2017.XI.9. Ferencváros – Balmazújváros: 1-0 (edzőmérkőzés)

W_ftc-balmazFelkészülés: Lovrencsics három gólja után 1–0-ra nyert a Fradi

A Ferencváros labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a Balmazújvárost.

A mérkőzés:

Ferencváros — Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: 1-0 (1-0)
Népliget, zártkapus mérkőzés.
Vezette: Bogár Gergő

Ferencváros: Holczer (Varga Á., 46.) — Botka (Takács Zs., 46.), Otigba (Leandro, 46.), Batik, Pedroso  — Hajnal (Csonka, 46.), Gorriarán (Rui Pedro, 46.) – Moutari, Paintsil (Bőle, 46.), Sternberg — Lovrencsics B.
kispad: Horváth B., Novák Zs.
vezetőedző: Thomas Doll

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Horváth L. (Pogacsics, 8.) — Maisuradze, Rus, Jagodics B., Virág — Vajda S. (Coulibaly, 60.), Sigér, Batarelo, Habovda — Zsiga, Arabuli (Rácz F., 46.)
vezetőedző: Horváth Ferenc

Gól: Lovrencsics B. (38.)
Sárga lap: Batarelo (53.)

A két élvonalbeli csapat meccsére az FTC népligeti edzőközpontjában került sor, nem sokkal azután, hogy a Balmazújváros másik együttese gól nélküli döntetlent játszott a Videoton II-vel.

A Ferencváros csatára, Lovrencsics Balázs az első félidőben tí­z percen belül háromszor is bevette az NB I-ben újonc vendégek kapuját, de első és harmadik találatát a játékvezető szabálytalanság, illetve les miatt nem adta meg. A másodikat azonban igen, a 36. percben a korábbi soroksári csatár Fernando Gorriarán átadását követően magabiztosan értékesí­tette helyzetét (1–0).

A Balmazújváros kapujában Horváth László kezdett, de őt már a nyolcadik percben le kellett cserélni, a helyére Pogacsics Krisztián állt be.

A második félidőben a zöld-fehéreknél több fiatal játékos, mí­g a látogatóknál Adamo Coulibaly is lehetőséget kapott, ám újabb gól már nem született, í­gy az FTC a bajnokságban elkönyvelt 3–2-es siker után felkészülési meccsen is legyőzte a Balmazújvárost.

További képek: fradi.hu

Nyilatkozatok:

Thomas Doll: — Mindig jó, amikor a válogatott szünetben is van lehetősége a játékosoknak mérkőzést játszani. Visszatérhetett néhány sérült játékosunk is, mint például Bőle Lukács, Rui Pedro, Lovrencsics Balázs vagy Hajnal Tamás. Jó mozgásokat láthattunk, és nyertünk is, bár az eredmény ilyen mérkőzéseken csak másodlagos.

Lovrencsics Balázs: — Az első helyzetnél szöglet után löktem picit a védőn, be lehetett fújni, akárcsak később a lest. Szerencsére a két szituáció között kaptam Nandótól egy remek labdát, sikerült jól átvennem, és ballal a léc alá lőni. Nagyon hasznos meccs volt, hiszen azok is kaptak meccsterhelést, akik kevesebbet játszottak az elmúlt hetekben. Nagyon jól éreztem magam a pályán, és nagyszerű, hogy sérülés után visszatérve is végigbí­rtam a 90 percet. Az meg külön öröm, hogy az én gólommal nyertünk!

Horváth Ferenc külön kiemelte, hogy nagyon elégedett a csapat heti munkájával, hozzáállásával. A héten a terhelés volt a fő szempont, ezt pedig kellőképpen szolgálta a mai két mérkőzés is. „Mind a két meccsen nagyot küzdöttünk, szépen játszottunk.”

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Balmazújváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ