2016.XI.30. MK, Puskás Akadémia – Ferencváros: 1-2

ns-20161201-01-20161130Gera maszk nélküli büntetője döntött a Puskás Akadémia ellen

Alaposan megizzadt a továbbjutásért Felcsúton a hosszabbí­tás után diadalmaskodó Ferencváros.
A Ferencváros jutott a nyolcaddöntőbe a labdarúgó Magyar Kupában, miután hosszabbí­tás után 2–1-re nyert a rutinos erőkből álló Puskás Akadémia otthonában.

Nyilatkozatok:

Vincze István: – Igazi futballünnepre számí­tok, a Ferencváros ellen minden játékosunknak felszabadultan kell játszania, hiszen várhatóan telt ház lesz, ez plusz energiákat tud mozgósí­tani. A Fradi játssza a focit és ez nekünk is jó, mert a bajnokságban szinte mindenki bunkerfocival készül ellenünk, amit nagyon nehéz feltörni. A Ferencváros támadni fog és mi is mindent megteszünk a győzelemért, biztos vagyok benne, hogy egy remek mérkőzés elé nézünk

Thomas Doll: – A Puskás Akadémiának erős csapata volt az elmúlt években, és ez annak ellenére sem változott, hogy idén az NB II-ben szerepelnek. Remek játékosaik vannak, és biztosak lehetünk benne, hogy a Ferencváros ellen mind plusz motivációval lépnek pályára. Elemeztük a PAFC játékát, és tudjuk, hogy mit kell tennünk a siker érdekében. Okosan és koncentráltan kell játszanunk, hiszen ez a Magyar Kupa. Ha hibázunk, nincs javí­tási lehetőség.

A mérkőzés:

MAGYAR KUPA, 3. FORDULÓ (a 16 közé jutásért)

Puskás Akadémia – Ferencváros: 1-2 (0-1, 1-1, 1-2)
Felcsút, Pancho Aréna, 2.112 néző.
Vezette: Németh Ádám (asszisztensek: Georgiou, Király; tartalékjv.: Barna)

Puskás Akadémia: Pogacsics – Heffler T., Tar, Tóth Be., Forró – Fényes (Hudák, a szünetben), Tóth K. (Spandler, 86.) – Márkvárt, Molnár Cs. (Óvári, 67.), Pekár – Tischler
kispad: Lipcsei Á., Szabó B., Gajdos, Tóth Ba.
vezetőedző: Vincze István

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Pintér Á., Nalepa, Leandro – Gera Z., Cukic – Csernik, Hajnal (Böde, 79.), Rju (Radó, 79.) – Djuricin (Busai, 52.)
kispad: Varga Á., Dilaver, Trinks, Gyömbér
vezetőedző: Thomas Doll

Gól: Tischler (66.) illetve Djuricin (28.), Gera Z. (105+1. – 11-esből)
Sárga lap: Márkvárt (56.), Forró (90+2.), Hudák (96.), Heffler T. (105.) illetve Busai (77.), Lovrencsics (88.), Cukic (96.), Gera Z. (119.)

20161130-pfla-djuricinAkár az NB I-ben is „elment volna” a Puskás Akadémia és a Ferencváros kupamérkőzése, amelyen a legjobb 16 közé jutás volt a tét. Ez utóbbi és a presztí­zs miatt egyik vezetőedző sem a B-csapatát küldte pályára, a találkozó első gólját például Marco Djuricin szerezte – igaz, a fiatal Csernik Kornél gólpasszából. 0–1!

A hazaiak közül – Lencse László kisebb sérüléssel bajlódott – Tischler Patrik volt a legaktí­vabb, csak éppen közelről pontatlanul célzott, távoli bombáját pedig elérte a jobb alsó sarok előtt Dibusz Dénes. Tischlernek nem megy a Fradi ellen, szűrhettük le a szünetben a következtetéseket, mivel a Transfermarkt nyilvántartása szerint a támadó eddig az összecsapásig 12-szer játszott a zöld-fehérek ellen, de egyetlen egyszer sem szerzett gólt.

20161130-pfla-geraA kupatalálkozókról el nem tiltott Thomas Doll ellenben igazi kupaspecialistát küldött be a második félidőben a több komoly rúgást kapó (a felcsútiak kőkemény, férfias futballal rukkoltak ki) Djuricin helyére Busai Attila személyében, de csapata visszavett a tempóból, és a labdarúgás örök törvényei szerint jött is a büntetés – kis más is talált volna be, mint éppen Tischler Patrik1–1!

Doll a hajrára pályára vezényelte a Böde Dániel, Radó András kettőst, előbbi majdnem be is talált a kilencvenedik percben, de következett a hosszabbí­tás, amelyben az arcmaszkját a lövés idejére levevő Gera Zoltán büntetője mindent eldöntött: 1–2.

Továbbjutottunk a csontropogtató küzdelem után! – sóhajtottak elégedetten a vendégek, mí­g a hazaiak azzal vigasztalhatták magukat, hogy egyáltalán nem mutatkozott osztálykülönbség a két csapat között.

További képek: fradi.hu

Nyilatkozatok:

Vincze István: — A hosszabbí­tásban néhányan elfáradtak, de büszke vagyok a csapatra, örömteli, hogy fiataljaink nem ijedtek meg, és bátran mertek futballozni. A tizenegyes? Szerintem Tóth Bence a labdát találta el, aztán lehetett ütközés, de úgy éreztem, előbb a labdát rúgta el. Két forduló van még a bajnokságból, jó jel, hogy sérültjeink jönnek vissza, a fiatalokat pedig láthatóan bátran bevethetem.

Thomas Doll: — Nem volt könnyű meccs és sajnos az egész idei szezon során jellemző ránk, hogy csak nehézkesen tudjuk megnyerni a mérkőzéseket. Mindemellett azt gondolom, hogy az első félidőben uraltuk a játékot, nem engedtük a hazaiakat helyzetbe kerülni, ugyanakkor mi sem alakí­tottunk ki annyi lehetőséget az ő kapujuk előtt, amennyivel eldönthettük volna idejekorán a találkozót. Tipikus kupamérkőzés volt, amelyen mindkét csapat megérdemelte volna a továbbjutást, de ma mi voltunk szerencsésebbek. Az utóbbi két évben megnyertük a sorozatot, mindkét kupadiadal remek emlék számomra, úgyhogy remélem ezúttal is eljutunk a döntőig.

Gera Zoltán: — Nagyon szeretek a pályán lenni, mindig megvan a motivációm, és remélem, hogy minél tovább tudom űzni ezt a csodálatos sportágat. Nagyon zártan védekezett a Puskás Akadémia, nem tudtunk sok lehetőséget kialakí­tani. Az egyenlí­tő gól megzavart minket, de ettől függetlenül szerintem végig irányí­tottuk a meccset, és megérdemelten nyertünk. A maszkot már elhagynám, egy picit zavar a periférikus látásban, ezért is vettem le a tizenegyesnél. Nem egyszerű vele játszani, de már csak két meccsen kell viselnem

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Puskás Akadémia hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

8 hozzászólás a(z) 2016.XI.30. MK, Puskás Akadémia – Ferencváros: 1-2 bejegyzéshez

  • Ez a mérkôzés szí momra is emlékezetes fog maradni.

    Egyrészbôl meglí ttam milyenre lenne képes a Fradi Ramirez törzsjí tékos nélkül.
    Nincs semmi Ramirez ellen. A jí ték nagyon is rí  alapozott a szélén a mùlt években.

    A Radò fiù meg nagy tehetség. Eleinte nem vettem ùgy tudomí sul, de érzi a labdí t és jòl adogatja is, meg rí adí sul gyors is.

    Mi lenne, ha többet jí tszani Ramirez oldalí n, vagy helyén ?

    Mí sodszor beví lt szamomra az a taktika, hogy a bizalom mindig meghí lí lja magí t.

    Példí ul Csernik-el kapcsolattal. Ez a jí tékos elképeztôen tartotta sokszor mí r a labdí t és — ha toví bb is lehetôség kap — akkor bizonyí ra jò jí tékos lesz belôle.

    “Gyuri” meg szintén be kezd lassacskí n ví lni. Itt is a bizalom meghí lí lja magí t.

    Bödét meg miért nem jí tszassa az edzô azt nem értem egészen.

    Két olyan remek labdí t osztott, hogy csak csodí lni tudta. (Az egyik egy remek Radò-ugratí s Volt).

    Nagy reményekel nézek elé a következô idôknek.

  • Nem ez volt az elmúlt 62 év alatt általam látott legjobb mérkőzés, ám mégis bizonyos szempontból „emlékezetes” lett.
    Ugyanis a meccset normális játékvezetés mellett simán megnyertük volna a normál játékidőben. Ezt a meccset a Felcsútiaknak 8-9 emberrel kellett volna befejeznie. De a spori erélytelen volt. Mégcsak nem is arról van szó, hogy nem fújta le a szabálytalanságokat, ám sárga helyett mindössze »ejnye-ejnyét«, piros helyett sárgát osztogatott. Erre persze a felcsútiak vérszemet kaptak, és idővel nem is a labda, hanem a „baba” (szét)rúgása volt a cél. A végén aztán csodálkoztak, hogy Busai hasba rúgása után befújta a tizit. Amit Gera higgadtan értékesí­tett. Ezúttal nem ellenünk, hanem értünk fújták be kritikus időszakban a büntetőt.
    (Erről eszembe jut egy 25-30 évvel ezelőtti kollégám, aki „ráérő idejében” NB I-es játékvezető volt. „A tizenegyes az első és az utolsó percben is tizenegyes. Csak – tette hozzá fanyarul – ez nem mindekinél van í­gy…”)
    Mindenesetre mi jutottunk tovább, a többit idővel elfelejtik. És remélhetőleg a felcsúti ámokfutásnak nem lettek maradandó következményei. Bár Djuricin nem szórakozásból feküdt a hideg füvön.

  • Az ÉV VÉGÉRE BELELENDÜLÜNK…

  • Mielőtt ilyen kétes cí­meket adna az NS, talán meg kéne győződni a 11-s jogosságáról. A videó alapján (a harmadik visszajátszás) egyértelmű, hogy a védő nem a labdát találta el, hanem Busait terí­tette le.

    • Kedves Lalolib! Ne csodálkozz, tudod, hogy ki az NS új főszerkesztője. Fáj neki a Puskás veresége. Ilyen alattomosan, durván játszó csapatot ritkán látni. A bí­ró partnerük volt, hátulról az Achilles-í­nra célzott rúgásaik megtorlatlanok maradtak. Piros helyett még sárgát sem kaptak. Félő, hogy a Mezőkövesd is hasonló taktikával fog pályára lépni.
      Hajrá Fradi!

      • Kedves Kinizsi, nem csodálkozom (annyira), de talán még sem í­gy kéne egyből a főnöknek “esni”. 🙂
        Ha még kétes lett volna, akkor még elfogadom, de í­gy inkább kí­nos az újságra nézve.

  • PERCRŐL PERCRE
    MAGYAR KUPA-ADATBANK ITT!
    A többi Magyar Kupa-mérkőzésekről készült összefoglalónkat, illetve az eredményeket ide kattintva tekintheti meg!
    120. PERC VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS!
    118. perc Gera Zoltán kap egy sárgát is, felrúgta becsúszva Márkvártot. Jogos a lap.
    116. perc Leandro is milliméterekkel teker a felső sarok felé, szabadrúgásból, ballal, 24-ről. A bal felsőt vétette el nem sokkal.

    115. perc LÉC! Heffler jobbal 26-ról a lécre lő, az í­velt lövés nem sokkal véti el a bal felsőt!

    111. perc Busai most középről tálal remekül Böde elé, aki ezt a könnyebb labdát is hosszan veszi át, lendületből, Pogacsics pedig él a játékkal. És a lehetőséggel. Kivetődik, és fogja is a labdát.

    107. perc Radó bal oldali beadását hosszan veszi le az ötösön a visszanyúló Böde.

    106. PERC FOLYTATJUK!
    105. PERC EZZEL VÉGET IS ÉRT AZ ELSŐ HOSSZABBíTÁS!
    105. perc Jön Gera, leveszi a maszkot is. És jobbal a bal alsóba lő, Pogacsics jobbra el. 1–2!
    104. perc BÜNTETŐ! Busai a földre kerül a 11-espont környékén, Tóth Bence hason rúgta őt felszabadí­tás cí­mén. Sárga lap is.

    103. perc Veszélytelen.

    102. perc Újabb Gera-távoli, Csernik passza után, de blokkolják. Szöglet…

    100. perc Gera lő 25-ről a jobb alsó felé, Pogacsics vetődve fogja a labdát.

    97. perc Leandro beadását nyolcról a bal alsó mellé fejeli Böde, estében.
    96. perc Kőkemény ütközetekkel, a hozzá reklamálni siető Csukicsot két kézzel ellökő Hudák Martin kap is egy sárgát.
    91. PERC FOLYTATJUK!
    90. PERC VÉGET ÉRT A MÁSODIK FÉLIDŐ!
    90. perc Gera szabadrúgását az ötösről a bal sarok mellé csúsztatja fejjel Leandro.
    90. perc Forró Gyula lerántja a jobbon kapura törő Radót, Busai passza után, de csak sárgát kap. Németh nagy szerencséje, hogy nincs leiratkozás, mert bizony felkerülne most a neve arra a bizonyosra. Ez piros lapot ért volna, tény.
    90. perc Böde jobbal kapura pöcköli a labdát, 12-ről, Pogacsics azonban eléri azt a jobb sarok előtt.
    88. perc Busai visszagurí­t balról, Gera jobbal nagyon rosszul találja el a labdát. 23-ról, középről.

    86. perc Radó elhúz a balon, de Tar blokkolja, Tóth Kevét Spandler Csaba váltja a hazaiaknál.

    83. perc Leandro Hudákot indí­tja, aki ballal 21-ről igencsak elvéti a túlsó sarkot.

    82. perc Gera szabadrúgását az ötös jobb sarka elől Pogacsics ölébe fejeli Nalepa.

    80. perc Radó András és Böde Dániel a pályán, Rju és Hajnal jön le. Már csak Vincze Pilunak van cserelehetősége.
    77. perc Busai Attila reklamál, sárga. Fogták, visszafogott. Egyes nézők szerint Németh Ádám is visszafogott teljesí­tménnyel rukkol ma elő.

    76. perc A változatosság kedvéért Leandro is kap egyet, ő Óváritól.

    Busainak eszébe jut József Attila (Nagyon fáj), de folytatja.

    73. perc Tar odalép Busai lábára is hátulról, ápolás, és heves Doll-, majd Csukics-reklamálás.

    67. perc Molnár le, Óvári Zsolt be.

    A letéteményes: Tischler eddig karrierje során 13 meccset játszott a Fradi ellen (ezzel együtt), gólt egyet szerzett. És egy asszisztot.
    66. PERC EGY EGY! Pekár remekül fut el a bal oldalon, beadását az ötös túlsó sarka elől a rövid felsőbe vágja, a léc alá. 1–1!
    61. perc Leandro balos beadása Pogacsicsé.

    A letéteményes: Tischler eddig karrierje során 13 meccset játszott a Fradi ellen (ezzel együtt), gólt egyet sem szerzett. Egy asszisztot azért igen.
    57. perc Tóth Keve lő ballal 16-ról a rövid felső irányába, kissé balról, de Dibusz figyel, kiüti a labdát. Amely inkább csak a léc alá tartott, nem a sarok irányába, ezért is érhette el a kapus.
    Márkvárt 22, Hajnal 35.
    55. perc Márkvárt Dávid jobbal arcon csapja Rjut, jogos a sárga. A középpályás aztán kakaskodik kicsit Hajnallal, megijeszti őt a labdával. Ezek a fiatalok! – olvassuk le Hajnal arcáról.
    53. perc Pekár ballal alaposan célt téveszt 12-ről, jócskán balról.
    52. perc Kőkemény belépőkkel, majd a sokadszor megrúgott Djuricint Busai Attila váltja.
    46. PERC FOLYTATJUK!
    46. perc Fényest Hudák Martin váltja a hazaiaknál.
    A mai MK-fordulóban záporoztak a gólok és a meglepetések.
    Hogyan jutottunk el idáig? MAGYAR KUPA-ADATBANK ITT!
    Böde: 7 meccs, 7 kanadai pont a PAFC ellen.
    Idegenben azonban nem veretlen.
    Az FTC pályaválasztóként négyből négyet nyert a felcsútiak ellen, 2016 február 20-án Böde Dánielnek utólag az MLSZ í­rta jóvá az eredetileg Branko Pauljevics öngóljának minősí­tett találatot.
    45. PERC VÉGET ÉRT AZ ELSŐ FÉLIDŐ!
    44. perc Pekár és Lovrencsics összefejel véletlenül.

    43. perc Egy perc a ráadás.

    38. perc Tar kőkeményen odalép Djuricin Achillesére hátulról.

    Meccs/2: ez Pogacsics 5. meccse a Fradi ellen, és 10. kapott gólja. Egy csapat ellen sem játszott még ennyiszer Pogacsics, és ilyen sok gólt sem kapott még egy másik gárdától sem (a Vidi ellen 4/8-cal áll).

    37. perc Nalepa és Djuricin készí­t elő lövőhelyzetet Rjunak, de a 16-os előtti próbálkozás csemege Pogacsicsnak.

    34. perc MAJDNEM! Djuricin labdát szerez a balon, beadásáról milliméterekkel marad le az ötösön bevetődő Csernik!
    33. perc Forró odakönyököl Djuricin hátába, majd Csukics fejen nyomja hátulról kézzel Márkvártot, aki orrát fogva elterül. Ápolás, ill. tovább.

    Djuricin idénybeli 20. meccsén 9. gólját szerezte, 5 gólpassz mellett.
    32. perc Csukics lő jobbal 20-ról nem sokkal a szögletzászló mellé. Ez bizony nagyon lecsúszott!
    28. PERC VEZET A FRADI! Gerát elnyomják, a szabadrúgás gyors, Tar és Heffler csak nézi MARCO DJURICINT, aki ballal 14-ről, kissé balról félmagasan a hosszú sarokba lő. Csernik adta a gólpasszt a 16-os elől: 0–1!
    26. perc … a jobb alsót veszi célba, de a kapus rádől könnyedén a labdára.

    26. perc Heffler nagyot rúg Djuricin bokájába a 16-os bal sarka előtt, Hajnal jobbal…

    25. perc Pogacsics elkap egy újabb bal oldali kornert.

    22. perc Tischler most jobban eltalálja, jobbal jó 30-ról be is találna a jobb alsóba, de Dibusz vetődve véd.

    21. perc Pekár elhúz a jobbon, majd lövőcsel közben elhagyja a labdát, amelyet elrúg maga mellett. Lovrencsics borzasztóan csodálkozott ezen, de kirúgás.

    19. perc Hajnal jobbos szabadrúgását igen rosszul veszi le a 16-oson Tischler, de megteheti, mert nincs a közelében támadó. Indí­tása hosszú azonban a jobbon meginduló Molnárnak.

    14. perc HELYZET! Leandro bal oldali beadását kiüti, de középre Pogacsics, Hajnal érkezik, ám csuda rutinosan elnyomja Tóth Bence. Rju és Csernik indí­totta egyébként az akciót.
    13. perc HELYZET! Tischler lőhet a 16-os bal sarkán belülről, jobbal, de az ötös rövid sarkán álló Márkvártot találja el.
    7. perc Leandro balról ballal ölön lövi a kapust, mintegy 14 méterről, majd passzáról éppen csak lemarad Djuricin.
    1. perc Tischler jobbal a 16-os bal sarka elől a túlsó sarok mellé í­vel.
    1. PERC ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS!
    A hazaiak sárga mezben és kék nadrágban, a vendégek halványzöld-fehérben.
    A mérkőzés gyászszünettel kezdődik.
    A hazaiaktól Lencse kisebb sérüléssel bajlódik, nem lép ma pályára.
    A mai MK-fordulóban záporoztak a gólok és a meglepetések.
    Hogyan jutottunk el idáig? MAGYAR KUPA-ADATBANK ITT!
    Egymás elleni mérkőzések jegyzőkönyvekkel, összefoglalókkal ITT!
    Egy kis örökmérleg: hét meccs az élvonalban, 5 Fradi- és 1 PAFC-sikerrel, 12, ill. 5 rúgott góllal.
    JÖTTEK-MENTEK!
    2005-ben Csurka Zoltán kölcsönadta a Fradi a Felcsútnak.
    „A Puskás Akadémiának erős csapata volt az elmúlt években, és ez annak ellenére sem változott, hogy idén az NB II-ben szerepel. Remek játékosaik vannak, és biztosak lehetünk benne, hogy a Ferencváros ellen mind plusz motivációval lépnek pályára. Elemeztük a PAFC játékát, és tudjuk, hogy mit kell tennünk a siker érdekében. Okosan és koncentráltan kell játszanunk, hiszen ez a Magyar Kupa. Ha hibázunk, nincs javí­tási lehetőség” – í­gy kollégája, Thomas Doll a fradi.hu-n.

    „Igazi futballünnepre számí­tok, a Ferencváros ellen minden játékosunknak felszabadultan kell játszania, hiszen várhatóan telt ház lesz, ez plusz energiákat tud mozgósí­tani. A Fradi játssza a focit és ez nekünk is jó, mert a bajnokságban szinte mindenki bunkerfocival készül ellenünk, amit nagyon nehéz feltörni. A Ferencváros támadni fog és mi is mindent megteszünk a győzelemért, biztos vagyok benne, hogy egy remek mérkőzés elé nézünk” – í­gy a hazaiak mestere, Vincze István a pfla.hu-n.

    A jó felépí­tésű labdarúgónak kellemes emlékei vannak a felcsúti stadionról, hiszen a legutóbbi kupasorozatban a Videoton ellen ebben az arénában jutottak tovább a legjobb nyolc közé, és a Fradi később megnyerte a Magyar Kupát.„Aki meg akarja nyerni a kupát, mindenkinél jobbnak kell lennie – mondta a válogatottnál is számí­tásba vett futballista. – Szerencsével kaphattunk volna ellenfelet az NB III-ból, vagy akár a megye első osztályból is, de mi a csúcsra vágyunk, í­gy bárki jön szembe, győznünk kell. Nehéz mérkőzés lesz a Puskás Akadémia elleni, hiszen olyan remek futballistái vannak, akik a válogatottban is számí­tásba jönnek. A hétvégén győztünk a Gyirmót elleni bajnokin, í­gy önbizalommal várjuk a szerdai kupameccset.”
    Pintér Ádám, a Ferencváros 28 esztendős középpályása tudja, a Magyar Kupának ebben a szakaszában kaphattak volna könnyebb ellenfelet is, ám mint mondta, a sorsolás nem kí­vánságműsor.
    „A másodosztályban hozzászoktunk, hogy a legtöbb csapat beáll ellenünk védekezni. Amint meghallják, hogy Tischler Patrik, Lencse László vagy éppen Pekár László támad ellenük, azonnal öt védővel állnak ki. Kevés csapat akar ellenünk futballozni… A Fradi ezúttal aligha játszik védekezve, és ebből egészen jó mérkőzés kerekedhet ki.”
    A Bernd Storck szövetségi kapitány bő keretébe is meghí­vott támadó ezúttal sem bánná, ha összejönne a gól, a megérzése pedig azt súgja: élvezetes, lüktető meccsre lehet számí­tani, főleg úgy, hogy a Thomas Doll edzette FTC aligha áll be védekezni a Pancho Arénában, ami kedvezhet a felcsútiaknak.
    „Jó a mérlegem a Ferencváros ellen – mosolygott a felcsútiak 28 esztendős futballistája. – Volt, hogy bajnokin, előfordult, hogy kupameccsen lőttem a labdát a kapujukba, a Puskás Akadémia játékosaként a duplázás is összejött ellenük. Faggatnak is az ismerősök, ezúttal mi lesz, napok óta mást se hallok, csak hogy mi lesz a Ferencváros ellen…”
    Lencse László ugyanis csúcstartó lett, az újkori futball történetében eddig ő talált be a legtöbb klub játékosaként a Fradi kapujába: a Kecskemét, az MTK, az Újpest, a Videoton és a Puskás Akadémia csatáraként is borsot tört a zöld-fehérek orra alá.
    A Puskás Akadémia és a Ferencváros sem a védekezésre összpontosí­t a szerdai kupameccsen, ráadásul Lencse László eddig minden csapatában gólt rúgott a zöld-fehéreknek.
    A billentyűknél: B. J.
    ÜDVÖZÖLJÜK KEDVES OLVASÓINKAT A PUSKÁS AKADÉMIA FC –FERENCVÁROS LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA-MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETíTÉSÉBEN!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ