2018.I.25. HNK Rijeka – Ferencváros: 1-0

Egy hozzászólás a(z) 11111100010ejegyzéshez

  • PERCRŐL PERCRE

    Köszönjük a figyelmet!

    Véget ért a mérkőzés, 1–0-ra győzött a Rijeka.
    88. perc: Rui Pedro készí­tett elő Bödének, de szerelték a csatárt, a másik oldalon Dibusz éles szögből eleresztett lövést védett.
    84. perc: Sternberg előtt adódott nagy lehetőség a 16-oson belül, de nem találta el a kaput.
    78. perc: VEZET A RIJEKA. A horvát kontra végén Héber fejelt a magyar együttes kapujába. 0–1
    70. perc: a másik kapus is izgalmas pillanatokat élt át: előbb a saját csapattársa hozta kellemetlen helyzetbe, majd Böde bombázott a tömegbe.
    67. perc: először kellett Dibusznak védenie: egy szabadrúgás után Bradaric fejesét hárí­totta bravúrral.
    A napokban í­rtunk róla, hogy a Ferencváros kiszemeltjei között van a szlovén Roman Bezjak, és a zöld-fehérek korábbi játékosa, Nagy Dominik, ám előbbit két lengyel klub is figyeli, utóbbit a Standard Liege is kölcsönvenné.
    58. perc: a horvátok is változtattak, a szünetben meghúzott két cserét négy követett.
    57. perc: most Rui Pedro került helyzetbe, Sluga ismét védett.
    55. perc: Takács kapott sárgát.
    50. perc: Takács egymás kétszer is jól avatkozott közbe a 16-oson belül.
    Visszatért tehát Paintsil, és lehetőséget kapott a fiatal Takács Zsombor, valamint Csonka András.
    A kezdőből csak Lovrencsics Gergő és Dibusz maradt a pályán. A folytatásban: Dibusz – Lovrencsics G., Batik, Takács Zs., Sternberg – Csonka – Varga R., Rui Pedro, Paintsil, Priskin – Böde.
    Elkezdődött a második félidő.

    Véget ért az első félidő. Az állás: 0–0
    A két csapat 2014-ben már találkozott egymással az Európa-ligában – abból a párharcból a Rijeka ment tovább 3–1-es összesí­téssel.
    33. perc: Lovrencsics Gergő szólózott, a lövését Sluga védte. Van feladata bőven a horvát kapusnak, egyelőre megoldott mindent.
    31. perc: előbb Gorriarán lőtt fölé, majd nem sokkal később Botka beadását nehezen tisztázták a horvát védők.
    Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a fradi.hu-nak elmondta: a vezetőség elsődleges célja, hogy egyben tartsa a csapatot, nagy változtatásokra nincs szükség. Néhány igazolást még tervez a klub, de alapvetően alkalmas rá a keret, hogy megnyerje a bajnokságot. A teljes interjút ide kattintva találja.
    23. perc: Landro távoli löketét hatástalaní­totta Sluga.
    15. perc: Pedroso nagyot mentve állí­totta meg a Rijeka kontráját.
    A horvátok a legutóbbi BL-selejtező utolsó körében 3–1-es összesí­téssel maradtak alul az Olympiakosszal szemben, majd az Európa-liga csoportkörében az Austria Wient megelőzve harmadik helyen végeztek az AC Milan és az AEK Athén mögött.
    10. perc: Hajnal szabadrúgásából Blazic csúsztatta kapura, a horvátok kapusa bravúrral hárí­tott. Hajnal végezte el az előző helyzetből kialakult szögletet, amely után Lovrencsics Balázs fejelt, ám Sluga megint a helyén volt.
    5. perc: egymás után kétszer is közbe kellett avatkoznia Dibusznak. A kapus előbb Pavicic elől szedett fel egy indí­tást, majd Raszpopovics távoli lövését védte.
    A Rijeka az előző szezonban megnyerte a horvát bajnokságot, ebben az idényben 20 fordulót követően a negyedik helyen áll – mí­g az előtte lévő Osijek (Eszék) és a Hajduk Split egy győzelmen belül van, addig a listavezető Dinamo Zagrebbel szemben már 15 pont a hátránya.

    Elkezdődött a mérkőzés.

    A találkozó közvetí­tése a fradi.hu tudósí­tása alapján történt!

    Köszöntjük olvasóinkat! Pillanatokon belül megkezdődik a Ferencváros–HNK Rijeka felkészülési mérkőzés! Tartsanak velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ