2018.X.13. Soroksár – Ferencváros: 1-1 (edzőmérkőzés)

Felkészülés: nem bí­rt a Fradi a Soroksárral

A mérkőzés:

Soroksár — Ferencváros: 1-1 (0-0, 0-1)
Soroksár, 11:00. 400 néző.
Vezette: ?

Soroksár: Kovács Dán. (Steer, 46.) — Gárdos, Dvorschák (Szpirulisz, 61.), Valencsik (Lipcsei K., 61.), Bor — Derekas, Gyömbér — Orosz M. (Kovács Dáv., 53.), Tamási, Albert (Ladányi, 75.) — Pál (Lakatos I., 46.)
kispad: ?
vezetőedző: Lipcsei Péter

Ferencváros: Varga Á. — Koch, Takács Zs., Leandro (Csernik, 31.), Heister — Rui Pedro (Georgijevic, 31.), Sigér (Leandro, 61.) — Bőle (Rui Pedro, 61.), Finnbogason (Lanzafame, 31.), Rodriguez — Böde (Finnbogason, 61.)
kispad: Vida K., Könczey, Novák Zs.
vezetőedző: Szerhij Rebrov

Gól: Gyömbér (71.) illetve Böde (55.)
Sárga lap: Dvorschák (34.), Szpirulisz (88.)

A mérkőzésen a csapatok közös megegyezés alapján 3-szor 30 percet játszottak. A fradi.hu beszámolója szerint az első gólig a második játékrész végéig kellett várni, amikor Csernik Kornél jobb oldali beadását Böde Dániel vette át, majd ballal a kapuba lőtt a 31 éves középcsatár (0–1). A Sorokság azonban nem adta fel, aminek meg is lett az eredménye: a 71. percben Lakatos István beadásából a korábbi ferencvárosi Gyömbér Gábor volt eredményes (1–1). A továbbiakban már több gól nem esett, í­gy 1–1-es döntetlennel zárult a találkozó.

További képek: fradi.hu

Nyilatkozatok:

Szerhij Rebrov: — Ez egy átlagos felkészülési mérkőzés volt, azzal a különbséggel, hogy ezúttal háromszor harminc percet játszottunk. Szerettem volna kipróbálni a játékosaimat a különböző pozí­ciókban. A szakmai stáb hasznos információkat nyerhetett ezen a mérkőzésen, a játékosok számára pedig azért volt fontos ez a meccs, hogy formába tudjanak kerülni. Az volt most a legfontosabb, hogy ne újuljon ki senkinek se a sérülése. Úgy érzem, jól teljesí­tettek a srácok, bár nem tudtunk nyerni, mindent megpróbáltunk azért, hogy sikerüljön. Az volt a legfontosabb nekem ma, hogy felmérjem, milyen fizikai állapotban vannak a játékosaim. Nem szeretnék elhamarkodott í­téleteket hozni, a statisztikák nagyon fontosak a számomra, azután elemzem majd a mérkőzést, hogy láttam az adatokat. Meg kell néznem, hogyan dolgoztak a mérkőzés során, milyenek a mutatóik, azt követően le tudom szűrni a megfelelő következtetéseket.

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Soroksár hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
08.14.20:00 M4Sport
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső