerencsém látni az első fordulóban. Mit ne mondjak élmény volt nézni őket, sok futás, pontos passz, kemény játék jellemezte őket. Stí­lusos focit játszottak, nagyon kí­váncsi vagyok a csapatom hogyan lesz képes átállni a langyos játékról az ő szintjükre, mert esélyünk csak akkor lehet a pontszerzésre. Olasz, Kálmán játékára továbbra sem számí­thatok.

A mérkőzés:

Ferencváros II. – Felsőtárkány: 0-2 (0-1)
Népliget, ? néző, vezette: ifj. Szilágyi Sándor (Tőkés, Berecz)

Ferencváros II: Rigó – Simita, Girán, Erdei G., Birtalan – Popgeorgiev, Csilus T. (Csanálosi 46.), Majzik (Erdei V. 71.), Nagy Á. – Nagy D., Hodgyai (Marcinaskó 73.)
kispad: Rácz, Korkut, Schön
vezetőedző: Lipcsei Péter

Felsőtárkány: Roza – Szurkos, Katona A., Elek N., Kaszás – Hajdu (Busai 59.), Vágó, Kasza D. (Romhányi 76.), Barzsó – Béres F. (Laurinyecz 67.), Montvai
kispad: Nótás, Balogh D., Demkó
vezetőedző: Ví­gh Ferenc

Gól: Montvai (36., 81. – 11-esből)
Sárga lap: Girán (73.), Erdei V. (81.) illetve Szurkos (20.), Katona A. (74.)

Montvai Tibor nyerőembernek bizonyult, aki két góljával győzelemhez segí­tette a felsőtárkányiakat a FTC II. vendégeként. A rutinos támadó előbb Hajdu Zsolt átadását értékesí­tette, majd a Laurinyecz Ákossal szemben megí­télt büntetőt lőtte a fővárosiak hálójába.

(A Ferencváros hivatalos honlapja, a hevesifoci.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ