2020.VIII.5. NK Koper – Ferencváros: 0-2

Franck Boli és Sigér Dávid góljával nyert a Ferencváros

Szerhij Rebrov csapata a gól nélküli első félidő után győzte le a szlovén élvonalbeli ellenfelét.
A magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a szlovén élvonalbeli Kopert.


A mérkőzés:

NK Koper — Ferencváros: 0-2 (0-0)
Gornja Radgona, 17:00. Zártkapus mérkőzés.
Vezette: ?

NK Koper: Vargić, Rajčević, Žužek, Jozinović, Mišić, Dodlek, Pejić, Vršič, Stevanović, Čirjak, Mulahusejnović
Cserék: ?
vezetőedző:

Ferencváros: Bogdán (Gróf, 46.) — Botka (Lovrencsics G., 58.), Kovacevic (Dvali, 46.), Frimpong (Blazic, 58.), Heister (Civic, 58.) — Somália (Sigér, 58.), Skvarka (Szihnyevics, 46.) — Nguen (Varga R., 58.), Katona (Laidouni, 58.), Isael (Ramadan, 58.) — Boli (Haratin, 58.)
vezetőedző: Szerhij Rebrov

Gól: Boli (55.), Sigér (62.)
Sárga lap: ? (54.) illetve Somália (35.), Frimpong (42.), Isael (58.)

A Tabor Sezana (1–1) elleni felkészülési mérkőzés után egy nappal egy másik szlovén élvonalbeli csapattal, a Koperrel találkozott a Ferencváros. Az első félidőben néhány távoli lövéssel veszélyeztetett Szerhij Rebrov csapata, ám gól Marcel Heister, Franck Boli próbálkozása, illetve Isael közeli fejese után sem született.

A fordulás után megtört a jég, az 55. percben Isael indítása után Franck Boli kissé jobbról a bal alsó sarokba lőtte a labdát. 1–0

Néhány perccel később nyolc helyen változtatott a zöld-fehér csapat vezetőedzője, ennek pedig a 62. percben már meg is lett az eredménye: Mikalaj Szihnyevics passza után Ammar Ramadan a kapusba lőtt, a kipattanóra azonban Sigér Dávid lecsapott, és a kapuba továbbított. 2–0

A folytatásban újabb gól már nem esett, így a magyar bajnok kétgólos győzelmet aratott. A Ferencváros legközelebb szombaton öt órakor lép pályára az osztrák Sturm Graz ellen.

További képek: fradi.hu

Nyilatkozatok:

Máté Csaba: — Szerdán a csapatnak az a fele játszott 60 percet, amely a keddi, Tabor Sezana elleni mérkőzésen 30-at, így a két nap alatt minden játékos megkapta a 90 percnyi terhelést. Az NK Koper ellen örömmel láttam, hogy sokkal több helyzetet tudtunk kidolgozni, mint kedden, gyakrabban odaértünk az ellenfél kapuja elé, ez biztató. Fontos, hogy az elkövetkezendő időszakban még jobban frissüljenek a játékosok, még dinamikusabbá, pontosabbá kell válniuk. A hátralévő két mérkőzésen már mindenki 90-90 percet fog játszani. A felkészülés hajrájában vagyunk, az utolsó edzőmeccsek remekül szolgálják majd, hogy készen álljunk a közelgő bajnoki rajtra és a Bajnokok Ligája selejtezőjére.

(A Ferencváros és az NK Koper hivatalos honlapja továbbá az nso.hu és a Nemzeti Sport alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ