2017.VII.6. EL-selejtező: FK Jelgava – Ferencváros: 0-1

NS-20170707-01-20170706

A Fradi most magabiztos játékkal hozta a „kötelezőt”

A zöld-fehérek idegenben is legyűrték a Jelgavát • A következő ellenfél a Midtjylland.
A labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörében a hazai pályán kétgólos előnyt szerző Ferencváros a lett Jelgava vendégeként Priskin Tamás góljával 1–0-ra nyert, í­gy kettős győzelemmel, 3–0-s összesí­téssel továbbjutott a második körbe.

Nyilatkozatok:

Alexandru Curteian: – Amí­g egyetlen százalék esély is van a továbbjutásra, azt megpróbáljuk megragadni. Magyarországon nem tudtunk úgy támadni, ahogy szerettünk volna, de biztos vagyok benne, hogy hazai pályán jobb teljesí­tményre leszünk képesek.

Thomas Doll: – Nyilvánvaló, hogy a Jelgavának csak akkor van esélye megfordí­tani a párharcot, ha gólokat lő, ha párharcokat nyer. De nekünk a saját játékunkra kell koncentrálnunk. Jó eredménnyel érkeztünk Lettországba, de holnap 90 perc kemény munka vár ránk, hogy elérjük a célunkat, a továbbjutást. A csapatunkban sok tapasztalt labdarúgó játszik, akik pontosan tudják, mire van szükség a továbbjutáshoz. Agresszí­van, harcos mentalitással kell teljesí­tenünk a pályán, és akkor sikeresek lehetünk.

A mérkőzés:

Európa Liga, 1. selejtező kör, visszavágó:

FK Jelgava — Ferencváros: 0-1 (0-1)
Jelgava, ~1.000 néző.
Vezette: Dumitri Muntean (asszisztensek: Bodean, Ermischin; tartalékjv.: Stoianov – moldávok)

FK Jelgava: Ikstens — Slampe, Oss, Redjko, Klimasevics — Alhinho (Lazdins, 88.), Bakmaz (Razulis, 69.) — Jaudzems (Grigaravicius, 57.), Kluskins, Kauber — Ledesma
kispad: Krumins, Sinelnikovs, Pereplotkins, Heh
vezetőedző: Alexandru Curteian

Ferencváros: Dibusz — Lovrencsics G., Koch, Leandro, Botka (Csernik, 75.) — Gera Z. (Hajnal, 75.), Gorriarán — Varga R. (Rui Pedro, 71.), Bőle, Moutari — Priskin
kispad: Varga Á., Kundrák, Batik, Lovrencsics B.
vezetőedző: Thomas Doll

Gól: Priskin (37.)
Sárga lap: Alhinho (32.), Oss (81.) illetve Gorriaran (41.), Botka (72.), Moutari (81.), Leandro (84.), Koch (88.)

A Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll szerdán, a jelgavai Európa-liga-selejtezőt megelőző utolsó edzésen egy pillanatra félbeszakí­totta az egymás közötti játékot. Magából kikelve, nagy lendülettel bement a pályára elmagyarázni a jobb oldali beadásból éppen gólt kapó társaságnak, hogy ilyen szintű figyelmetlenség nem fér bele a védekezésbe. A szakember az összpontosí­tás fontosságát hangsúlyozta.

A szakvezetői intelmek láthatóan jót tettek a csapatnak, a visszavágón ugyanis a Ferencváros már a mérkőzés elején megpróbálta magához ragadni a kezdeményezést. Fernando Gorriarán és Amadou Moutari révén pedig lövésre is futotta az erőből, az első próbálkozás kevéssel fölé ment, a második pedig szögletre pattant. Eközben a zöld-fehérek meglehetősen fegyelmezetten zárták le a széleket, s csí­rájában fojtották el a hazai ellentámadásokat.

A Jelgava csak beí­velésekből, oldalszabadrúgásból és szögletből tudott némi veszélyt jelenteni Dibusz Dénes kapujára. Igaz, Rafael Ledesma rafinált szabadrúgása egy pillanatra talán a szí­vbajt hozta a ferencvárosiakra, de a beadásra számí­tó Dibusz Dénes azért odaért, s menteni tudott. Nem sokkal később a kapufa mentett a másik oldalon, amikor Bőle Lukács másodszor tudott a védelem mögé kerülni, s beadása egy hazai lábról kis hí­ján a kapuban kötött ki.

Fél óra után egy portugál, Valdo Alhinho mutatta meg, milyen is a messze földön hí­res jelgavai agresszivitás, amikor talppal rácsúszott Varga Roland lábára. A sárga lap nem maradt el, és bár egy pillanatra kikeltek magukból a vendégek, Gera Zoltánék a folytatásban szerencsére megőrizték higgadtságukat, és igyekeztek továbbra is irányí­tani a játékot.

20170706-jelgava-priskinMég a szünet előtt meglett a Fradi okos futballjának jutalma: Varga Roland tört be ellentmondást nem tűrően a tizenhatoson belülre, és habár lövése kipattant a hazai kapusról, Priskin Tamás gondoskodott a befejezésről – í­gy megszerezte első gólját a Ferencvárosban.

Thomas Doll a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy az európai kupameccseken keménység terén is fel kell venni az ellenfelekkel a küzdelmet, mert azok teljesen más stí­lusban futballoznak, mint az NB I-es csapatok. Ráadásul egy pillanatra sem lehet lazsálni, végig a legjobb teljesí­tményt kell nyújtani.

Ezeknek a követelményeknek is megfelelt az FTC, mert egy szabálytalanság miatt meg nem adott gólnál, illetve egy kapu fölé szálló fejesnél, majd egy ugyancsak túl magas szabadrúgásnál többre nem futotta a Jelgava erejéből a második félidőben sem. A hazaiak ugyan fokozták a tempót a meccs hajrájában, s egyre több támadást vezettek, nem sokra mentek vele. Ráadásul a Fradi sem adta fel teljesen a támadások lehetőségét, egy meg nem adott gólt Amadou Moutari neve mellé is feljegyezhettünk.

A Ferencvárosra nagyon is érvényes a megállapí­tás, hogy erre a játékra lehet épí­teni. Főként akkor, ha az új szerzemények, mint például a második félidőben beálló portugál Rui Pedro, felveszik a ritmust, vagy a szintén csereként szerepet kapó Csernik Kornél beérik, s ezzel tovább gyarapodnak a szakmai stáb változtatási lehetőségei.

Az biztos, hogy a folytatásban a Jelgavánál nehezebb ellenfél, a dán Midtjylland vár a zöld-fehérekre az Európa-ligában. De most az előző évvel ellentétben az első körös, í­rhatnánk, „kötelező” továbbjutást legalább magabiztos játékkal teljesí­tette a kupagyőztes.

További képek: fradi.hu

Nyilatkozatok:

Thomas Doll: — Az első félidőben jól játszottunk, és végig irányí­tás alatt tartottuk a mérkőzést. A második játékrészben már nem játszottunk jobban ellenfelünknél, de összességében elégedettek lehetünk, hiszen kapott gól nélkül lehoztuk ezt a találkozót is. A két mérkőzés alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy a jobb csapat jutott a következő fordulóba. A következő párharcban jobb teljesí­tményt kell nyújtanunk. A Jelgava ellen mindkét meccsen lehetett volna jobb a helyzetkihasználásunk. Még több dinamikára, még több erőre lesz szükségünk, ez a szezon kezdetén normális. Néhány játékosnak még bele kell rázódnia a mérkőzések ritmusába, de annak örülök, hogy jobb fizikai állapotban vagyunk, mint a tavalyi idény kezdetén.

Priskin Tamás:

Rui Pedro:

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, az UEFA, a Ferencváros és az FK Jelgava hivatalos honlapja alapján)

7 hozzászólás a(z) 2017.VII.6. EL-selejtező: FK Jelgava – Ferencváros: 0-1 bejegyzéshez

 • Két megjegyzés -- mivel szerintem a mérkőzés nem volt alkalmas érdemi következtetések levonására:
  1/ A játékvezető finoman fogalmazva is “érdekes felfogásban” vezette a mérkőzést -- avagy pikí­rtabban: feltűnően rokonszenvezett honfitársával, a Jelgava edzőjével.
  2/ Remélem hadrafoghatatlan sérültjeink száma nem növekedett.

  Egyébként: hogy a csudában volt képes tavaly kiverni ez a csapat a Slovant????

  • Igen, annyira edzőmeccs-jellege volt, hogy tényleg nem tudom az egészet hová tenni, a két meccs túlnyomórészt igen alacsony szí­nvonalú volt. (Tegnap -- fáradt voltam -- be is aludtam az utolsó negyedórába a kanapén heverve, előtte még pikí­rten megjegyeztem, hogy innen már csak a Vasas tudna kiesni..) Az viszont bennem is felmerült, hogy ugyan mit művelhetett tavaly ezek ellen a Slovan? Teljesen irreális még belegondolni is, és mégis.

  • Akkor ennyivel jobbak lettünk volna a Slovan-ní l ?

   Vagyis ennyire feljavultunk volna a Jelgaví val szemben ?

   Az “êdzômérkôzés”-jellegû két meccs meg végképp lehetelenìtette, hogy itten egyí ltalí n valamilyen valamirevalò következtetéseket lehessen leveonni az embernek.

   Remélem, hogy Doll edzô nem akarta megmutatni a dí n csapatnak a tronfjait, mert hiszen azoknak is vannak lehetôségeik, hogy megigyeljék a Fradi csapatí nak az összjí tékí t.

   Bizakodò vagyok, hiszen két mí s csodafegyverünket még nem ismerik. Bödét és Bogní rt.

  • 1899 -- 1999 (a dí n cspat zí szlají n)

   100 év különbség.

   Vagy a 100 év fiatalabbik nyer, vagy a 100 évvel tapasztaltabb fog gyôzni.

   Néha furcsa ez az élet, hogy pont 100 éven fügjön “minden”.

 • A csapat jò benyomí st tett nehem, habí r Böde és Bogní r hií nyoztak is.

  Sajní lom Radò Andrí s tí vozí sí t. Szerintem szegénynek több jí téklehetôséget kellett volna adnia az edzô.

  Remélem Bogní r-al Sem ùgy jí r a Fradi mint Nagy ídí m-al. Bìzok benne, hogy csak kimélte Doll Bogní r-t (és Bödét) a következô, dí n csapat elleni, mérkôzések elôtt.

  A jò benyomí shoz azonban csatlakozik egy-néhí ny aggasztò észrevételem is, amelyek nagyon is hasonlìtanak a Zebrenica elleni csapat alkatjí ra.

  Benyomí som szerint a jelenlegi csapat sok olyan jí tékosbòl í ll, amelyek bí r jò technikí jùak, de sokszor nagyon önfejûek. Nem lí ssí k azt, hogy tisztí ra üresen í ll jí téktí rsuk a kapu elôtt, de mégis ôk lövik a labdí t — az ellenfél lí baiba.

  A fiatal Bôlét egyenlôre még ide, sorolní m. De ô még fiatal. Mutari azonban megint bí r gyors, de kiszí mìthatò Volt. Veszélyes í rtatlansí got mutatott be.

  Bogní r és Böde hií nyzottak.

  A jelenlegi csapat ônélkülük nem teljes.

  Priskin Tamas még nem szokott a csapathoz. Ha ez megtörtént, akkor bizonyí ra nagy tí masza lehet, mint a tí madí st értékesìtô ember, a csapatnak.

  A hadsereg eggyes alakulatai össze kezdenek szokni. A védelem stabilabb lett és a középpí lyí bòl épül most többet a jí ték, mint az Nagy ídí m idejében Volt.

  Az uruguí i fiatalember lassan szintén beilleszkedik (van hozzí  képessége) a csapatba.

  Ilyen emberekre lesz szüksége a Fradinak a jövôben is.

  Hasonlòan a most sérült védelem tengejében maga köré tudja csoportosìtani a tí rsait és a labdí kat jòl a középpí ly felé toví bbìtani.

  Gera Zoltí n toví bbra is nélkülözhetetlen.

  Mikor jön vissza Batik ? Szerintem olyan Mí trai söprögetô lehetne.

 • 90+3.
  PERC
  Véget ért a mérkőzés, Priskin Tamás góljával 1–0-ra nyert a Ferencváros, í­gy kettős győzelemmel, 3–0-s összesí­téssel továbbjutott.
  90+1.
  PERC
  Ledesm ajobb oldali szögletét Dibusz öklözte el.
  90.
  PERC
  Három perc a ráadás a meccs végén.
  89.
  PERC
  Kluskins vállalta magár a szabadrúgást 17 méterről, de a jobblábas kí­sérlete elszállt a léc fölött.
  88.
  PERC
  Alhinhót Artis Lazdins váltotta a hazaiaknál.
  87.
  PERC
  Julian Koch is besárgult, még éppen csak a tizenhatoson kí­vül rúgta fel Razulist.
  84.
  PERC
  Leandro rántotta le Razulis, halmazati büntetésként ezért is villant a sárga.
  83.
  PERC
  Rui Pedrót állí­tották meg lesen – tévesen…
  81.
  PERC
  …Amadou Moutari is besárgult.
  81.
  PERC
  Kisebb kakaskodás végén Marcis Oss és…
  80.
  PERC
  HAZAI HELYZET! Egy jobb oldali beadás után Oss maradt üresen, de az ötösön belülről fejjel nem találta el a kaput.
  79.
  PERC
  Ledesma szöglettel felérő szabadrúgását elfejelték a vendégvédők.
  79.
  PERC
  Ezúttal Leandro szabálytalankodott, Kaubernek csúszott oda rossz ütemben.
  78.
  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  77.
  PERC
  Razulis legyintett rá az asszisztensre, miután ő szabálytalannak í­télte meg a Leandróval szembeni megmozdulását.
  75.
  PERC
  … helyükre Csernik Kornél és Hajnal Tamás állt be.
  75.
  PERC
  Kettőt cserélt Thomas Doll: Botka és Gera hagyta el a pályát…
  75.
  PERC
  Moutari gurí­totta a kapus lába között a hálóba a labdát, az asszisztens zászlója azonban a magasba emelkedett – les miatt érvénytelení­tették a találatot.
  74.
  PERC
  EZ KÖZEL VOLT! Ledesma szabadrúgása után Razulis csúsztatotta a labdát az ötösről kevéssel a jobb alsó sarok mellé.
  72.
  PERC
  Botka Endre kapott sárga lapot Kluskins megrúgásáért.
  71.
  PERC
  Megvolt az első vendégcsere: Varga Rolandot egy újonc, Rui Pedro váltotta.
  70.
  PERC
  Alhinho távoli, jobblábas lövése ment el a jobb alsó sarok mellett.
  69.
  PERC
  Újabb hazai csere: Ante Bakmazt Evaldas Razulis váltotta.
  68.
  PERC
  Moutari esett el a védője szorí­tásában az ötösön belül, í­gy Ikstens kaparintotta meg a labdát.
  65.
  PERC
  Lovrencsics jobb oldali beadását Ikstens húzta le az ötösön belül.
  64.
  PERC
  Moutari kiugratása lesen találta Priskint.
  62.
  PERC
  Slampe felí­velt labdája szállt el a léc fölött, Dibusz csak biztosí­tott.
  61.
  PERC
  Bőle cselezgetett egy az egyben a védőjével szemben, majd tizenegy méterről jobbal lőtt, de a lapos kí­sérlete nem okozott gondot a kapusnak.
  60.
  PERC
  Varga kevergetett egy kontra végén, de a tizenhatos előteréből elnegdett jobblábas lövését blokkolták, a felperdülő labda pedig Ikstens zsákmánya lett.
  58.
  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  57.
  PERC
  Cserélt a Jelgava: Artis Jaudzems helyét Mindaugas Grigaravicius vette át.
  56.
  PERC
  Koch lökte fel Alhinhót a felezővonalnál.
  54.
  PERC
  Óriási volt a tömörülés az ötösön belül, majd az óriási bedobás után egy félollóval a Fradi kapujába került a labda, de szabálytalanság miatt a játékvezető érvénytelení­tette a találatot.
  52.
  PERC
  Varga kiugratási kí­sérlete hosszú volt Priskinnek, Ikstens szedte fel a labdát.
  51.
  PERC
  Moutari kapott kiváló indí­tást, de hiába tolta meg ismét befelé a labdát, ballábas lövését blokkolták.
  47.
  PERC
  Kluskins volt lesen.
  47.
  PERC
  Varga szabadrúgása után ha nehezen is, de felszabadí­tottak a hazaiak.
  46.
  PERC
  A sárga lap ezúttal elmaradt.
  46.
  PERC
  Priskin kerül azonnal a földre, Klimasevics szállt bele hátulról a csatárba.
  46.
  PERC
  Újra útjára indult a labda, a Fradi kezdte a második félidőt.
  FÉLIDŐ
  PRISKIN GÓLJA

  FÉLIDŐ
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  FÉLIDŐ
  Nincs hosszabbí­tás, véget ért az első félidő. A Ferencváros Jelgavában 1–0-ra, összesí­tésben 3–0-ra vezet.
  45.
  PERC
  Lovrencsics csúsztatta szögletre Ledesma pontrúgását.
  44.
  PERC
  Lovrencsisc Gergő elégedetlenkedik a játkvezetővel, aki a Ledesma elleni becsúszását szabálytalannk í­télte meg. A tizenhatos bal felső csücskéről végezhet el szabadrúgást a Jelgava.
  43.
  PERC
  Közben rákezdett az eső.
  42.
  PERC
  Egy Fradi-kontra végén Priskin nagyon gyenge lövését szedte fel gond nélkül Ikstens.
  41.
  PERC
  Fernando Gorriarán sárgult be, miután csúnyán rácsúszott Ledesma bokájára.
  38.
  PERC
  Összesí­tésben már 3–0-ra vezet a Ferencváros.
  37.
  PERC
  GÓÓÓL!!! VEZET A FERENCVÁROS! Jobb oldalon futott végig a Fradi-támadás, majd Varga közeli kí­sérlete akadt el a kapusban. A labda Priskin Tamás elé került, akinek az első lövését még blokkolták a hazaiak, ám öt méterről a második, ballábas próbálkozása már a jobb alsó sarokban kötött ki. (0–1)
  37.
  PERC
  Moutari dobta ki a labdát jobbra, majd Varga az alapvonalról, kiszorí­tott helyzetből Ikstens kezébe emelt.
  36.
  PERC
  Varga ziccerét védte Ikstens, de a Fradi támadója már amúgy is lesről indult.
  35.
  PERC
  Varga félmagas jobb oldali beadását az első lett védő a mezőnybe rúgta.
  33.
  PERC
  Moutari húzta befelé a labdát a bal oldalról, majd 15 méterről lőtt, de egy lett védő ebbe is beleállt.
  32.
  PERC
  Valdo Alhinho sárgult be, miután csúnyán odarúgott Vargának.
  31.
  PERC
  Osst állí­tották meg lesen.
  30.
  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  28.
  PERC
  Slampe és Moutari fejelt össze, de egyiküknek sincs nagyobb baja.
  27.
  PERC
  KAPUFA! Bőle húzott el a jobb oldalon, majd beadása után a labda Ossról a bal oldali kapufára pattant. A kipattanóra Priskin csúszott oda – a bal lábáról a kapu mellé csorgott a labda.
  26.
  PERC
  Előbb Alhinho, majd Gera Zoltán szerzett szabálytalanul labdát.
  25.
  PERC
  Ezúttal a jobb oldalon vezetett támadást a Fradi, Bőle tolta befelé a labdát, lövése azonban elment a bal oldali kapufa mellett.
  24.
  PERC
  A sarokrúgás után a maszkban játszó Oss fejeét 11 méterről a kapu fölé.
  24.
  PERC
  Ledesma felí­velt szabadrúgása kicsit megtréfálta Dibuszt, végül szögletre ment ki róla a labda.
  23.
  PERC
  Ezúttal Gorriarán volt a szabálytalan a bal oldalon, a felezővonalnál.
  22.
  PERC
  Moutari cselezgetett a bal oldalon, lövésé azonban egy védő lábában elakadt.
  21.
  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  20.
  PERC
  Ismét Gorriarán kí­sérletezett távolról, de a kaput ezúttal sem találta el.
  19.
  PERC
  Koch felí­velése után Moutari elől fejelték el a labdát a lettek.
  17.
  PERC
  Varga sarokrúgása, majd Gera beadása sem volt igazán veszélyes.
  16.
  PERC
  Moutari tört befelé a bal oldalról, majd lövésébe beleléptek, í­gy a labda szögletre pattant.
  15.
  PERC
  Nem is szabálytalanság volt, hanem Alhinho ragadt lesen.
  14.
  PERC
  Ledesma í­velt fel egy szabadrúgást a Fradi térfelének közepéről, majd a moldovai bí­ró szabálytalanságot látott a tizenhatoson belül, í­gy a vendégszabadrúgással folytatódott a játék.
  13.
  PERC
  Botkát állí­tották meg lesen.
  12.
  PERC
  Koch kapott egyet Ledesmától a felezővonalnál. ígéretükhöz hí­ven, és az első meccshez hasonlóan továbbra is meglehetősen kemények a lettek.
  11.
  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  10.
  PERC
  Gorriarán vállalkozott lövésre 30 méterről, életerős lövése pedig csak kevéssel kerülte el a bal felső sarkot.
  9.
  PERC
  Mindkét oldalon szólnak a dobok és hangosan biztatják kedvenceiket a drukkerek. Hazai oldalon is mintegy húszan szurkolnak, viszont kereplővel más szektorokban is igyekeznek nagy hanghatást kelteni a jelgavai szurkolók.
  8.
  PERC
  Botka maradt rövid ideig a földön egy kemény ütközés után, de folytatja a játékot.
  6.
  PERC
  Botke fejese nem volt veszélyes, majd egy átlövést blokkoltak a hazaiak.
  6.
  PERC
  Bőle harcolt ki szögletet a jobb oldalon.
  5.
  PERC
  Nagyjából 20 ferencvárosi szurkoló kí­sérte el a zöld-fehéreket.
  4.
  PERC
  Varga Roland kanalazott vissza egy felí­velt labdát az alapvonalon túlról.
  3.
  PERC
  Nagyjából ezer néző van a stadionban.
  2.
  PERC
  A lettek bordó szerelésben, a vendégek pedig fehér-világos zöld mezben léptek pályára.
  01.
  PERC
  Elkezdődött a mérkőzés, a hazaiak indí­tották útjára a labdát.
  A játékosok már a pályán, hamarosan kezdődik a mérkőzés.
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  A KEZDŐCSAPATOK ÉS A KISPADOK
  Jelgava: Ikstens – Slampe, Oss, Redjko, Klimasevics – Alhinho, Bakmaz – Jaudzems, Kluskins, Kauber – Rafael Ledesma. Vezetőedző: Alexandru Curteian
  A kispadon: Krumins (k), Sinelnikovs, Grigaravicius, Pereplotkins, Razulis, Heh, Lazdins
  FTC: Dibusz – Lovrencsics G., Koch, Leandro, Botka – Gera, Gorriarán – Varga R., Bőle, Moutari – Priskin. Vezetőedző: Thomas Doll
  A kispadon: Varga Á. (k), Kundrák, Batik, Hajnal, Csernik, Rui Pedro, Lovrencsics B.
  „Fontos a koncentráció, hogy végig a saját játékunkat tudjuk nyújtani. Az első meccsen elért 2–0 jó eredmény, de kilencven percen keresztül még dolgoznunk kell, hogy elérjük a célunkat, a továbbjutást. Emellett persze az is fontos, hogy élvezzük a futballt. A Jelgava egyetlen esélye a továbbjutásra, ha gólokat szerez, ezért fel vagyunk készülve a támadásaira” – összegezte várakozásait Thomas Doll.
  Doll a legfontosabb tanulságról és Böde állapotáról. Helyszí­ni beszámoló és részletek itt!
  „Nem titok, hogy már a jövő csütörtökre készülünk, amikor – úgy tűnik – a Ferencvárossal találkozunk. A Fradi erős csapat, rengeteg nemzetközi kupameccset játszott már” – mondta Jess Thorup, a Midtjylland vezetőedzője.
  A mérkőzés játékvezetője a moldovai Dumitri Muntean lesz.
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  Az FK Jelgava a 2016-os lett bajnokságot a második helyen zárta, négy ponttal lemaradva a győztes Spartaks Jürmala mögött. A jelenleg is zajló élvonalbeli küzdelmekben a negyedik helyen áll.
  A Ferencváros a bajnokságban a negyedik helyen zárt, az európai kupaporondra pedig a Vasas elleni Magyar Kupa-döntő megnyerésével váltotta meg a jegyét.
  A 2017–2018-as Európa-liga-szezon programját és kulcsdátumait adatbankunkban ide kattintva böngészhetik.
  Az Európa-ligában induló három magyar csapat közül egy már letudta az első kört, a Videoton 5–3-as összesí­téssel jutott túl a máltai FC Balzanon. A mai napon a Fradi mellett még a Vasas próbálja meg kiharcolni a továbbjutást, az angyalföldiek az idegenbeli 4–3-as vereség után 20.30-tól a Szusza-stadionban fogadják az izraeli Beitar Jeruzsálemet.
  A párharc továbbjutójára minden bizonnyal a Korcsmár Zsoltot is a soraiban tudó Midtjylland vár, hiszen a dánok hazai pályán 6–1-re nyertek az í­r Derry City ellen. Részletek itt!
  Az odavágón a Ferencváros a duplázó Varga Roland vezetésvel 2–0-ra legyőzte a lett ezüstérmest. Részletek itt!
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Jelgava–Ferencváros párharc visszavágója az Európa-liga első selejtezőköréből. Tartsanak velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.31. 19:30, m4sport
11.04. 21:00, m4sport
11.08. 17:00, m4sport
MK: 11.14.14:45, M4Sport
11.21.19:30, m4sport
11.24. 21:00, m4sport
Novák Dezső
Tárhelyszolgáltatónk
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ