2015.IV.7. MK, Szolnoki MÁV – Ferencváros: 0-2

3 hozzászólás a(z) 2015.IV.7. MK, Szolnoki MÁV – Ferencváros: 0-2 bejegyzéshez

  • Hát nem volt egy lélekemelő mérkőzés, bár a kapunk igazán nem forgott veszélyben.
    Emlékszem, hogy 2003. április 16-án a most mutatottnál sokkal borzasztóbb pocsék játékkal 2:1-re győztünk az Előre ellen az elődöntőben. Aztán a döntőben megvertük a Debrecent.
    A magam részéről a felelősséget a túllihegett eljövendő Újpest elleni meccsre hárí­tom. Mindenki arról beszél, s a játékosok nem tudják kivonni magukat a hatása alól. Bár ezért is ugyanannyi pont jár, mint mondjuk a Felcsút ellen járt. Sohasem jó, ha valamit túllihegnek, és szerintem vannak, akik szándékosan fokozzák ezt. Abban a reményben, hogy hátha kipurcanunk idő előtt.

  • Még az eredmény számszerűségével sem vagyok elégedett.
    De mindegy,sajnos tényleg legyen bármely kupaselejtező, Bl-még hiszek a csodákban-vagy El egy komoly csapat simán “hazavág”minket.

    Remélem vasárnap már mindenki odateszi magát.

    Viszont a zajmikrofonok nagyon tetszettek…!

    Hajrá Fradi

  • Győztünk, de ezt a meccset jobb elfelejteni. Doll kifakadását meg kell érteni, a Magyar Kupa elődöntőjében ilyen unalmas, szí­nvonaltalan mérkőzés? Ő nem ehhez van szokva. A német vagy az angol kupában, hasonló meccsen, akkor is, ha egy alacsonyabb osztályú csapat az egyik fél, 90 percen keresztül hajtanak, űzik egymást. Tegnap a mi meccsünk után jött a Dortmund-Hoffenheim német kupa negyeddöntő. Az egy másik sportág volt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ