2020.II.6. Ferencváros – Soroksár: 3-0 (edzőmérkőzés)

Győztes edzőmeccs a Soroksár ellen

Szerhij Rebrov együttese felkészülési mérkőzést játszott csütörtökön fiókcsapatunkkal.


A mérkőzés:

Ferencváros — Soroksár: 3-0 (?-?)
FTC-MVM Sportközpont(?), ??:??. Zártkapus mérkőzés.
Vezette: ?

Ferencváros: Gróf (Szécsi G.) — Botka, Frimpong, Leandro, Civic — Skvarka, Vécsei — Varga R., Lódico, Bőle — Szihnyevics
csereként pályára lépett: Ramadan, Csontos
vezetőedző: Szerhij Rebrov

Soroksár: Szánthó, Csonka, Szerető, Takács Zs., ?
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Bőle, Varga R., Leandro

Labdarúgócsapatunk szerda este 0-0-s döntetlent játszott a Honvéddal. Azok, akik azon a meccsen nem léptek pályára (vagy csereként álltak be), csütörtökön a Soroksár ellen játszottak zártkapus felkészülési találkozót. Vezetőedzőnk kezdőcsapata a következő volt: Gróf – Botka, Frimpong, Leandro, Civic – Skvarka, Vécsei – Varga, Lodico, Bőle – Szihnyevics.

Ellenfelünknél is játszottak Fradi-játékosok: Szánthó Regő, Csonka András, Szerető Krisztofer és Takács Zsombor is fiókcsapatunkban lépett pályára. A vezetést Bőle Lukács révén a Fradi szerezte meg, középpályásunk nagy gólt lőtt 20 méterről a jobb felső sarokba.

Varga Roland tudta megduplázni aztán az előnyünket, szélsőnk elhúzott a bal oldalon, majd a vendégek kilépő kapusa felett okosan emelt a kapuba. A mieink háromgólos győzelmét Leandro állí­totta be, aki egy szögletet követően lőtt szép mozdulattal a Sori kapujába.

Szerhij Rebrov csereként pályára küldte Ammar Ramadant és Csontos Dominiket is, mí­g a kapuban Szécsi Gergő is lehetőséghez jutott. A mérkőzés végén még növelhettük volna az előnyünket, Varga adott remek labdát Michal Skvarkának, akit egy szép csel után buktattak a tizenhatoson belül, de a sértettnek nem sikerült gólra váltania a büntetőt, í­gy maradt a 3-0-s különbség.

További képek: fradi.hu

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ