2020.II.5. Ferencváros – Bp. Honvéd: 0-0

Hiába a Fradi-fölény, a Honvéd elhozott egy pontot az Üllői útról

Szinte végig védekeztek a vendégek, de a ferencvárosi támadójáték nem volt hatékony.
Bár a mérkőzés túlnyomó részében a Honvéd térfelén zajlott a játék a labdarúgó NB I 19. fordulójában az Üllői úton, a vendégeknek mégis sikerült a gól nélküli döntetlent kihúzniuk a Ferencváros ellen. Mivel a Fehérvár is döntetlent játszott a fordulóban, í­gy megmaradt a két csapat között a hatpontos különbség.


Nyilatkozatok:

Szerhij Rebrov: — Mindig nehéz meccseket játszunk a Honvéd ellen, emlékezhetünk a tavaly 1-0-ra megnyert hazai mérkőzésre és az őszi 0-0-s döntetlenre is. Nehéz olyan csapat ellen pályára lépni, amely öt hátvéddel védekezik, de hasonló felállásban játszott ellenünk nemrég a Paks is, a játékosok akkor megoldották a feladatot. Valószí­nűleg motiváltak lesznek azok, akik korábban futballoztak a Fradiban, most viszont vendégként érkeznek hozzánk, mi pedig abból merí­thetünk erőt, hogy hazai pályán játszhatunk. Minden egyes három pont nagyon fontos számunkra.

Giuseppe Sannino: — Készen állunk a szerdai találkozóra, koncentráltak vagyunk, tudjuk, mi a feladatunk. Ennél többet felesleges is mondani, jól kell játszanunk. Nem is szeretnék többet beszélni, hiszen mindig is a kevés beszéd sok munka elvét vallottam, és azt gondolom, hogy a pályán kell bizonyí­tanunk, mire is vagyunk képesek.

A mérkőzés:

Ferencváros — Bp. Honvéd: 0-0
Groupama Aréna, 19:30. 7.227 néző.
Vezette: Pintér Csaba (asszisztensek: Tóth II. V., Ví­gh-Tarsonyi; alapvonali jv.: Solymosi, Lovas; tartalékjv.: Márkus)

Ferencváros: Dibusz — Lovrencsics G., Otigba, Blazic, Heister (Civic, 83.) — Sigér (Lódico, 63.), Haratin — Zubkov, Isael, Nguen — Boli (Varga R., 67.)
kispad: Gróf, Frimpong, Vécsei, Botka
vezetőedző: Szerhij Rebrov

Bp. Honvéd: Tujvel — Batik, Kamber, Niba (Lovric, 61.) — Kálnoki-Kis, Ikenne-King (Kukoc, 76.), Hidi, Banó-Szabó, Kesztyűs (Buna, 80.) — Lanzafame, Moutari
kispad: Berla, Mayron, Cipf, Irimiás
vezetőedző: Giuseppe Sannino

Sárga lap: Zubkov (48.), Haratin (73.) illetve Banó-Szabó (29.), Kálnoki-Kis (45+1.), Lanzafame (67.)

Kupaktanács a felezővonalnál: fél órával a kezdő sí­pszó előtt beszélgetett és nevetgélt egymással a Honvéd középpályása, Nagy Gergő, valamint a két korábbi kispesti, jelenlegi ferencvárosi futballista, Vécsei Bálint és Botka Endre. Nyugodtan válthattak néhány szót, hiszen a kispesti labdarúgó sérüléssel bajlódik, í­gy civilben, nagykabátban álldogált, mí­g a hazaiak párosát csak a cserepadra nevezte Szerhij Rebrov vezetőedző.

Az ukrán szakvezető a harmadik percben kis hí­ján örülhetett is, ám Franck Boli – Isael jó passza után – ziccerben rontott (ha a vendégek oldaláról nézzük, akkor Tomás Tujvel hárí­tott bravúrral). A zöld-fehérek érezhetően dűlőre akarta vinni a mérkőzést, de Giuseppe Sannino együttese egyáltalán volt megilletődve. A sérülésektől (Gazdag Dániel, Mohamed Mezgrani, Lefkovits Robi) és eltiltottaktól (Naser Aliji, Eke Uzoma) tizedelt vendégek kontrákra rendezkedtek be, s vezettek is néhány veszélyes akciót, de í­gy sem született gól az első félidőben. A hazaiak próbálkoztak közelről és távolról is, ám Tomás Tujvelnek nem kellett nagyot védenie – akárcsak a túloldalon Dibusz Dénesnek.

„A Debrecen segí­tett nekünk…” – mondta a csontig hatoló szél és hideg miatt sapkát, sálat, kesztyűt viselő hazai drukker a félidőben. Kétségtelen, a bajnoki aranyéremre hajtó, de a Fradit nagy lemaradással üldöző Mol Fehérvár csak ikszelt Debrecenben (1–1), í­gy tovább növelhette volna előnyét az éllovas fővárosi klub.

A fordulás utáni első öt percben az egyik legszebb mozdulat Giuseppe Sannino nevéhez fűződött – az olasz edző a technikai zónába, a „ketrecbe” kipattanó labdát sarokkal passzolta tovább, nem csoda, hogy éljenzett a hatszáz kispesti szurkoló. Franck Boli jobb belsővel rúghatta volna meg a meccs első gólját, de a labda elsuhant a jobb oldali kapufa mellett. Kis hí­ján büntettek a vendégek, csakhogy a korábbi ferencvárosi Amadou Moutari nagy helyzetben hibázott.

Szerhij Rebrov próbálkozott, becserélte Gastón Lódicót, valamint Varga Rolandot is, hogy valahogyan feltörjék az amúgy biztos lábakon álló Honvéd védelmét. Az ukrán edző egyszer labdaszedőként is jeleskedett, Batik Bencének passzolt gyorsan vissza.

A percek peregtek, a felek próbálkoztak, de igazi átütőerő nélkül. A kispestiek edzője beküldte a hajrában Buna Gábort is – a kispesti nevelésű tehetség csak tizenhét éves, nyilván életre szóló élménnyel gazdagodott azzal, hogy épp a zöld-fehérek ellen mutatkozott be az NB I-ben. Az eredmény minden próbálkozás ellenére nem változott (0–0), a Fradi nem használta ki a fehérváriak botlását, de í­gy is magabiztosan vezeti a tabellát – a meccs elején vidáman beszélgető hármas közül pedig Nagy Gergő lehetett a boldogabb.

További képek: fradi.hu, nso.hu, Farkas Zsolt, Sportfotók

Nyilatkozatok:

SZERHIJ REBROV, a Ferencváros vezetőedzője

– Tud örülni az egy pontnak is?
– 
Nagyon nehéz mérkőzés volt, de nem vagyunk nyerőgépek, hogy folyamatosan győzzünk. Sorozatban ez volt a harmadik meccsünk, amelyen szinte kilenc védővel védekeznek ellenünk. Játékosaim hozzáállásával teljesen meg vagyok elégedve. Nem örülök a pontvesztésnek, de a helyzeteket ki kell használni.

– Taktikailag meglepte Giuseppe Sannino?
– Nem okozott meglepetést, bár az előző meccsünkön kicsit agresszí­vabban, támadóbban léptek fel a kispestiek. Most nagyon masszí­v védelmi falat húztak a kapujuk elé, amelyet mindig nagyon nehéz feltörni, nekünk ezúttal nem is sikerült.

– Ha Franck Boli a harmadik percben értékesí­ti a helyzetét, teljesen más mederben folytatódott volna a mérkőzés?
– Sohasem lehet tudni. Egy korai gól minden csapatnak jól jön, ha az elején betalálunk, nyilván a Honvéd többet támadott volna. Mindig önbizalmat ad a játékosoknak a korai gól, akkor valószí­nűleg több helyzetünk is lett volna.

GIUSEPPE SANNINO, a Bp. Honvéd vezetőedzője

– Nyilván nem csalódott a pontszerzéssel a bajnoki cí­mvédő és éllovas pályáján.
– Annak, aki a Ferencváros otthonában pályára lép, nagy alázattal kell játszania. Ez látszott a játékunkon, taktikailag teljesí­tették a játékosok, amit kértem tőlük. Megérdemeltük az egy pontot. A legjobb magyar csapatot néha még zavarba is tudtuk hozni.

– A legutóbbi hat bajnokin nyeretlenek maradtak, de a Mol Fehérvár és a Ferencváros otthonában sem kaptak gólt. Miként értékeli ezt?
– Kimondva a hat nyeretlen meccs sorozatban nem hangzik jól. De valójában azt kell nézni, hogy a sérülések és eltiltások miatt sosem tudtunk még a legjobb csapatunkkal felállni.

– A mérkőzés legszebb jelenete az volt, amikor a pályáról kirepülő labdát szépen továbbí­totta sarokkal. Nem lett volna kedve beállni?
– Én í­gy edzek… Komolyra fordí­tva a szót: a fiúk teljes mértékben kitettek magukért. Biztos vagyok benne, hogy nem tudtam volna hozzátenni a játékukhoz, nekem most a kispadon elsődlegesen arra kell figyelnem, hogy ne kapjak újabb eltiltást.

A 19. FORDULÓ VÁLOGATOTTJA A NEMZETI SPORT OSZTÁLYZATAI ALAPJÁN
Hegedüs L. (Puskás Akadémia) 8 — Osváth (Paks) 6, Kamber (Bp. Honvéd) 6, Blazic (Ferencváros) 6, Szabó J. (Paks) 7 — Bódi (DVSC) 6, Isael (Ferencváros) 6, Szakály D. (Paks) 7 — Ikoba (ZTE) 6, Novothny (Újpest) 6, Könyves (Paks) 8
A forduló játékvezetője: Karakó Ferenc (Kaposvári Rákóczi — Paks) 8 — Lémon Oszkár, Huszár Balázs, Iványi Zoltán, Zierkelbach Péter

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Bp. Honvéd hivatalos honlapja, valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2020.II.5. Ferencváros – Bp. Honvéd: 0-0 bejegyzéshez

 • PERCRŐL PERCRE

  90+5.

  PERC
  Vége a meccsnek, jól védekezett a Honvéd, el is hozott egy pontot az Üllői útról. 0–0

  90+4.

  PERC
  Sannino lefogta a kispadnál kiment labdáért loholó Kukocot, nehogy baj legyen…

  90+2.

  PERC
  Zubkov teljesen haszontalan lövése arra volt jó, hogy a Honvéd szusszanhasson egy kicsit.

  90+1.

  PERC
  Szabadrúgáshoz jutott a Ferencváros az oldalvonal közelében, Varga beí­velésébe Hartin beleért ugyan, de ez mit sem ért.

  90.

  PERC
  Lássuk csak, mennyi lesz a hosszabbí­tás… NÉGY perc.

  88.

  PERC
  …és tekert egyet jobbal, de a labda fölé szállt.

  87.

  PERC
  Varga Roland állt a labda mögé…

  87.

  PERC
  Ferencvárosi esély! Nguen tolta meg a labdát 18 méterre a Honvéd kapujától, kissé balról, felvágták. Szabadrúgás.

  86.

  PERC
  Haratin próbálkozott egy tizenhatoson belülre löbbölt labdával, de ez gyenge volt.

  82.

  PERC
  HeisterCivic
  82.

  PERC
  Lódico jobb oldali beadását Kamber fejelte ki Varga elől.

  81.

  PERC
  Tí­z perc van hátra, több fantáziára volna szükség a Ferencvárosnál a támadásokban, de í­gy sincs könnyű dolga a Honvédnak.

  79.

  PERC
  KesztyusBuna
  77.

  PERC
  A Ferencváros nyomása egyre erősebb, de a Honvéd védelme egyelőre jól állja a sarat.

  76.

  PERC
  Rossz szériában van a Honvéd, legutóbbi 5 bajnoki meccsén nyeretlen (3 döntetlen, 2 vereség). Ilyen hosszú nyeretlenségi sorozatuk legutóbb 2018 novembere és 2019 februárja között volt a kispestieknek (6 mérkőzés).

  76.

  PERC
  IkenneKukoc

  73.

  PERC
  Haratin húzta vissza Lanzafamét, ő is kapott egy sárgát.

  70.

  PERC
  Varga tört be a tizenhatoson belülre, átkanalazta a túloldalra, Zubkov visszafejelte, röviden szabadí­tottak fel a védők, majd Haratin lövése ment mellé 20 méterről.

  69.

  PERC
  Isael megpróbálta kapura lőni, de fölé szállt a labda.

  68.

  PERC
  Lódico esett nagyot a tizenhatos jobb oldalánál, 12 méterre az alapvonaltól. Szabadrúgás.

  67.

  PERC
  A Ferencváros 2017. április 15. óta nem veszí­tett hazai pályán bajnoki mérkőzést, akkor a Vasas győzte le 2–1-re. A magyar rekordbajnok klubrekordot jelentő veretlenségi sorozata 45 meccset számlál (35 győzelem, 10 döntetlen).

  66.

  PERC
  BoliVarga
  66.

  PERC
  Jön Varga Roland!

  66.

  PERC
  Szabadrúgáshoz jutott a Ferencváros, 30 méterre az alapvonaltól, a tizenhatos bal sarka környékén. Isael tekert középre, de könnyen kifejelték. A kipattanót Lovrencsics vállalta el, fölé ment.

  63.

  PERC
  SigérLodico
  63.

  PERC
  Ferencvárosi szöglet után gyorsan indult a Honvéd, Ikenne-King száguldott el a jobb oldalon, betört a tizenhatoson belülre, majd Heister mellett elesett, de nem volt szabálytalanság.

  60.

  PERC
  Ngwa NibaLovric

  59.

  PERC
  Letámad a Ferencváros, hátha í­gy hibára lehet kényszerí­teni a védőket.

  57.

  PERC
  Lanzafame szerzett labdát, lövőhelyzetet alakí­tott ki magának, aztán jobbal eléggé mellé lőtt.

  55.

  PERC
  Ikenne-King lőtt passza látszólag Lovrencsicsé lett, de elvétette, Moutari 5 méterről lőtt, éppen Lovrencsics lábát találta el. Szöglet.

  53.

  PERC
  Kamber ügyetlensége miatt Heister indulhatott meg egyedül a kapu felé, nem merte rálőni, inkább Isaelnek akart passzolni, de a védők felszabadí­tottak.

  50.

  PERC
  Heister próbálkozott egy lövéssel, de Tujvel könnyen fogta a labdát.

  49.

  PERC
  Egy érdekes 1949-es mérkőzés az Üllői útról: a Ferencváros 4:1-re győzte le a Kispestet, úgy, hogy minden hazai gólszerző (Budai II László, Kocsis Sándor, Czibor Zoltán) később í­gy vagy úgy a Honvéd játékosa lett, s végül mind a hárman szereztek gólt, gólokat a Fradi ellen. 1952-ben Budai II két, Kocsis három gólt vágott a Fradi (illetve Kinizsi…) otthonában, Puskás Ferenc is hármat szerzett, Budai I László egyet, í­gy alakult ki az 1:9-es végeredmény, ami az FTC történetének legsúlyosabb Üllői úti bajnoki veresége. Czibor ekkor Csepelen futballozott, í­gy nem lehetett részese a kiütésnek. Persze ne higgyük azt, hogy a Fradi nem osztott ki jó néhány nagy pofont a kispestieknek pályaválasztóként: 1934-ben és 1941-ben 7:4-re, 1936-ban 7:2-re, 1941-ben 11:5-re (!), 1945-ben 7:0-ra győzött, a „sima” négy-nullákat és öt-nullákat nem is soroljuk.

  48.

  PERC
  Zubkov kapott sárgát, mert odarúgott Lanzafaménak.

  47.

  PERC
  Isael bal oldali szöglete nem talált ferencvárosi játékost.

  46.

  PERC
  Elkezdődött a második félidő.

  45+1.

  PERC
  Vége az első félidőnek, többet támad a Fradi, de gól nincs. 0–0

  45+1.

  PERC
  Kálnoki-Kis összekoccantotta Isael lábát, sárga lap.

  45.

  PERC
  A félidő utolsó perceiben kitartóan gyömöszölték egymást a csapatok, aztán Zubkov talált lehetőséget, jobbra játszott, Lovrencsics középre emelt, de kifejelték a védők.

  39.

  PERC
  A Ferencváros az egyetlen csapat a mezőnyben, amely még őrzi a hazai veretlenségét (6 győzelem, 2 döntetlen a mérlege) – minden más pályaválasztó kikapott már legalább háromszor hazai környezetben. A zöld-fehérek csak 5 gólt kaptak otthonukban, ez a legkevesebb az élvonalban. A Honvéd idegenbeli mutatója pozití­v, 4 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség.

  39.

  PERC
  Zubkov nem rossz, de nem is jó lövését védte Tujvel.

  37.

  PERC
  Boli tört be a tizenhatoson belülre, éles szögbe sodródott, majd Niba szorí­tásában elcsúszott, róla is ment ki a labda.

  35.

  PERC
  Megszállta a Fradi a Honvéd térfelét, de jól indult ellentámadásra a vendégcsapat. Kálnoki-Kis éles beadására nem értek oda a csatárok, Dibusz kapta el a labdát.

  32.

  PERC
  Isael remek passzát Zubkov vette át, de fordulás közben erőt vesztett a ferencvárosi, aki amúgy lesen kapta a labdát a tizenhatoson belül, majd a visszaérkező Niba lábán lelassult a lövése, odalett a helyzet.

  29.

  PERC
  Felszabadí­tott a Fradi, indult is volna Nguen, Banó-Szabó elkaszálta, sárga.

  28.

  PERC
  Helyzet a másik oldalon. Ikenne-King próbálkozott a tizenhatoson belül, de a védők mentettek.

  28.

  PERC
  Sigér tört be a tizenhatoson belülre, szerelték, majd Lanzafame rosszul szabadí­tott fel, újra Sigérhez pattant, Kamber pedig erősen rátapadt. Sigér elesett, a bí­ró nem adott tizenegyest.

  23.

  PERC
  Isaelt és Banó-Szabót hí­vta magához a bí­ró, mert kicsit kakaskodtak.

  17.

  PERC
  Több mint hat éve nyeretlen a Honvéd bajnokin a Fradi vendégeként. 2013. október 6-án Raffaele Alcibiade és Ayub Daud találatának köszönhetően győztek 2–1-re a kispestiek a Puskás Ferenc Stadionban, azóta hatból hat ferencvárosi siker.

  16.

  PERC
  Boli! Labdát szerzett a Honvéd tizenhatosának előterében, felpörgette, majd jobbal ellőtte 17 méterről. Erős lövés volt, de kicsivel mellé szállt.

  15.

  PERC
  Honvéd-helyzet! Hidi adott be a tizenhatoson belülre egy szabadrúgást, Dibusz röviden öklözte ki, éppen Batik elé, aki az előtte sokasodó védőket átemeléssel igyekezett becsapni, csakhogy a labda is fölé szállt.

  11.

  PERC
  Kamber nagy bedobását csúsztatta meg Batik, a labda Lanzafame elé került, aki térült-fordult vele a tizenhatoson belül, mindenképpen lőni akart, meg is tette, majd jelezte, hogy a hazai védő kézzel ért a labdához. A bí­rók másképpen látták…

  9.

  PERC
  Moutari is játszott a Fradiban, most is megindult előre, Lovrencsics csak nehezen tudta szerelni, a bí­ró úgy látta, hogy a honvédos ellen kell szabadrúgást í­télnie.

  8.

  PERC
  Batik Bence öt és fél évet töltött az Üllői úton, háromszor nyerte meg a Magyar Kupát (2015, 2016, 2017), s egyszer a bajnoki aranyérmet (2016) is elhódí­totta.

  „Rengeteg barátra leltem, szoros kapcsolatokat alakí­tottam ki abban az időszakban a Fradinál, de már a Honvédra összpontosí­tok. Mindenkinek át kell éreznie, milyen fontos rangadó előtt állunk. Nem a véletlen műve, hogy a Fradi legutóbb még kétezertizenhét áprilisában kapott ki a Groupama Arénában, amikor is a Vasas nyert kettő egyre. Azon a meccsen még játszott Böde Dániel. A napokban találkoztam és beszéltem vele, mondtam is a korábbi Fradi-csatárnak, nem bánom, hogy szerda este már nem kell őriznem.”

  5.

  PERC
  A szabadrúgást Isael igyekezett kapura lőni, de jó két méterrel mellé ment a labda.

  4.

  PERC
  Batik mentése a kapufa segí­tségével:

  4.

  PERC
  A szöglet után Heister jött előre, elkaszálták. Szabadrúgás 22 méterre a Honvéd kapujától.

  4.

  PERC
  Óriási helyzet! Boli kapott szép labdát Isaeltől, kicsit hosszan tolta meg, majd 7 méterről a kapura pörgetett, Tujvel belekapott, a labda nem ment volna be, de Batik szögletre mentett.

  2.

  PERC
  A mérkőzés előtt gyászszünettel emlékeztek meg a 39 éves korában, autóbalesetben elhunyt egykori Ferencváros-játékosról, Halgas Tiborról.

  01.

  PERC
  Elkezdődött a mérkőzés, a Ferencváros zöld-fehérben, a Honvéd piros-feketében játszik.

  A Groupama Arénában még hibátlan a csapat mérlege a Honvéd ellen. Mit gondol, kitarthat a jó sorozat?
  – Nagyon remélem, hogy igen. Amióta én vagyok a Fradi vezetőedzője,
  rendre szoros meccset játszottunk, egyetlen találkozó után sem mondhattam,
  hogy könnyű dolgunk volt – magyarázta lapunknak Szerhij Rebrov. – Szerdán itthon futballozhatunk, uralnunk kell a mérkőzést. Már csak azért is, mert minden egyes győzelemnek nagy jelentősége van.
  A Honvédnak Giuseppe Sannino személyében olasz vezetőedzője van. Milyen tapasztalatai vannak az itáliai szakemberekkel kapcsolatban?
  Az olasz edzők szeretik alaposan megszervezni csapatuk védekezését, de ezzel aligha mondok újdonságot. A Honvéd is hasonló stí­lusban futballozik,
  ezért nem lesz könnyű áttörnünk a védőfalát. Giuseppe Sannino is szereti ötvédős rendszerben pályára küldeni az együttesét, ám miután a legutóbbi hazai találkozónkon a Paks is ebben a szisztémában futballozott, kezdünk ráérezni, hogy mi az ellenszere ennek a felállásnak. Tudjuk, hogyan kell ezt a védekezést feltörni.
  Legutóbb úgy fogalmazott, a csapat nincs még abban az állapotban, hogy kilencven percen át uralja a mérkőzést. Mi a helyzet most?
  A Paks ellen jobban érvényesült az akaratunk, Kisvárdán ez kevésbé volt igaz. Egyre jobb kondí­cióban vagyunk, a játékosok statisztikai mutatói rendben vannak, egyáltalán nem aggódom. Jó úton járunk.
  Nem mindennapi sorozat következik, fogadják a Honvédot, Újpestre mennek, érkezik a Fehérvár, majd utaznak a harmadik helyen álló Mezőkövesdhez. Hány ponttal lenne elégedett?
  Pontszámot semmiképpen sem mondanék. Bizakodásra ad okot, hogy két győzelemmel kezdtük a tavaszt, ami önbizalmat ad a játékosoknak, ebből a szempontból tehát megfelelő állapotban vágunk bele ebbe a sorozatba. Sokszor mondtam már – az Európa-liga-menetelésünk után is hangsúlyoztam –, az önbizalomnak nagy jelentősége van a labdarúgásban. Várjuk a kihí­vásokat.

  A kispestiek egy harmincas bajnoki nyeretlenségi szériával „köszöntek be” a Ferencváros otthonában – 1916-tól ví­vták csatáikat, de a vendégek 1946-ig nyeretlenek maradtak, 1920 és 1943 között minden meccset elveszí­tettek. Eddig 101 találkozójuk volt a Fradi pályaválasztása mellett, a Honvéd-sikerek száma csak 20.

  A 206. lapot nyitják meg a dél-pesti derbi történelemkönyvében. Az eddigi 205 bajnokin hatalmas fölényt alakí­tott ki a Ferencváros: 113 alkalommal nyert, a kispestiek csupán 59-szer győztek, 33 mérkőzés döntetlenre végződött.

  Szeretettel köszöntjük kedves olvasóinkat! Hamarosan kezdődik az Üllői úton a Ferencváros–Budapest Honvéd rangadó a labdarúgó NB I 19. fordulójából. Tartsanak velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
02.27.19:30, m4sport
03.02.20:00, M4Sport
03.07.18:00, m4sport
03.14.17:00, m4sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ