2018.XI.24. Ferencváros – Kisvárda: 2-0

Védői szállí­tották a győzelmet a Ferencvárosnak a Kisvárda ellen

Az első félidőben Abraham Frimpong és Miha Blazic is betalált az újonc kapujába.
A labdarúgó NB I 15. fordulójában a listavezető Ferencváros hazai pályán hozta a kötelezőt: a zöld-fehérek Abraham Frimpong és Miha Blazic góljával 2–0-ra nyertek az abszolút újonc Kisvárda ellen a Groupama Arénában.

Nyilatkozatok:

Szerhij Rebrov: — Nekem nem számí­t, ki hogyan vélekedik a találkozó előtt, minden meccs 0-0-ról kezdődik. Minden ellenfélre lelkiismeretesen fel kell készülnünk, tudnunk kell, hogyan játszunk támadásban, hogyan védekezésben. Sok időnk nem volt a közös felkészülésre, hiszen több játékosunk is hazája válogatottjában szerepelt. De egyértelmű, hogy minden megteszünk azért, hogy kijaví­tsuk a hibáinkat. A játékosaimnak a futballal kell foglalkozniuk, nem a statisztikával. A Haladás utolsó helyen állt, mégis legyőzött minket. Az előző fordulók számai már nem érdekesek, arra kell koncentrálnunk, hogy a saját játékunk megfelelően működjön. Nem tudom, hányan jönnek ki a Kisvárda elleni meccsen, de ha csak 100 ember támogatna minket a lelátóról, az ő bizalmukat is meg kell hálálnunk. Persze nem kételkedem abban, hogy ennél sokkal többen buzdí­tanak majd minket. Egyébként is komoly céljaink vannak, meg akarjuk nyerni a bajnokságot, a cél felé vezető úton pedig mindig a következő mérkőzés a legfontosabb, tehát jelenleg a Kisvárda elleni összecsapás.

Dajka László: — Való igaz, nem vagyunk jó sorozatban, hetek óta keressük a megfelelő és a legjobb stí­lust a csapatunknak, és egyelőre a meglévő kevés biztató jel ellenére sem mondhatom, hogy megtaláltuk, de a futballra is érvényes: soha ne mondd, hogy soha. Természetesen az Üllői úti mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei, utána viszont három olyan mérkőzésünk maradt ebből az évből, amikor a pontszerzés reális esélyével léphetünk pályára. Az Üllői úti mérkőzésen olyan pozití­vumokat szeretnék látni, amelyekből a következő mérkőzésekre erőt merí­thetünk. Mindkét csapatnak teljesen másak a céljai, ráadásul a magyar rekordbajnok találkozik az élvonal abszolút újoncával. A futballban bármi előfordulhat, még az is, hogy a Ferencváros szerzett gól nélkül veszí­tett Szombathelyen. Ha ez megtörténhetett, akkor teljesen feltartott kézzel nem kell pályára lépnünk. Egyéni képességek terén előrébb tart az ellenfelünk, ez nem vitás, számunkra az a legfontosabb, hogy úgy jöhessünk le a pályáról, mindent megtettünk a jó eredmény eléréséért.

A mérkőzés:

Ferencváros — Kisvárda Master Good: 2-0 (2-0)
Groupama Aréna, 17:00. 7.543 néző.
Vezette: Vad II. István (asszisztensek: Huszár, Bornemissza; alapvonali jv.: Farkas Á., Radványi; tartalékjv.: Kóbor)

Ferencváros: Dibusz — Lovrencsics G., Blazic, Frimpong, Heister — Sigér, Leandro (Rodriguez, 75.) – Varga R., Gorriarán (Bőle, 83.), Petrjak — Lanzafame (Böde, 78.)
kispad: Holczer, Takács Zs., Finnbogason, Csernik
vezetőedző: Szerhij Rebrov

Kisvárda Master Good: Felipe — Lukjancsuk, Beriosz, Ene, Vári — Lucas, Mitosevic (Karaszjuk, 46.) — Gosztonyi, Milevskij, Sassá (Ilic, 76.) — Negrut (Horváth Z., 64.)
kispad: Minca, Protic, Melnyik, Misic
vezetőedző: Dajka László

Gól: Frimpong (21.), Blazic (33.)
Sárga lap: Gorriarán (37.) illetve Milevski (53.), Karaszjuk (72.), Lucas (83.), Lukjancsuk (88.)

Mintha csak tudta volna, hogy ezt a mérkőzést szögletekből lehet megnyerni.

A Szerhij Rebrov által irányí­tott Ferencvárosnál minden sarokrúgáshoz legalább két futballista ment ki a szögletzászlóhoz, Varga Roland és Ivan Petrjak rendre súgtak valamit egymás fülébe, megbeszélték, melyik formáció következik, majd úgy tekertek – általában legurí­tott labda után – középre.

Megérte a sok gyakorlás, a sok előre eltervezett figura.

A zöld-fehérek a két góljukat egyaránt szögletet követően szerezték, a ghánai Abraham Frimpong és a szlovén Miha Blazic közül előbbi fejjel, utóbbi lábbal talált a Kisvárda kapujába. A két belső védő gólja gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést, a félidőre megnyugtató előnnyel vonulhatott a hazai csapat, a vendégek akkor sem szólhattak volna egy szót sem, ha három-négy gól a különbség, hiszen a Fradi gyakorlatilag az első perctől a kapujához szegezte az újoncot, a szünet előtti percekben Davide Lanzafame a felső lécet is telibe találta.

Ahogy telnek a hetek, egyre jobban látható Szerhij Rebrov munkája, a számtalan szögletvariációból is észrevehető volt, hogy az ukrán trénernek az alapjáték után immár a részletek elsajátí­tására is van ideje csapatával. A védekezést ezen a napon nemigen kellett gyakorolni, a vendég kisvárdaiak erejét szinte teljesen felemésztette a labda kergetése, a kapujuk előtti területek lezárása. Dibusz Dénesnek egy-két beadás lehúzásán kí­vül nemigen kellett játékba avatkoznia.

Érdekesség, az ukrán válogatottnál sérülést szenvedő Ivan Petrjak az utolsó pillanatban mégis tudta vállalni a játékot, noha még pénteken is úgy volt, hogy Bőle Lukács kezd a bal szélen. Végül az apró termetű ukrán „medvepuszija” rendbe jött annyira, hogy ne akadályozza a játékban.

Ha az első félidőben látottak miatt dicsértük a Ferencvárost, a fordulás utáni produkció miatt jár a fekete pont. Davide Lanzafame és társai mintha megfeledkeztek volna a lelátón üldögélő több mint hétezer szurkolóról, ahelyett, hogy szórakoztatták és kiszolgálták volna őket, mintha megelégedtek volna a kétgólos előnnyel, és láthatóan visszavettek a tempóból – harsant is a füttyszó.

Elnézve Szerhij Rebrov kispad előtti reakcióit, az ukrán tréner sem ezt kérte taní­tványaitól, ám Varga Rolandék a fordulatszámon ekkor már nem tudtak újra emelni, í­gy maradt a kétgólos különbség.

További képek: fradi.hunso.hu, Farkas Zsolt

Nyilatkozatok:

„A játékosok aggódtak a múltkori, Haladás elleni vereség miatt, de abszolút motiváltak voltak, és sok helyzetet alakí­tottak ki – kezdte az értékelést Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője. – Minden ellenfél ellen más taktikával készülünk, örülök a két, szöglet után született gólnak, és persze a 2–0-s győzelemnek is. A legtöbb meccsünkön az első tizenöt percben két-három lehetőséget teremtünk, most elégedett vagyok a helyzetkihasználásunkkal is. Úgy gondolom, nagyon jól védekeztünk, én kértem, hogy a második félidőben vegyünk vissza a tempóból. Kilencven percen keresztül mindig nehéz koncentrálni, elégedett vagyok csapatom mai teljesí­tményével.”

Dajka László, a Kisvárda vezetőedzője í­gy látta a meccset.

„Megérdemelten nyert a Ferencváros, nagyon átadtuk neki a területet, kicsit gyáván futballoztunk az első félidőben. Két pontrúgásból figyelmetlenség után megbüntetett minket az ellenfél, s ezzel el is döntötte a mérkőzést. A második félidőben váltottunk, bátrabban játszottunk, erre lehet épí­tkezni, ekkor nem vallottunk szégyent. Ez lesz a jövő útja, nyí­ltabban kell futballozni, meg kell próbálni az ellenfelet megakadályozni a támadások felépí­tésében. A pontrúgások hárí­tását az utolsó egy hónapban legalább tí­zezerszer gyakoroltuk, de az élet nagy rendező, szóval ezen még csiszolni kell.”

A Kisvárda kezdőjében két magyar mellett ukrán, román, brazil és szerb labdarúgó kapott helyet. Arra, hogy a különböző anyanyelvű játékosok kommunikációja gondot jelent-e az edzéseken, illetve a mérkőzéseken, a vezetőedző a következő választ adta.

„Én spanyolul megértetem magam a csapat egy részével, egyik kollégám oroszul, a másik angolul beszél, tehát a lényegesebb dolgokat át tudjuk adni. A pályán azonban a kommunikáció még mindig nagyon lassú, és ez látszik is, miután pillanatok alatt kell a másiknak szólni. Nyilván ez nem előny, s ahhoz, hogy a csapat összeszokottá váljon, a kommunikációnak működnie kell. Egyelőre nehezen működik.”

Abraham Frimpong:

Miha Blazic:

A 15. FORDULÓ VÁLOGATOTTJA A NEMZETI SPORT OSZTÁLYZATAI ALAPJÁN
Gróf (Bp. Honvéd) 7 — Blazic (Ferencváros) 7, Hegedűs J. (Puskás Akadémia) 6, Frimpong (Ferencváros) 7 — Nego (MOL Vidi) 7, Szabó B. (DVTK) 6, Márkvárt (DVTK) 6, Pátkai (MOL Vidi) 6, Beridze (Újpest) 7 — Kiss T. (Puskás Akadémia) 7, Holender (Bp. Honvéd) 6
A forduló játékvezetője: Solymosi Péter (Újpest — Paks) 9 — Berettyán Péter, Farkas Balázs, Németh Ádám, Nagy Róbert

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Kisvárda hivatalos honlapja, valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

3 hozzászólás a(z) 2018.XI.24. Ferencváros – Kisvárda: 2-0 bejegyzéshez

 • PERCRŐL PERCRE

  90+3.

  PERC
  Véget ért a mérkőzés, a Ferencváros 2–0-ra legyőzte a Kisvárdát.

  90+3.

  PERC
  Varga szabadrúgása után Felipe könnyedén magához ölelte a labdát.

  90.

  PERC
  Három perc a ráadás.

  89.

  PERC
  KAPUFA! Lovrencsics húzott befelé a jobb szélről, majd ballal, 15 méterről lőtt, de a labda a lécet is súrulva elhagyta a játékteret.

  88.

  PERC
  Pavlo Lukjancsuk találta el Petrjak lábát az oldalvonalnál, ez is sárga lap.

  87.

  PERC
  Lovrencsics beadása után Bödfe fejelte le a labdát, amelyet Petrjak éles szögből a kapu fölé küldött.

  85.

  PERC
  A Paks egyenlí­tett az Újpest otthonában.

  85.

  PERC
  Közben eleredt az eső.

  85.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  84.

  PERC
  Megvolt a harmadik FTC-csere is, Gorriaránt Bőle Lukács váltotta.

  83.

  PERC
  Lucas sárgult be, elkaszálta Gorriaránt a felezővonal közelében.

  82.

  PERC
  Matí­as Rodrí­guez maradt rövid ideig a földön.

  80.

  PERC
  Közben a Mezőkövesd szépí­tett a Honvéd ellen.

  79.

  PERC
  Böde hagyott maga mögött egy védőt, egy másik kisvárdai azonban becsúszva szerelte a tizenhatoson belül.

  77.

  PERC
  Újabb ferencvárosi csere, Davide Lanzafame helyére Böde Dániel érkezett.

  76.

  PERC
  A vendégek kihasználták a harmadik cserelehetőségüket, Sassát Brana Ilics váltotta.

  75.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  74.

  PERC
  Leandro helyére Matí­as Rodrí­guez áltt be a hazaiaknál.

  73.

  PERC
  Varga szabadrúgása után röviden szabadí­tottak fel a vendégek, majd Leandro a blokkba, Petrjak pedig a kapu fölé lőtt.

  72.

  PERC
  Roman Karaszjuk sárgult be, a vendégek térfelének közepén rúgta fel Gorriaránt.

  72.

  PERC
  Heister kí­sérletezett egy lövéssel, de a labda elszállt a kapu mellett.

  71.

  PERC
  Lanzafame kapott egyet a felezővonal közelében, szabadrúgást kapott érte.

  69.

  PERC
  Szerencsére mind a ketten jól vannak.

  69.

  PERC
  Milevszkij és Leandro maradt a földön egy kemény, de szabályos párharc után.

  68.

  PERC
  Közben a Honvéd is vezetést szerzett a Mezőkövesd ellen.

  67.

  PERC
  Leandro visszatért a pályára.

  66.

  PERC
  Egy bal oldali beadás után Sassá fejelte a kapu mellé a labdát.

  65.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  65.

  PERC
  Leandro maradt a földön, a frissen beállt Horváth ütközte le a levegőben.

  64.

  PERC
  Újabb kisvárdai csere, Negrut helyére a hézi gólkirály Horváth Zoltán állt be.

  63.

  PERC
  Lovrencsics jobb oldali beadása nem volt pontos.

  62.

  PERC
  Varga sarokrúgása veszélytelen volt.

  61.

  PERC
  Gorriarán harcolt ki szögletet a jobb szélen.

  60.

  PERC
  Közben az Újpest vezetést szerzett a Paks ellen.

  56.

  PERC
  Gosztonyi szabadrúgása után szöglethez jutottak a vendégek de ebből nem alakult ki veszély.

  55.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  53.

  PERC
  Artjem Milevszkij vágta fel Frimpongot, villant a sárga lap.

  52.

  PERC
  Varga lövése szállt fölé.

  52.

  PERC
  HÚHA! Egy felí­velés után Heister fejelte fel a levegőbe a labdát, amelyet Dibusz nem tudott eltakarí­tani az öt és felesen belülről, de Frimpong kisegí­tette. Gosztonyi elől rúgta el a labdát a ghánai.

  50.

  PERC
  Gosztonyi szabadrúgása veszélytelen volt.

  48.

  PERC
  Heister indí­tása hosszú volt Petrjaknak.

  46.

  PERC
  Dajka László cserélt a második félidőre, Vuk Mitosevicset Roman Karaszjuk váltotta a vendégeknél.

  46.

  PERC
  Újra útjára indult a labda, a vendégek kezdték a második félidőt.

  FÉLIDŐ

  Miha Blazic gólja:

  FÉLIDŐ

  Abraham Frimpong gólja:

  FÉLIDŐ

  A másik három 17 órakor kezdődött mérkőzés tudósí­tását ide kattintva böngészhetik.

  FÉLIDŐ

  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  FÉLIDŐ

  Nincs hosszabbí­tás, véget ért az első félidő. A szünetben az FTC 2–0-ra vezet a Kisvárda ellen.

  44.

  PERC
  Gorriarán borí­totta fel Mitosevicset a vendégek térfelén.

  41.

  PERC
  KAPUFA! Egy bal oldali beadás után Lanzafame fejelt, de Felipe ujjheggyel a lécre nyomta a labdát.

  41.

  PERC
  Leandro szabadrúgása után felszabadí­tottak a vendégek.

  40.

  PERC
  A mérkőzés hivatalos nézőszáma: 7543 fő.

  40.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  38.

  PERC
  Lovrencsicset állí­tották meg lesen.

  37.

  PERC
  Fernando Gorriarán kapott sárga lapot, mivel visszarántotta Sassát.

  36.

  PERC
  A várdaiak első számú problémája a védelem: eddigi 14 mérkőzésükből csak egyszer nem kaptak gólt, hatszor viszont hármat vagy többet. A Kisvárda legutóbbi hat bajnokija mindegyikén beszedett legalább két gólt – ez a széria ma sem törik meg…

  34.

  PERC
  A szlovén belső védőnek ez volt a szezonbeli első bajnoki gólja. Az előző idényben hét találatig jutott a bajnokságban.

  33.

  PERC
  GÓÓÓL!!! OTT A MÁSODIK! Varga bal oldali szöglete után Leandro fejelt a hosszú oldalon, majd Miha Blazic a védőjével a nyakán átvette a labdát, ráfordult a kapura, és másfél méterről, jobb lábbal a hálóba lőtt. (2–0)

  32.

  PERC
  Leandro tüzelt, de a védőkről szögletre pattant a labda.

  32.

  PERC
  A laposan elvégzett szabadrúgás után kivágták a labdát a tizenhatoson belülről a vendégek.

  31.

  PERC
  Mitosevics könyökölte le Gorriaránt a jobb szélen, de megúszta lap nélkül (igaz, a középpályás is kmönnyen adta magát). A szabadrúgás mindenesetre jár az FTC-nek.

  30.

  PERC
  Egy újabb szögletvariáció végén Lovrencsics beadásába vetődött bele egy kisvárdai.

  30.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  29.

  PERC
  VÉDÉS! Heister bal oldali beadása megpattant Enén, í­gy Gorriarán elé került a labda, az uruguayi középpályás lövését azonban védte Felipe.

  28.

  PERC
  Mitosevics szerzett labdát a ferencvárosi térfélen, de végül hosszan szöktette magát, í­gy egy becsúszó szereléssel megállí­tották.

  27.

  PERC
  Ismét kimondottan rossz szériában van a Kisvárda, mely nyeretlen és csak egy pontot szerzett legutóbbi hat NB I-es mérkőzésén.

  25.

  PERC
  Sassát állí­tották meg lesen.

  24.

  PERC
  A Fradi az előző 17 hazai bajnoki mérkőzéséből 14-szer kettő vagy több gólt szerzett. Csak az Újpest, a Paks és a Vasas tudta két gól alatt tartani a zöld-fehéreket, akik legutóbbi 25 hazai bajnokijuk mindegyikén betaláltak.

  23.

  PERC
  VÉDÉS! Leandro félfordulatból bombázott a kapura, de a nagyot repülő Felipe szögletre nyomta a jobb felső sarokba tartó labdát.

  22.

  PERC
  A nyáron szerződtetett ghánai középső védőnek ez volt az első gólja az FTC-ben.

  21.

  PERC
  GÓÓÓL!!! VEZETÉST SZERZETT AZ FTC! Petrjak kicsiben elvégzett szöglete után Varga adta be a labdát a jobb szélről, majd a középen lendületből érkező Abraham Frimpong 10 méterről a jobb alsó sarokba fejelt. 1–0

  20.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  19.

  PERC
  Gorriarán távoli lövése után Felipe fogta meg a labdát egy könnyed vetődéssel.

  18.

  PERC
  A szögletet bedobásra cserélte az FTC.

  18.

  PERC
  Gorriarán kiugratása után Petrjak beadása pattant szögletre egy védőről.

  17.

  PERC
  Újabb gól született Felcsúton, a PAFC már 2–0-ra vezet a Haladás ellen.

  16.

  PERC
  Milevszkij üti a földet, Vad II szerint szabálytalanul szerelte Gorriaránt a kezdőkör közelében.

  14.

  PERC
  Kelet-magyarországi csapat több mint hat és fél éve, 2012 márciusa óta nem nyert a Fradi otthonában, akkor a DVSC győzött 2–1-re.

  13.

  PERC
  Közben megszületett a 15. forduló első gólja: a Puskás Akadémia a szombathelyi nevelésű Kiss Tamás góljával szerzett vezetést a Haladás ellen.

  12.

  PERC
  Dibusz húzta le magabiztosan a labdát egy balról érkező szabadrúgás után.

  11.

  PERC
  Gosztonyi szabadrúgása után Leandro fejelte el a labdát a tizenhatoson belülről.

  10.

  PERC
  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  8.

  PERC
  Lovrencsics adta be immár harmadszor a labdát jobbról, de Varga luftot rúgott, a többieknek pedig hosszú volt a beadás.

  7.

  PERC
  A Ferencváros 27 mérkőzéses hazai bajnoki veretlenségi sorozatban van, legutóbb 2017. április 15-én a Vasastól kapott ki (1–2).

  6.

  PERC
  Lanzafame próbálkozott meg egy ollózással, de nem találta el jól a labdát.

  6.

  PERC
  Lovrencsics maradt üresen a jobb oldalon, lapos beadása után azonban mindenki előtt elsuhant a labda.

  5.

  PERC
  Varga Roland csúszott el Vári mellett a tizenhatoson belül, de ez nem ért tizenegyest.

  4.

  PERC
  Lovrencsics jobb oldali beadása után Lanzafame nem tudta a kapu felé csúsztatni a labdát.

  3.

  PERC
  Az egyetlen eddigi élvonalbeli mérkőzésüket a Ferencváros nyerte meg 2–0-ra. Az abszolút újonc most először jár NB I-es meccsen az Üllői úton.

  2.

  PERC
  Gorriarán indí­tása volt hosszú.

  1.

  PERC
  A ferencvárosiak hagyományos zöld-fehér csí­kos mezükben, a kisvárdaiak tiszta piros szerelésben léptek pályára.

  01.

  PERC
  Elkezdődött a mérkőzés, a hazaiak indí­tották útjára a labdát.

  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  A KEZDŐCSAPATOK ÉS A KISPADOK
  FTC: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Frimpong, Heister – Sigér, Leandro – Varga R., Gorriarán, Petrjak – Lanzafame
  Vezetőedző: Szerhij Rebrov
  A kispadon: Holczer (k), Takács Zs., Finnbogason, Böde, Matí­as Rodrí­guez, Csernik, Bőle
  Kisvárda: Felipe – Lukjancsuk, Beriosz, Ene, Vári – Lucas, Mitosevics – Gosztonyi, Milevszkij, Sassá – Negrut
  Vezetőedző: Dajka László
  A kispadon: Minca (k), Protics, Horváth Z., Ilics, Melnik, Misic, Karaszjuk

  Az abszolút újoncok számára az egyik legkeményebb túra az első bajnoki a Ferencváros otthonában. Nem is szokott nekik jól sikerülni. Ha időrendben visszafelé haladunk, a Fradi legyőzte az abszolút újoncok közül a Balmazújvárost (5–0), a Gyirmótot (2–0), a Dunaújváros PASE-t (2–0), a Puskás Akadémiát (1–0), a Mezőkövesd viszont pontot tudott rabolni (1–1). De kikapott a Fradi otthonában abszolút újoncként a Lombard Pápa (5–0), a Matáv FC Sopron (2–1), a Szeged LC (4–0), a Tiszakécske (3–1), a Stadler FC (2–0), valamint az EMDSZ-Sopron (1–0) is, illetve nem tudott nyerni a Gázszer FC (1–1). A Paksi FC és a Kecskeméti TE abszolút újoncként nem találkozott a Ferencvárossal, hiszen a fővárosiak akkoriban épp a másodosztályban szerepeltek.

  Folytassuk a rendszerváltás előtti újoncokkal: kikapott az Üllői úton a Veszprém (3–1), ikszelt a Vác (1–1), a Siófok (0–0), vereséget szenvedett a Nyí­regyháza (3–1). A legutóbbi abszolút újonc, mely győzni tudott az FTC otthonában a Volán SC volt. A rákospalotaiak 1979. október 10-én, több mint 39 évvel ezelőtt 1–0-ra győztek az Üllői úton – az újonc veretlenségétől fosztotta meg a Fradit. „Hazai környezetben ilyen öregurasan nem lehet játszani, még a Volán ellen sem” – morgott a Népsportban a Fradi akkori edzője, Friedmanszky Zoltán. Lapunk „bátor, okos, sokszor harcias” játékáért dicsérte a győztes Volánt. Hogy hol szerepelt akkoriban a kisvárdai futballcsapat? Ugyanezen a hétvégén a Szabolcs-Szatmár megyei bajnokság I. osztályában 1–0-ra legyőzte a Mándokot.

  A mérkőzés játékvezetője Vad II István (a Ferencvárossal 1976-ban Magyar Kupát nyerő Vad István fia) lesz. Érdekesség, hogy a Ferencvárosnak több mint másfél év után, a 2017 áprilisi, Gyirmót elleni idegenbeli találkozót (amelyen 3–2-re győzött a Fradi) követően vezet ismét mérkőzést, mí­g a Kisvárdának három fordulóval ezelőtt, a Mol Vidi ellen (2–2) már dirigált ebben a szezonban.

  „Való igaz, nem vagyunk jó sorozatban, hetek óta keressük a megfelelő és a legjobb stí­lust a csapatunknak, és egyelőre a meglévő kevés biztató jel ellenére sem mondhatom, hogy megtaláltuk, de a futballra is érvényes: soha ne mondd, hogy soha – idézi a klubhonlap Dajka Lászlót, a Kisvárda vezetőedzőjét. – Természetesen az Üllői úti mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei, utána viszont három olyan mérkőzésünk maradt ebből az évből, amikor a pontszerzés reális esélyével léphetünk pályára. Az Üllői úti mérkőzésen olyan pozití­vumokat szeretnék látni, amelyekből a következő mérkőzésekre erőt merí­thetünk.”

  „Hazai pályán játszunk holnap, de teljesen mindegy, hogy hány szurkoló jön el: ha csak száz, akkor előttük is ugyanúgy kell teljesí­tenünk, mint egy telt házas meccsen. Az elsődleges cél természetesen a bajnokság megnyerése, és elvárom, hogy motiváltak legyenek a játékosaim, szí­vvel-lélekkel játsszanak. Mint mindig, most is a következő mérkőzés a legfontosabb számunkra” – fogalmazott a Kisvrárda elleni találkozó előtt Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője.

  Az NB I 2018–2019-es szezonjának teljes menetrendjét ide katintva találják meg.

  A FORDULÓ TOVÁBBI PROGRAMJA
  Szombat
  17.00: Bp. Honvéd–Mezőkövesd – élőben az NSO-n!
  17.00: Újpest FC–Paksi FC (Tv: M4Sport) – élőben az NSO-n!
  17.00: Puskás Akadémia FC–Szombathelyi Haladás – élőben az NSO-n!
  19.30: Diósgyőri VTK–MTK Budapest (Tv: M4Sport) – élőben az NSO-n!
  Vasárnap
  17.00: Debreceni VSC–Mol Vidi FC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
  A mérkőzések tudósí­tását ide kattintva követheti!

  Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Ferencváros–Kisvárda mérkőzés az NB I 15. fordulójából. Tartsanak velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.24.19:30, m4sport
10.28. 21:00, m4sport
10.31. 19:30, m4sport
11.04. 21:00, m4sport
11.08. 17:00, m4sport
Novák Dezső
Tárhelyszolgáltatónk
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ