2015.II.21. DVSC – Ferencváros: 0-0 (edzőmérkőzés)

Parázs helyzetek igen, gól nem volt a Loki-Fradin

Nyolcból nyolc győzelmet követően Debrecenben már nem tudott nyerni a Ferencváros.
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen és Ferencváros egymás ellen zárta téli felkészülési mérkőzéseinek sorát. A találkozó 0–0-s döntetlenre végződött.


DVSC – Ferencváros: 0-0
Debrecen, Oláh G. u., ~2.500 néző, vezette: Karakó

DVSC: Novakovic – Mészáros (Bódi 46.), Brkovic, Máté (Morozov 61.), Korhut (Vadnai 67.) – Jovanovic, Varga J., Bouadla (Sós 76.), Szakály (Mihelic 46.) – Kulcsár T., Sidibe (Tisza 39.)
vezetőedző: Kondás Elemér

Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Mateos (Batik 46.), Ramí­rez – Somalia (Cukic 70.), Busai (Gyömbér 70.) – Varga R. (Nagy Dá. 70.), Böde (Kukuruzovic 70.), Hajnal (Nagy Do. 70.) – Lauth (Ugrai 70.)
vezetőedző: Thomas Doll

Sárga lap: Szakály (23.) illetve Mateos (23.), Nalepa (83.)

A Ferencváros megnyerte az összes korábbi felkészülési találkozóját (nyolcból nyolcat), a Debrecen csak egy alkalommal kapott ki, a kettéosztott keret egyik fele január végén 4–1-es vereséget szenvedett a Mezőkövesdtől, a többi mérkőzésén azonban a Loki is veretlen volt.

Az első félidőt többnyire a heves küzdelem, valamint a két kapus remeklése jellemezte. A 13. percben Dibusz Dénes védte Kulcsár Tamás helyzetét, a 32. percben pedig Nenad Novakovics hárí­tott, miután Böde ziccerbe került. A 38. percben Varga József beadásnak induló kí­sérletét kellett kiütnie Dibusznak, majd az ismétlést követően Kulcsár Tamás lőtt estében tí­z méterről, kevéssel ment fölé a labda.

A második játékrész is inkább a parázs csatáké volt, sok hibával játszottak a csapatok. Ziccer sem volt sok, a 64. percben Igor Morozov – három perccel azután, hogy pályára lépett – betalálhatott volna, de öt méterről Dibuszba lőtte a labdát, a 90. percben pedig Nagy Dominik kí­sérletét hárí­totta Novakovics.

A két együttes a tavasszal a dobogóért küzdhet, most 0–0-s döntetlenre végeztek a főpróbán.

További képek itt, itt és itt …

Kondás Elemér: – Mind a két csapatnak megvoltak a helyzetei. Kí­vülről nem biztos, hogy látszott, de elég nehéz volt a pálya, ami mind a két fél számára nehezí­tette a játékot. Azt gondolom, az első félidőben megvoltak a lehetőségeink, a második félidőben pedig már a Ferencváros is jobban tudott veszélyeztetni. Az utolsó meccset játszottuk a felkészülési időszakban, nyilván szerettük volna megnyerni ezt a találkozót, viszont ma ennyi jött ki. Mindenféleképpen hasznos kilencven percnek tekinthető. A cél az volt, hogy senki ne sérüljön meg, Sidibének azonban egy szerelés közben rátapostak a térdére. Egyelőre fájdalmai vannak, de reméljük, hamarosan folytatni tudja a munkát.

Thomas Doll: – A győztes felkészülési mérkőzések után is elmondtam, hogy most még nem az eredmény a lényeg. Sokkal fontosabb, hogy szoros, intenzí­v mérkőzést ví­vtunk, kemény párharcokkal. A felkészülés végén épp ez volt a fontos, hiszen nem várhatjuk, hogy a tétmeccseken könnyebben jutunk majd a labdához és a pontokhoz. Jó utolsó teszt volt számunkra a tétmeccsek előtt, hiszen ott is a maihoz hasonló agresszivitással kell majd játszanunk, hogy a terveknek megfelelően gyűjtögessük a pontokat.

Dibusz Dénes:

Hajnal Tamás:

(A Ferencváros és a DVSC hivatalos honlapja valamint az nso.hu alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111011111ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ