2016.X.15. Haladás – Ferencváros: 2-0

ns-20161016-01-20161015Nagy zakót kaphatott volna a Haladástól a Fradi – megúszta kettővel…

Akkor szerezte meg a vezetést Mészöly Géza együttese, amikor már nem érett a gólja, aztán jött még egy.
A Szombathelyi Haladás gólokkal vezethetett volna az első félidőben, de nem talált be, aztán a második játékrészben akkor szerzett gólt Gaál Bálint révén, amikor már nem volt fölényben. A Fradi Michal Nalepa kiállí­tása miatt emberhátrányba került, Iszlai Bence pedig beállí­totta a 2–0-s végeredményt. A játékvezető Emir Dilavernek is piros lapot adott, Thomas Dollt pedig felküldte a lelátóra.

Nyilatkozatok:

Mészöly Géza: – Azt láthatjuk, hogy a Ferencvárosban, olyan minőségi játékosok futballoznak – Gera Zoltántól kezdve sorolhatnánk a neveket –, akik bármikor képesek gólt szerezni, meccseket eldönteni. Az jó, hogy idén legalább felkészülési mérkőzésen egyszer már legyőztük a Ferencvárost, láthatjuk, hogy képesek vagyunk nyerni ellene, még ha az csak egy edzőmeccs is volt. Ezzel együtt nagyon kemény lesz, de hinni kell benne, vagyunk olyan állapotban, hogy legalább pontot szerezzünk a Fradi ellen, ez fontos lenne.

Thomas Doll: – Várjuk már, hogy ismét pontokért játszunk, hiszen a 11. forduló óta nagyon sok idő eltelt. A bajnokság első harmadában 19 pontot szereztünk, ami nem rossz, de sokat tudunk még emelni a játékunk szí­nvonalán. A bajnokság eddig szakaszában túl sok gólt kaptunk, az eddigieknél stabilabbnak kell lennünk. De bizakodó vagyok, az elmúlt napokban ugyanis jó benyomást tettek rám a fiúk. Szombaton Sopronban még videózunk egyet, majd sétával és egy kis délutáni pihenővel hangolódunk a meccsre.

A mérkőzés:

Szombathelyi Swietelsky Haladás – Ferencváros: 2-0 (0-0)
Sopron, 4.138 néző.
Vezette: Solymosi Péter (asszisztensek: Ring, Berettyán; alapvonali jv.: Erdős, Szilasi; tartalékjv.: Takács G.)

Szombathelyi Swietelsky Haladás: Rózsa – Schimmer, S. Wils, Hegedűs J., Bosnjak – Németh M., Iszlai – Gaál B. (Dombi 86.), Rácz B. (Szőke 90+2.), Halmosi – Williams (Tóth M. 35.)
kispad: Gyurján, Angyal, Jagodics M., Hidvégi
vezetőedző: Mészöly Géza

Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Leandro (Hüsing 84.), Ramí­rez – Gyömbér (Radó 46.), Pintér Á. – Lovrencsics, Djuricin, Rju (Varga R. 74.) – Böde
kispad: Jova, Csernik, Cukic, Trinks
vezetőedző: Thomas Doll

Gól: Gaál B. (64.), Iszlai (84.)
Sárga lap: Gaál B. (38.), Halmosi (56.), Hegedűs J. (69.) illetve Leandro (16.), Djuricin (38.), Nalepa (52., 73.), Dilaver (56., 78.), Pintér Á. (78.)
Kiállí­tva: Thomas Doll (67.), Nalepa (73.), Dilaver (78.)

Lehetett számí­tani nagy hiányzókra mind a két oldalon, hiszen Kovács Lóránt (akit „Luka Modriccsal” akart pótolni Mészöly Géza), illetve Nagy Dominik öt sárga lapja miatt biztosan nem játszhatott, Király Gábor felépülésére volt esély, de nem gyógyult meg, Gera Zoltán pedig a válogatott mérkőzésen sérült meg, az azonban megint váratlanul hatott, hogy Hajnal Tamás még a keretbe sem került be – nem ez volt az első ilyen alkalom, mióta hazatért, hogy miután rendszeresen játszott már, hirtelen megint kidőlt.

Az első 45 percben olyan történt a Ferencvárossal, amilyen már nagyon régen! Teljesen beszorultak a fővárosi zöld-fehérek, a Haladás ziccert ziccerre halmozott, több alkalommal is kapufát lőtt, gólokkal vezethetett volna már a szünet előtt is.

Ehelyett majdnem a Ferencváros került előnybe, merthogy Hegedűs János a tizenhatoson belül buktatta Marco Djuricint, a játékvezető pedig büntetőt í­télt. A tizenegyest maga a sértett végezte el, ám mindezt pocsékul tette, Rózsa elvetődött, de a középre tartó labdát í­gy is ki tudta rúgni – nem véletlenül lett ő az NB I első harmadának legjobb kapusa!

A szünetben Radó András váltotta a szürkén futballozó Gyömbér Gábort, ami nagyszerű döntésnek bizonyult, a Fradi sokkal aktí­vabb lett, sőt a támadó révén közel állt a vezetés megszerzéséhez is.

Igen ám, de ez a szép a futballban! A Haladás gólokkal vezethetett volna az első félidőben, akkor nem tudott előnybe kerülni, amikor már azt gondolta volna az ember, hogy az FTC kihasználja, hogy túlélte az első félidőt, és be is talál, akkor szerezte meg a vezetést Mészöly Géza együttese. Egy szögletvariációt követően Hegedűs csúsztatott bele a labdába, Gaál Bálint beletette a lábát a kí­sérletbe, és a labda a bal alsó sarokban kötött ki (1–0).

A játékvezető második sárga lappal kiállí­totta Michal Nalepát, a Haladás pedig kihasználta az emberelőnyét, Németh Márió szabadrúgása után Iszlai Bence bólintott a jobb alsó sarokba Böde Dániel mellől (2–0).

Nalepa után Dilavert is kiállí­totta a játékvezető második sárga lappal, mí­g Thomas Dollt felküldte a lelátóra, mi több, Varga Rolandot hordágyon kellett levinni. Parázs mérkőzésen teljesen megérdemelt győzelmet aratott a Haladás, a Fradinál pedig valami egyre inkább nincs rendben…

További képek: fradi.hu

Nyilatkozatok:

„Normális párharcok voltak, örülünk, ha a labdarúgásban megjelennek az érzelmek. Egyetlen mozdulat sem súrolta a sportszerűtlenség határát – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. –  Az első harminc percben egyáltalán nem találtuk a játékunkat. Elaludtunk, nem nyertük meg a párharcokat. Ennél rosszabbul talán nem is lehet játszani. Utána váltottunk. Kettő vagy három nullára is állhatott volna a mérkőzés. Kihagytunk egy büntetőt, de voltak további helyzeteink is. A sárga lapok miatt nem igazán mehettünk bele a párharcokba. Lehet, hogy a válogatott meccs miatti háromhetes szünet nem tett jót, mint múltkor. Talán ha egyszer majd négyhetes pauza lesz, ismét megtaláljuk a ritmusunkat.”

Mészöly Géza: – Megéltünk már gyönyörű gólokat a csapattal, például a tavalyi bentmaradás vagy a Rohonci úti stadion búcsúmeccse is felejthetetlen volt, de a mai mérkőzés bent van a top 3-ban. Mindkét csapat felvállalta a támadójátékot, nüanszokon múlt, hogy nem vezettünk gólokkal. Aztán az FTC is betalálhatott volna tizenegyesből, ám Rózsa Dániel bravúrral védett. A fiúk fegyelmezetten futballoztak, nagy mentális erőről tettek tanúbizonyságot, tiszta fejjel gondolkodtak –  a közönségnek is köszönhetően eufórikus állapotban futballoztak. Rózsa Dániel jelezte a ferencvárosiaknak védéseivel, hogy itt ma nem rúgnak gólt – óriási tartást adott a csapatnak Dani. Egész héten úgy készültek a fiúk, hogy a Fradit meg lehet fogni, nagyon felszabadultan futballoztak ma, hihetetlenül izgalmas mérkőzés volt. Örülök, hogy a “németes mezben” németektől ellesett pontrúgás-variáció után szereztünk gólt. A klubnak hála a meccs előtti körí­tés is remek volt, ünnep volt a találkozó. Jó lenne nem csak a Fradi, hanem a többi hazai meccsen is ennyi szurkolóval közösen ünnepelni. Ami a csapatot illetik Gaál és Williams nagyon jól érzik egymást és Rácz valamint Németh is remekül futballozott. Jó lett volna már a mérkőzés elején vezetést szerezni, de í­gy akarta a sors, hogy í­gy nyerjünk.

A 12. FORDULÓ VÁLOGATOTTJA A NEMZETI SPORT OSZTÁLYZATAI ALAPJÁN
Rózsa (Haladás) 7 – Jovanovic (DVSC) 5, Debreceni (Vasas) 5, Mahalek (DVTK) 5 – Németh M. (Haladás) 6, Elek Á. (DVTK) 5, Iszlai (Haladás) 6, Hangya (Vasas) 6, Vittek (DVSC) 5 – Gaál B. (Haladás) 7, Saglik (Vasas) 6
A forduló játékvezetője: Farkas Ádám (Gyirmót – Mezőkövesd) 8 – Kelemen Attila, Varga II. Gábor, Berke Balázs, Németh Ádám

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Haladás hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

6 hozzászólás a(z) 2016.X.15. Haladás – Ferencváros: 2-0 bejegyzéshez

 • Ilyen esetben inkább örülök,hogy nem láttam a mérkőzést.Nem követek el olyan hibát,hogy bárkit is kritizáljak feltételezések alapján.Azért annyit hozzáfűznék,pedig távol áll tőlem,hogy az edzőt kritizálnám.Tisztelem és kedvelem a Doll-t,de sokszor a túlzott idegeskedése és kitörései rossz hatással van a fiúkra.Jó lenne,ha példát venne két kollégájától akik még a legnehezebb percekben is higgadt, nyugodt viselkedéssel nézik a mérkőzést.A másik,egy jó formában lévő csapat 3 hetes pihenést játszva kibí­r.Igen,Gera Zolika jelenleg pótolhatatlan a csapatban.( remélem mielőbb felépül ) Túl sok a csapatban az erőember ami miatt sajnos nem szép és jó futballt látok azokon a meccseken amiket nézek.Nem tudom,hogy mi lesz a vége,de a többi csapat mérkőzéseit látva (többször is megnézem,ha lehet,látom a komoly fejlődést ) valamit tenni kell,hogy ne szakadjon le a Fradi.

 • Nem kell pánikba esni. 21 fordulóval a vége előtt hat pont a hátrányunk.

  A HONVÉDOT MINDENKÉPPEN LE KELL GYŐZNI !!!

  • Nincs pánik, csak aggódás. Egy évvel ezelőtt 3-1-re vertük a Haladást, igaz otthon. De egy évvel ezelőtt a 12 forduló után már 15 pont volt az előnyünk.
   A Honvéd elleni mérkőzés ví­zválasztó lesz. Nem lesz könnyű menet, Dilaver, Nalepa eltiltott, és kérdéses még Gerzson játéka is.

 • PERCRŐL PERCRE

  74.
  PERC
  GÓÓÓL!!! Iszlai (2–0)
  73.
  PERC
  Dilaver
  72..
  PERC
  Nalepa
  69.
  PERC
  Hegedűs szép gólt lőtt, csak mindezt már sí­pszó után tette meg, amikor már mindenki megállt, í­gy gólöröm helyett sárga lap a jutalma.
  68.
  PERC
  Az egész meccs képe alapján abszolút megérdemelt a Haladás előnye, érdekes, hogy akkor találtak be a szombathelyiek, amikor nem érett a góljuk…
  67.
  PERC
  A hangosbemondó elmondta, 4138 néző látta a találatot.
  64.
  PERC
  GÓÓÓL!!! Vezet a Haladás!! Most a Haladás volt úgy, mint az előbb a Fradi, hosszú idő után először jutott el ellenfele kapujáig, de ez hozta meg a sikert! Szögletvariációt követően Hegedűs csúsztatot bele a labdába, GAÁL BÁLINT pedig beletette a lábát a kí­sérletbe, ami í­gy a bal alsóban kötött ki. 1–0!!
  63.
  PERC
  Lovrencsics szögletét Nalepa csúsztatta meg, de nem ment kapu felé a labda.
  63.
  PERC
  Jeleztük már, hogy Rózsa lett az NB I első harmadának legjobb kapusa, de ami talán még ennél is lényegesebb ezzel a meccsel kapcsolatban, hogy a Fradiból öten is bekerültek: Cristian Ramí­rez, Gera Zoltán, Nagy Dominik, Varga Roland és Böde Dániel – igaz, közülük most csak Ramí­rez és Böde van a pályán.
  63.
  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  63.
  PERC
  Radó beállí­tása egyelőre nagyon jó húzásnak tűnik, sokkal aktí­vabb vele a Fradi, mint a szürkén futballozó Gyömbérrel.
  62.
  PERC
  Megint a Fradi került helyzetbe, Djuricin csele után Hegedűs szerelt szépen az ötös környékén
  .
  58.
  PERC
  Dilaver
  55.
  PERC
  RÓZSA!! Na, itt vannak az első Fradi-ziccerek! Radó egy csel után a bal felső sarkot vette célba, Rózsa nagyot védett, csakúgy mint Böde ismétlésénél!
  52.
  PERC
  Az első félidei rohamok után most egy kicsit visszább vett a Haladás, de még í­gy is a szombathelyiek irányí­tanak.
  52.
  PERC
  Nalepa kapott sárga lapot.
  46.
  PERC
  Nalepa (
  46.
  PERC
  Nalepa (
  46.
  PERC
  RadóGyömbér
  46.
  PERC
  ELKEZDŐDÖTT A MÁSODIK FÉLIDŐ!
  FÉLIDŐ
  A mérkőzés előtt elénekelték, de most is lejátsszák a Nélküled cí­mű nótát.
  FÉLIDŐ
  VÉGET ÉRT AZ ELSŐ FÉLIDŐ!
  38.
  PERC
  WilliamsTóth
  38.
  PERC
  Két sárgát osztott ki a játékvezető a tumultus végén.
  38.
  PERC
  Djuricin
  37.
  PERC
  Gaál
  37.
  PERC
  BALHÉ A PÁLYÁN! Óriási csetepaté alakult ki egy ütközést követően!
  36.
  PERC
  DJURICIN KIHAGYTA! Nagyon rosszul rúgta el a labdát, Rózsa elvetődött, de a lábában í­gy is elakadt a labda!
  36.
  PERC
  TIZENEGYES! Az emberhátrányban pályán lévő Haladás a Fradi első elfutásából összehoz egy büntetőt a vendégeknek, miután Hegedűs buktatta Djuricint.
  30.
  PERC
  Williams nem tudja folytatni, le kell cserélni.
  30.
  PERC
  Williams ápolása miatt állt a játék.
  28.
  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  28.
  PERC
  Williams lövése kerülte el kevéssel Dibusz kapuját.
  20.
  PERC
  „Azt szeretné, ha nemcsak a jobb szélen vagy irányí­tóként játszanék, hanem – például most, hogy Kovács Lóránt nem léphet pályára a Fradi ellen öt sárga lapja miatt – mélységből is. Talán könnyebb is ott futballozni, hiszen az ember mindig szemben van az ellenfél kapujával. Ugyanakkor a labdaszerzések és a védekezés terén nagyon sokat kell fejlődnöm” – reagált a felvetésre Németh.
  20.
  PERC
  Németh, akitől Mészöly Géza azt kérte, tanulmányozza Luka Modric játékát.
  20.
  PERC
  ÚJABB HALI-HELYZETEK! Előbb egy távolabbi kí­sérletet védett nagy bravúrral Dibusz, majd Németh lőtt hét méterről fölé!
  20.
  PERC
  A 20. percben másodszor Rózsa kezében a labda, de ez sem veszélyeztetés miatt, egyszerűen csak eljutott oda a labda.
  16.
  PERC
  Most egy kicsit felszabadult a Ferencváros kapuja, jó rég nem láthattunk ilyet, hogy ennyire beszorultak volna a fővárosi zöld-fehérek!
  16.
  PERC
  KAPUFA EZ IS!! Elképesztő, miket úszik még meg a Ferencváros?! Gaál nagyszerű szabadrúgása a lécen csattant!
  16.
  PERC
  Leandro buktatta Williamset, ez már sárga lap, és újabb szabadrúgás í­géretes helyről!
  15.
  PERC
  KAPUFA!!! Szögletvariációt követően Németh í­velt Williamshez, aki egy átvétel után a hosszú sarkot vette célba, milliméterrekkel tévedett csak!
  14.
  PERC
  Gaál lövése a sorfalról szögletre pattant.
  14.
  PERC
  Sok a fault.
  13.
  PERC
  Gyömbér buktatta Gaált, és tette mindezt szinte ugyanott, ahol az imént elesett Németh, ez most már szabadrúgás, í­géretes pozí­cióból.
  12.
  PERC
  Pintér nem passzolt időben, Németh szerelte, aztán nagyot esett, de nem történt szabálytalanság.
  12.
  PERC
  Nalepa rántotta le Williamst, nem messze az előző esettől, Solymosi figyelmezteti a lengyel védőt, hogy ha í­gy folytatja, jön a lap.
  11.
  PERC
  Rácz buktatta Pintért a felezővonal környékén, szabadrúgás van, lap nincs.
  9.
  PERC
  Nem is olyan régen, az előző idényben szinte megbonthatatlan volt a Gera, Nagy Á., Hajnal hármas a Fradi középpályán, de a két rutinos középpályás most sérült, Nagy pedig már Bolognában futballozik, a mai hármas a Gyömbér, Pintér, Rju trió, először futballozik együtt, egymás mellett bajnokin.
  7.
  PERC
  A jobbhátvédként játszó Dilaver a Haladás tizenhatosával egy vonalban volt már, középre tette volna a labdát, Bosnjak azonban egy kiváló becsúszó szereléssel akadályozta ezt meg, a közönség hálája vastaps volt.
  6.
  PERC
  DIBUSZ!! És nem rossz a másik oldali kapus sem, Williams 17 méteres bombáját tolta ki a léc alól!
  5.
  PERC
  Mint már a beharangozóban emlí­tettük, Rózsa Dániel lett az NB I első harmadának legjobb kapusa. Nem rossz helyettes Király Gábor mögé…
  4.
  PERC
  Először Rózsa kapujának környékén a Fradi, egy felí­velt labda volt hosszú Bödének, remekül jött ki a szombathelyiek kapuvédője.
  3.
  PERC
  Veszélyeztet a Haladás, a szöglet is veszélyes volt, utána pedig az ismételt beadások is.
  3.
  PERC
  Williams kapott nagyszerű labdát a bal oldalon, de aztán lelassí­tott, várta a társakat, í­gy Nalepa utolérte és szerelte.
  01.
  PERC
  Bosnjak nagy, bal oldali beadását és egy lövést követően reklamáltak tizenegyesért a hazaiak, de a játékvezető nem jelzett.
  1.
  PERC
  ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS!
  Jó hideg van, mindkét vezetőedző felvette a télikabátot, pedig még csak október közepe van…
  Szombathelyi Tamás előadásában.
  Szól a Nélküled!
  Már a pályán a csapatok.
  HIÁNYZÓK – FTC: Gera Zoltán megsérült a válogatott meccsen, Nagy Dominik az előző meccsen összeszedte ötödik sárga lapját. Nagy meglepetés Hajnal Tamás hiánya, a kezdőcsapatba várta mindenki a válogatott középpályást, ám a keretben sincsen.
  HIÁNYZÓK – HALADÁS: A Haladásnál volt rá esély, hogy visszatérjen a kapuba Király Gábor, ám továbbra is sérült. Nincs rossz helyzetben azonban Mészoly Géza, mert í­gy az NB I jelenlegi legjobb kapusa kezd. Szintén sérült Polgár Kristóf, nagy hiányzó még az öt sárga lapos Kovács Lóránt.
  Jelentősen átalakult a két együttes, amióta a Haladás legutóbb hazai pályán legyőzte a Ferencvárost.
  A 2012 márciusában rendezett meccset 2–1-re nyerték a vasiak, s a két csapat akkori kezdőjéből a hazaiaknál ezúttal Rózsa Dániel, Halmosi Péter, Iszlai Bence és Schimmer Szabolcs szerepelhet. Ott lehet a pályán Radó András is, igaz, már a Fradi szí­neiben. A fővárosiak akkori kezdőjéből Busai Attila és Jova Levente maradt hí­rmondónak.
  „Biztosan élénken él ellenfelünkben a közelmúltban lejátszott meccs emléke, ennek ellenére nem hiszem, hogy nekünk ront a Haladás – vélekedett Djuricin. – Ahogy eddig tapasztaltam, minden csapat négy-öt hátvéddel áll fel ellenünk, többnyire kontrákkal próbálják megbontani a védelmünket, erre számí­tok szombaton is. Emiatt biztosan nem lesz sok helyzetünk, felállt védelemmel találjuk szemben magunkat, de nincs ezzel gond, ezt a feladatot is meg kell oldanunk. Több botlás nem fér bele, nagyon fontos, hogy megszerezzük a három pontot.”
  Mivel a bajnokságban több váratlan pontvesztés is becsúszott a Fradinál, a légiós szerint a folytatásban minden pontnak jelentősége lehet az aranyéremért folytatott versenyfutásban. Ennek tükrében csak a győzelem jöhet szóba a Haladás ellen, ám azt Djuricin is tudja, hogy a balatonfűzfői meccs miatt a szombathelyi játékosok önbizalmával sem lesz gond szombaton.
  „Szerencsére jó formában és kitűnő erőállapotban érzem magam, remélem, a folytatásban sem maradnak el a gólok – folytatta a 23 esztendős csatár. – A szakmai stáb mindent megtett, hogy formában tartson minket, a háromhetes szünetben is minőségi munkát végeztünk, semmilyen könnyí­tést sem kaptunk. Szerencsére több, korábban sérüléssel bajlódó játékosunkra is számí­thatunk, biztos vagyok benne, hogy Pintér Ádám, Lovrencsics Gergő és Böde Dániel visszatérésével erősebbek leszünk. A Slovan elleni meccs is hasznos volt, agresszí­van játszó ellenféllel találkoztunk, és hátrányból fordí­tva nyertünk, ami jót tett az önbizalmunknak. Mindig várjuk a soros bajnokit, de í­gy, hogy három hete nem játszottunk tétmeccset, még inkább ki vagyunk éhezve.”
  A győzelemmel végződő bajnokin a 72. percben lépett pályára az osztrák csatár, mí­g a felkészülési meccset végigjátszotta. A csúcsformájától mindkét találkozón messze volt, ám a bajnoki szünet előtti produkciójára nem lehetett panasz. A Videoton (1–1) és az Újpest (3–3) elleni rangadón is a kapuba talált, és a múlt hét pénteken lejátszott, Slovan Bratislava (2–1) elleni meccsen is eredményes volt.
  „A balatonfűzfői meccs megmutatta, miért számí­thatunk nagyon nehéz kilencven percre Sopronban – mondta Marco Djuricin, a Ferencváros csatára. – Maradjunk annyiban, hogy akkor semmi sem sikerült. Bizonyos szempontból lehet párhuzamot vonni az akkori és a mostani találkozó között, hiszen a szeptemberi mérkőzést azért iktattuk be, hogy megtörjük a válogatott szünet miatti monotóniát, most pedig az újabb háromhetes szünetet követően találkozunk a Haladással. Nagy különbség viszont, hogy akkor megterhelő fizikai munka után a csapatépí­tés közepén jártunk, nem voltunk a legjobb formában, elég fásultan futballoztunk. Ezúttal más a helyzet, de hatalmas hibát követnénk el, ha lebecsülnénk a Haladást.”
  Hét perc.
  Ennyi elegendő volt a Ferencvárosnak, hogy a szezon első meccsét, Haladás ellenit eldöntse, addigra Florian Trinks és Böde Dániel is bevette Király Gábor kapuját. A vége 3–1-es hazai győzelem lett, ám a két együttes szeptember elején felkészülési mérkőzésen is találkozott. A Balatonfűzfőn rendezett, zárt kapus találkozón David Joel Williams góljával a szombathelyiek szerezték meg a vezetést – a hetedik percben. Végül 4–1-re győzték le Thomas Doll együttesét, s bár azért a győzelemért egyetlen pont sem járt, a meccs élénken él a két csapat játékosaiban.
  Marco Djuricin, a Fradi osztrák csatára szerint a szombathelyiek ellen nem fér bele a pontvesztés.
  A harmadik és negyedik rangadóját NEM közvetí­ti a televí­zió, kövessék velünk az összecsapás legfontosabb eseményeit!
  KÖSZÖNTJÜK KEDVES OLVASÓINKAT A HALADÁS–FERENCVÁROS TALÁLKOZÓ ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSíTÁSÁBAN! HAMAROSAN KEZDETÉT VESZI A MÉRKŐZÉS!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
08.14.20:00 M4Sport
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső