2019.VI.11. Sampion Celje – Ferencváros: 0-9

Az FTC kilenc gólig jutott az első felkészülési mérkőzésén

Szerhij Rebrov csapata az első félidőben hatszor talált be a szlovén harmadosztályú alakulatnak.
A Ferencváros labdarúgócsapata 9–0-ra legyőzte a szlovén harmadosztályú Sampion Celjét az első nyári felkészülési mérkőzésén.


A mérkőzés:

Sampion Celje — Ferencváros: 0-9 (0-6)
Gornja Radgona, 17:30. ? néző.
Vezette: ?

Sampion Celje: ?
kispad: ?
vezetőedző: Oskar Drobne

Ferencváros: Varga Á. (Szécsi, 46.) — Botka (Csernik, 46.), Takács Zs. (Frimpong, 46.), Könczey (Leandro, 46.), Heister (Silye, 46.) — Sigér (Haratin, 46.), Csonka (Wilmots, 46.) — Kundrák (Isael, 46.), Priskin (Rui Pedro, 46.), Nguen (Szerető, 46.) — Szihnyevics (Lanzafame, 46.)
kispad: Szabó R.
vezetőedző: Szerhij Rebrov

Gól: Kundrák (1.), Szihnyevics (11.), Priskin (15. – 11-esből), Nguen (27., 34.), Sigér (32.), Leandro (59.), Lanzafame (67.), Csernik (80.)

A Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő Ferencváros az első nyári felkészülési mérkőzésén a szlovén harmadosztályú bajnokság Északi csoportjában a legutóbbi idényt a 6. helyen záró Sampion Celjével találkozott Regedén (Gornja Radgonában).

A csapathoz hétfőn csatlakozó, a Sahtar Donecktől kölcsönbe érkező Olekszandr Zubkov nem került be a meccskeretbe, a támadójátékra azonban í­gy sem lehetett panasz, Kundrák Norbert már az első percben vezetést szerzett. Az első félidő folytatásában még öt gólt szerzett a Fradi (Tokmac Nguen duplázott, továbbá Mikalaj Szihnyevics, Priskin Tamás és Sigér Dávid is beköszönt).

A második félidőre teljes sort cserélt Szerhij Rebrov, többek között Davide Lanzafame, Isael, a Haladástól visszatérő Rui Pedro is pályára lépett. Érdekesség, hogy a kapuban Varga Ádámot Szécsi Gergő, az NB II-es Balmazújváros kapusa váltotta, akit azért kértek kölcsön a zöld-fehérek a regedei tréningezésre, mert Dibusz Dénes és a Honvédtól szerződtetett Gróf Dávid is a válogatottnál van szolgálatban.

A fordulás után végül még három gólt szerzett az FTC (Leandro, Lanzafame és Csernik Kornél talált be), í­gy 9–0-ra nyerte meg az első nyári felkészülési mérkőzését.

Szerhij Rebrov csapatára még két edzőmérkőzés vár az ausztriai edzőtábor során: a zöld-fehérek még két szlovén élvonalbeli csapattal, az NK Celjével és az Európa-ligában induló Murával mérkőznek meg.

További képek: fradi.hu

Szerhij Rebrov: — Ezt a mérkőzést edzésként illesztettük bele a programunkba, az eredmény nem fontos, a lényeg az, hogy 22 játékos pályára tudott lépni és egy félidőnyi játékpercet tehetett a lábába. A felkészülési időszak ezen szakaszában még nem az számí­t, ki hány gólt rúg, hanem hogy milyen módon áll hozzá a feladatokhoz. A jó hozzáállás az, amiből ki lehet indulni a munka elején. Nekem az a fontos, hogy látom a játékosokon az akarást és a motivációt, hogy minél sikeresebbek legyünk.

(A Nemzeti Sport, az nso.hu valamint a Ferencváros és a Sampion Celje hivatalos honlapja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111100011ejegyzéshez

  • PERCRŐL PERCRE

    MÁSODIK FÉLIDŐ

    90. perc: Véget ért a mérkőzés, a Ferencváros 9–0-ra nyert az első nyári felkészülési mérkőzésén.

    90. perc: Silye lövése után a labda elkerülte a kaput.

    87. perc: Isael remek lövése után a kapus nyomta oldalra a labdát.

    80. perc: GÓL! A KILENCEDIK IS BENT VAN! Lanazfame harcosan megszerezte a labdát a jobb oldalon, majd passzolt Csernik Kornélhoz, aki közelről a kapuba lőtt. 9–0

    77. perc: Wilmots tözelt nagyjából 13 méterről, de a frissen beállt szlovén kapusnak nem okozott gondot a lövése.

    75. perc: Silye beadása után Csernik próbálkozott volna, de végül nem tudott lőni.

    67. perc: GÓL! OTT A NYOLCADIK! Silye bal oldali beadása után Davide Lanzafame a kapus mellett a kapuba fejelte a labdát. 8–0

    65. perc: Leandro egy kötéssel a fején visszatért a pályára.

    63. perc: Isael jobb oldali szabadrúgása után Leandro fejelte a kap mellé a labdát. Ráadásul Leandro egy korábban szerzett sebe szét is ní­lt, í­gy ápolni kellett a felszakadt szemöldökét.

    61. perc: Silye beadása után Isael elől elütötte a labdát a kapus, majd a kipattanór Wilmots bombázta egy blokkoló védőbe.

    59. perc: GÓL! BENT VAN A HETEDIK! Lanzafame harcolt ki a kaputól 19 méterre egy szabadrúgást, amelyet Leandro ballal a bal sarokba tekert. 7–0

    55. perc: Silye passza után Szerető küldte a jobb felső sarok mellé a labdát.

    53. perc: Szerető egy jól csel után indí­totta Rui Pedrót, akinek a beadása pontatlan volt.

    A második félidőre teljes sort cserélt Szerhij Rebrov, í­gy áll fel most a Fradi: Szécsi G. – Csernik, Frimpong, Leandro, Silye – Haratin, Wilmots – Isael, Rui Pedro, Szerető – Lanzafame.

    46. perc: Elkezdődött a második félidő.

    ELSŐ FÉLIDŐ

    45. perc: Véget ért az első félidő, a szünetben 6–0-ra vezet az FTC.

    34. perc: GÓL! ITT A KÖVETKEZŐ! Szihnyevicsés Nguen összjátéka végén utóbbi a bal sarokba tekerte a labdát. 6–0

    32. perc: GÓL! BENT VAN AZ ÖTÖDIK IS! Nguen és Sigér Dávid kicsiben elvégzett szöglete után utóbbi kissé balról, 13 méterről, a bal felső sarokba csavarta a labdát. 5–0

    30. perc: Szihnyevics bombázta a kapu fölé a labdát a tizenhatos előteréből.

    27. perc: GÓL! OTT A NEGYEDIK! Sigér passza után Tokmac Nguen tört be a tizenhatoson belülre, majd a bal felső sarokba lőtte a labdát. 4–0

    25. perc: Ivószünetet rendelt el a játékvezető.

    24. perc: Szihnyevics indí­tása után Priskin elől szedte fel a labdát a kapus.

    18. perc: Heister bal oldali beadása után ezúttal tisztázni tudtak a szlovénok.

    15. perc: GÓL! EZ IS BENT VAN! Priskin Tamás állt a labda mögé, és magabiztosan a kapu közepébe lőtt. 3–0

    15. perc: Tizenegyest kapott a Ferencváros! Heister indí­totta Nguent, akit buktattak a tizenhatoson belül.

    11. perc: GÓL! OTT A MÁSODIK! Csonka indí­totta Nguent, aki megindult, majd Heistert szöktette a bal oldalon. A német védő újabb pontos beadása megtalálta Mikalaj Szihnyevicset, aki közelről a kapuba passzolta a labdát. 2–0

    7. perc: A bal oldalon próbálkoztak a szlovénok, Csonka azonban megállí­tottaa támadást.

    1. perc: GÓL! EZ GYORS VOLT! Heister bal oldali beadása után nem tudtak felszabadí­tani a szlovénok, Kundrák Norbert lecsapott a labdára, majd 12 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. 1–0

    1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, az FTC indí­totta útjára a labdát.

    A csapathoz hétfőn csatlakozó, a Sahtar Donecktől kölcsönbe érkező Olekszandr Zubkov nem került be a mai meccskeretbe.

    A mérkőzés tudósí­tása a fradi.hu élő közvetí­tése alapján készül!

    Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Ferencváros–Sampion Celje felkészülési mérkőzés. Tartsanak velünk!

    Ausztriában edzőtáborozik a magyar bajnok Ferencváros (Fotó: fradi.hu)

    ELŐZMÉNYEK

    A Ferencváros múlt hét pénteken megérkezett Ausztriába, a klub hivatalos honlapja pedig ennek kapcsán hosszabb interjút készí­tett Szerhij Rebrovval. A Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő gárda vezetőedzője elmondta, mindenkinek megadja az esélyt, de ehhez mutatni is kell valamit. Részletek itt!

    A Ferencváros három felkészülési mérkőzést játszik az ausztriai edzőtáborozás során: a Sampion Celje után két szlovén élvonalbeli csapattal, az NK Celjével és az Európa-ligában induló Murával mérkőzik meg a zöld-fehér csapat.

    A Sampion Celje a hatodik helyen zárta a szlovén harmadosztályú bajnokság legutóbbi idényét.

    A Ferencvárossal készül a klub ausztriai edzőtáborában Szécsi Gergő, az NB II-es Balmazújváros kapusa, akit azért kértek kölcsön a zöld-fehérek a regedei tréningezésre, mert Dibusz Dénes és a Honvédtól szerződtetett Gróf Dávid is a válogatottnál van szolgálatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ