2014.VI.25. Ferencváros – Dunaújváros PASE: 1-1 (edzőmérkőzés)

20140625-dunaujvaros-bodeFelkészülés: a Fradi nem bí­rt az újonc dunaújvárosiakkal

Ferencváros – Dunaújváros PASE: 1-1 (0-1)
Népliget, zártkapus mérkőzés

Ferencváros:
I. félidő: Dibusz – Bönig, Nalepa, Mateos, Bosnjak – Kukuruzovic, Busai – Nagy Dániel, Csilus Á., Böde – Orosz
II. félidő: Jova – Csilus T., Mateos, Nalepa, Hidvégi – Buzsáky (Orosz), Gyömbér – Péter A., Havojic, Csilus Á. (Kukuruzovic) – Lauth
vezetőedző: Thomas Doll

Dunaújváros PASE: Milinte (Nagy G.) – Villám, Farkas V., Gavric, Csehi – Muscat, Petneházi – Jakab, Pascua, Urbin – Thiago
csere: Tóth T., Ato, Sóron
vezetőedző: Dobos Barna

Gól: Lauth (90.) ill. Jakab (10.)

A fradi.hu-n olvasható beszámoló szerint a 10. percben Jakab Dávid révén az újvárosiak szerezték meg a vezetést – kihasználva a ferencvárosi védelem hibáját –, de a hátrányba került együttes mezőnyfölényhez jutott, ami kidolgozott és kihagyott helyzetekben mutatkozott meg. Az újonc döntően védekezni kényszerült, a félidő hajrájában azonban kiegyenlí­tődött a mezőnyjáték.

A második félidőre friss csapatot vetett be Thomas Doll, a Fradi fölénye nyomasztó lett, de az egyenlí­tő találatra a 90. percig kellett várniuk. A nyári szerzemény, Benjamin Lauth egy lecsorgót gyűjtött be, majd gurí­tott a kapuba nyolc méterről.

További képek …

Dobos Barna: – Elégedett vagyok csapatom játékával, jól játszottunk az első felkészülési mérkőzésünkön. Egy szép összjáték után Jakab Dávid által nagyon szép gólt sikerült  szereznünk. A védekezésünkre sem lehet panaszunk, hiszen jól zártunk vissza. A második félidőben a teljes csapatot frissí­tettem, a gól ellenére őket is dicséret illeti. Fejlődnünk kell a helyzeteink kihasználásában, hiszen gólra vagy gólokra kell váltanunk azokat.

(A Ferencváros és a Dunaújváros hivatalos honlapja és az nso.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ