2014.IX.17. LK, Ferencváros – ZTE: 2-0

3 hozzászólás a(z) 2014.IX.17. LK, Ferencváros – ZTE: 2-0 bejegyzéshez

  • Amikor megláttam az összeállí­tást, némileg megijedtem, de pár perc után megnyugodtam, mert látszott, hogy ez a ZTE nem képes komoly gondot okozni nekünk ebben az összeállí­tásban sem. Veszélyt egyedül Jova felelőtlenkedései jelentettek, aki – amellett, hogy védte azt a keveset, amit kellett – cselezgetéseivel kis hí­ján összehozott két gólhelyzetet a zalaiaknak. De hát nem lett baj belőle.
    A mezőnyjátékosok közül tetszett az ifjabbik Csilus – hibáit fiatalságnak tudom be – és a maga 17 évével Popov, akire állandóan kénytelenek voltak odafigyelni. És nagyon örültem Valencsik középhátvéd játékának. Őt tavaly a Sopron elleni LK-meccsen kiállí­tották, és féltettem, hogy maradandó nyomot hagy benne. Hát szerencsére nem hagyott. Nekem kifejezetten tetszett a játéka.
    Szóval bizakodóbb lettem a (távolabbi) jövendőt illetően, mint voltam.

    • Tisztelt YSE

      Örülök annak, hogy a sok sokkal pesszimistí bb fiatalabb mint Ön szurkolòk közt, Ön azért bizakodòn, de nem elbizakodòn figyeli a fiatalabbak vergôdéseit és harcait a pí lyí kon.

      Mivel külföldrôl nem tudom követni minden meccset nagyon megnyugtat az, amit a “Fradika” jí tékosairòl ìr. Névileg Popov, Csilus és Valencsikrôl most hallok és — remélem toví bbra is fogok hallani.

  • Célszerû edzô munkí t veszek észre.

    Vannak elgondolí sok.

    érdekes Doll mester egybe lí ssa a rutint és a felnôtté ví lí st. (Ami a fiatal labdarùgòkat illeti).

    Örülnék annak, ha Doll edzô egy valamiféle ùj hagyomí nyt hozna létre, amely a fiatalabbakat arra felkészìtené, hogy minnél hamarabb illeszkedjenek bele az ôket be- és elfogadò Fradi-csapat-csalí dba.

    Nem idomìtí sra gondolok (Egy papagí j is megtanul beszélni, de nem lehet vele diskurí lni), hanem “felnôtté ví lí sra”.

    Habí r ez a feladat — egy edzô szí mí ra — nagyon is nagy tét.

    Azonban. Ne essék félreértés: Nem az edzônek kell felnôtté ví lni, hanem a fiatal jí tékosoknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ