2014.III.16. Ferencváros – DVSC: 1-1

3 hozzászólás a(z) 2014.III.16. Ferencváros – DVSC: 1-1 bejegyzéshez

  • Én viszont azt bí­rom hogy “hazai” pályán (csak a bajnokikat nézve) utoljára az Újpest ellen lőttünk 1-nél több gólt :/ Fradi 3-1 Újpest, Fradi 1-2 Honvéd, Fradi 1-1 Mezőkövesd, Fradi 0-3 Haladás, Fradi 1-2 Pécs, Fradi 1-1 Győr, most meg megint 1 gól. Pedig Böde már megtörhette volna, amit belelőtt a kapusba.

  • Kedves szurkolótársak

    Tetsztetős, szép focit mutatott be a Fradi. Es mégis. Nem akart menni neki most sem ?

    Mi lehetnek az okai ?

    Az ùj német edző munkáját már egy kicsit be lehet látni. Sajnos még mindig megmutatkoznak azok a merészségeket érintő hiányai, melyek a csapatot gátolni szokták folyamatosan.

    Sok a jó előkészìtők, és a helyzeteket kidolgozó emberek, de hiányoznak (még) a befejező egyéniségek.

    A Fradi sas szárnyai még meg vannak rongálódva. De – utánna fog nőlni mind az, ami ki van tépve. Erre minden (zöld) sas képes.

    A Fradinak a középpályán kellene erősìtenie. Jó labdát adni és a védelem kisegìtésén fáradoznia. A helyzet nagyon is hasonlìt a 20-as évek végére, amikor a Ferencvárosnak pont a világklasszis középpályája vált kiváló fegyverévé.

    Mégis az némi reményt ad (a harmadik helyért folyó harc irányába), hogy a nehéz meccsen át van a csapat. Vagyis most jönnének csak a győztes meccsek?

    A Fradinak van egy nagyon jó fiatal sztárja, aki már meccseldöntő labdákat tud (legalább is) adni, ha még nem is maga tudja mindig értékesìteni őket.

    Holman Dávid-ról van szó. Vajon egy ùj Alberet Flórián lehetne belőle ? Nagy jövőt látok előtte és már most jó labdarùgó

    Ki mit tud az ùj Fradi-pálya beavatásáròl. Örülnék, ha a Rapid-ot hìvnák el a beavatò meccsre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.17.14:45 TV:M4Sport
03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
04.07.14:45 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.14.16:30 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ