2016.IX.2. Ferencváros – Haladás: 1-4 (edzőmérkőzés)

Egy hozzászólás a(z) 11111100000ejegyzéshez

  • PERCRŐL PERCRE

    A mérkőzést megelőzően

    Labdarúgó-csapatunk 16.00-tól a Haladás ellen játszik zártkapus edzőmérkőzést Balatonfüreden. Az összecsapást alább követhetik szurkolóink.

    A csapatok már melegí­tenek. Balatonfüreden kellemes meleg, enyhe szél várta a játékosokat.

    I. félidő

    Csapatunk zöld-fehér csí­kos szerelésben, a szombathelyiek tiszta fehérben a pályán. A mérkőzést ellenfelünk kezdte.

    A 7. percben megszerezte a vezetést a Haladás. Williams ugrott ki, majd a kifutó Jovát átemelte, a labda pedig a kapunkba kötött ki, 0-1.

    Az első szép támadásunk végén Busai passzolt Gyömbérhez, aki 25 méterről, egy lövőcsel után Djuricinhez passzolt, osztrák támadónk a tizenhatoson belül megpróbálta átfűzni védőjét, ám ez nem sikerült, í­gy végül nem zártuk lövéssel az akciót.

    A 14. percben egy szöglet utáni kavarodás végén Nalepa vágta fölé a labdát 8 méterről.

    Nem sokkal később Busai-Djuricin összjáték végén utóbbi lőtt bal oldalról, 14 méterről fölé -- igaz, les miatt már közbe is fújt a játékvezető.

    A 18. percben ismét Djuricin próbálkozott, ezúttal volt a legközelebb a gólszerzéshez, 25 méteres lövése nem sokkal ment a bal sarok mellé.

    A Haladás kontrával veszélyeztetett: Williams ugrott ki ismét egy szép indí­tással, majd egyből centerezett, érkezett is A. Sjoerd, ám szorongatott helyzetben mellé gurí­tott.

    A 23. percben Djuricin passzolt remekül Busai elé, aki azonban kifelé vette át a labdát, í­gy kiszorí­tott szögből tudott lőni, kí­sérletét szögletre tenyerelte Rózsa.

    Tí­z perccel később Dilaver adott be jobb oldalról, Djuricin sarokkal szelí­dí­tette meg a labdát, majd látványosan, félollózó mozdulattal kapura lőtt, a röviden álló Rózsa fogta a lövést.

    Leo passzolt középre az üresen álló Vargához, aki betört volna a tizenhatoson belülre, ám 17 méterre a kaputól lerántották. Sárga! A szabadrúgást Varga lőtte, a labda azonban a sorfalról szögletre pattant.

    A szöglet az eddigi legnagyobb helyzetünket hozta. Rózsa kezéből pattant ki a labda, amelyre Busai csapott le, és lőtt is, ám a gólvonalon álló Williamsben elakadt a labda.

    Djuricin szerzett labdát a Haladás kapujától 25 méterre, majd a mellette futó Busaihoz passzolt, aki a középen érkező Trinks, Djuricin kettőst vette célba beadásával, de a labda elszállt felettük.

    Vége az első félidőnek. Negyvenöt perc játék után 1-0-ra vezet a Haladás.

    II. félidő

    Thomas Doll hármat cserélt a szünetben: Leandro és Nalepa helyett Cukic, illetve Sesták a pályán. Rajtuk kí­vül Varga Ádám is beállt Jova helyére, fiatal kapusunk most játssza első mérkőzését a Fradi felnőtt együttesében.

    A Szombathely egyet változtatott: Halmosi helyén Molnár folytatta.

    A védelmünk ezek után í­gy áll fel: Gyömbér, Cukic, Hüsing, Dilaver.

    A második félidőben mi veszélyeztettünk először: Trinks 22 méteres szabadrúgása alig kerülte el a bal felső sarkot.

    Egy baloldali szabadrúgás után a hosszú oldalt érkező Williamshez került a labda, aki bár átemelte a kijövő Varga Ádámot, a labda mellé szállt.

    Dilaver szabálytalankodott Williams-szel szemben a tizenhatoson belül. Tizenegyes! A. Sjoerd a jobb sarokba rúgta -- Varga Ádám balra ment, 0-2.

    Trinks jobb oldali szabadrúgása után Sesták fejelt közelről a kapuba, ám a játékvezető les miatt nem adta meg a találatot.

    Nem sokkal később pedig ismét eredményes volt a Haladás: egy bedobás után a nemrég beállt Dombihoz került a labda, aki közelről a kapuba pöccintett a kijövő Varga mellett, 0-3.

    Csak megvan a szépí­tés! Trinks baloldali, távoli szabadrúgása veszélyesen csavarodott középre, olyannyira, hogy a labda végül érintés nélkül a bal sarokban kötött ki, 1-3.

    A 69. percben kettőt is cseréltünk: Csernik és Varga R. jött le, helyükre Lovrencsics, valamint a Varga Ádám mellett szintén első Fradi-meccsén pályára lépő Ryu folytatta.

    A 70. percben Angyal lőtt nem sokkal a jobb alsó mellé, majd Ars ollózása kerülte el Varga Ádám kapuját.

    A 80. percben egy szöglet után Molnárhoz került a labda, aki 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 1-4.

    Lovrencsics csele, majd jobb oldali beadása után Ryu vette le szépen a labdát, majd csinált két ügyes cselt, ám az egyik Haladás-védő lába végül odaért, í­gy friss igazolásunk nem tudott gólt lőni.

    Újabb hatalmas ziccer maradt ki. Djuricin osztott ki egy kötényt a tizenhatos jobb oldalánál, majd centerezésébe beleért egy védő, í­gy Rózsa csak kipaskolni tudta a labdát, amely épp Sestákhoz került, szlovák támadónk azonban a fekvő kapusba fejelte azt.

    Vége a mérkőzésnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ