2021.X.3. Paks – Ferencváros: 1-3

Nagyszerű találkozón győzött a Ferencváros Pakson

Nagy iram, rengeteg helyzet, kiállítás, tizenegyes – parádés meccset vívott egymással a két csapat.
A Ferencváros idegenben győzte le a Paksot 3–1-re a labdarúgó NB I 8. fordulójában, és a tabella élére ugrott. A Peter Stögert egészségügyi okok miatt nélkülöző FTC rengeteg helyzetet kihagyott, de ugyanez igaz a nyílt sisakkal játszó Paksra is.


Nyilatkozatok:

Bognár György: — Ha az önértékelésed rendben van, józan paraszti ésszel nyilván kell alkalmazkodni az ellenfélhez, ha tudod, hogy az jobb nálad. És mindenki tudja, hogy a Fradi más szint, kiemelkedik a mezőnyből. Van csapat, amelynél szerintem éppen ez nem stimmel, nem jól értékeli önmagát, a nyomásgyakorlásunk miatt kijönnek a hibái, amelyeket talán nem akar észrevenni, és azokat kihasználva verjük meg. Tudjuk, hogy van a Fradi és a többi magyar csapat, de ha az FTC ellen nem kérem azt, hogy próbáljunk játszani, első szándékból támadni, milyen alapon kérném a jövő héten meg a másik harminc meccsen?

Peter Stöger:A Paks jól szervezett csapat, amely mindig igyekszik támadólag fellépni  ellenfeleivel szemben. Minden poszton vannak remek tudású játékosaik, de talán a hatékonyság a legfőbb erényük, hiszen már most 22 lőtt góljuk van hét forduló után, azt gondolom ez tiszteletreméltó. Azonban nekünk saját magunkkal kell foglalkoznunk, a Fradinak csak is a győzelem lehet a célja, függetlenül az ellenféltől. Fontos, hogy a középpályán jól szűrjük meg a hazaiak támadásépítéseit, ez lehet a siker kulcsa, emellett a Paks támadóit féken kell tartanunk, nem szabad területet adni nekik. Nekünk pedig elöl higgadt fejekre lesz szükség a befejezéseknél, és akkor jó eredményt érhetünk el.

A mérkőzés:

Paks — Ferencváros: 1-3 (0-1)
Paks, 17:00. 4.011 néző.
Vezette: Bognár Tamás (asszisztensek: Kóbor, Buzás; Videóbíró: Berke Balázs; VAR asszisztens: Szert; VAR operátor: Kovács G.; tartalékjv.: Csonka)

Paks: Nagy G. — Kinyik, Szélpál, Lenzsér (Tamás O., 59.) — Sajbán Máté, Balogh B. (Windecker, 70.), Bognár I., Papp K., Szabó J. (Medgyes, 59.) — Ádám (Nagy R., 70.), Böde
kispad: Rácz G., Lorentz, Kulcsár D., Kesztyűs, Szabó B., Pethő
vezetőedző: Bognár György

Ferencváros: Dibusz — Botka, Blazic, S. Mmaee, Civic (Wingo, 68.) — Besic (Vécsei, 63.), Laidouni – Zachariassen (Marin, 90.), Nguen (Kovacevic, 90.), Uzuni — R. Mmaee
kispad: Bogdán, Somália, Csontos, Gavric
vezetőedző: Peter Stöger helyett Máté Csaba

Gól: Kinyik (63.) illetve R. Mmaee (45+6. – 11-esből, 65.), Laidouni (74.)
Sárga lap: Lenzsér (41.), Szélpál (45+5., 73.), Kinyik (74.), Böde (88.) illetve Besic (16.), Wingo (71.), R. Mmaee (89.)
Kiállítva: Szélpál (73.)

Micsoda mérkőzés volt! A csapatok a magyar élvonalban ritkán látható izgalmas, kiemelkedő iramú, eseménydús, lüktető kilencven percet játszottak, nem túlzás, vasárnap délután a Fehérvári úti stadionban egyetlen pillanatig sem lehetett unatkozni. A hazaiak a magyar bajnok ellen sem adták fel stílusukat, bátran, letámadva játszottak, a lefújást követően okkal kaptak vastapsot.

Már a mérkőzés előtt volt téma a stadionban, a kezdés előtt a drukkerek a főlelátóról a nyakukat nyújtogatva kukucskáltak a kispadok irányába, ám Peter Stöger helyett a ferencvárosiak másodedzője, Máté Csaba pacsizott le a hazaiakat irányító Bognár Györggyel. Az osztrák vezetőedző egészségügyi okok miatt maradt távol a vasárnap délutáni összecsapástól, el sem utazott a csapattal. A kispadoknál egy hely üresen maradt, a lelátókon azonban nem sok szék volt szabadon, a vendégek és a hazaiak számára fenntartott lelátórész is kevés híján zsúfolásig megteltek – nem hiába!

A csapatok a mérkőzés elején nyomban a legmagasabb fokozatba kapcsoltak, szebbnél szebb akciókkal, mesteri cselekkel, mértani pontosságú indításokkal kezdődött a csata, két perc húsz másodperc elteltével Tokmac Nguen lesről talált a kapuba. Hol a paksi, hol a ferencvárosi kapu forgott veszélyben, a 18. percben a paksiak is örömtáncot lejtettek, több mint egy percig azt hihették, vezetnek, ám a videobíró másként gondolta, érvénytelenítette a gólt. A vendégek fürge támadósorával ellentétben Bognár György tankszerű csatársorral, a Böde Dániel, Ádám Martin duóval kezdett, és hogy milyen jó húzás volt, mutatta, a páros megnehezítette a Fradi védőinek helyzetét. Mindkettőjük szerezhetett volna gólt az első félidőben, előnnyel mégis a Ferencváros vonulhatott szünetre. A VAR-rendszer ismét az őrületbe kergette a drukkereket, a helyszínen sokáig azt hitték, kezezést néznek vissza a videoszobában, majd kiderült, Tokmac Nguen buktatásáért ítélt büntetőt Bognár Tamás játékvezető, s Ryan Mmaee nem hibázott.

Kisebb csoda lett volna, ha gól nélkül zárul az első félidő, és az iram a folytatásban sem hagyott alább – sőt!

A fordulás után ott folytatták a csapatok, ahol abbahagyták, a paksiak nem akartak belenyugodni, hogy kikapnak a magyar bajnoktól. A gólfelelőssé előlépő Kinyik Ákos – aki egy hete a Zalaegerszeg otthonában is betalált – egyenlített, ám a Fradi bizonyította, miért a legjobb magyar csapat most. Ryan Mmaee a tizenegyesgólja után mesteri akciógólt is szerzett, Szélpál Norbert kiállítása után pedig Aissa Laidouni lezárta a mérkőzést. Az öt csillag azért járt a mérkőzésnek, mert a négy gól mellett jó néhány ziccer volt, a kapusoknak több bravúrt kellett bemutatniuk, és az esélytelenebb paksiak a legjobb magyar együttes ellen sem adták fel stílusukat.

A Ferencváros a nyolcadik fordulót követően – hét lejátszott mérkőzéssel – átvette a tabella első helyét a Kisvárdától, így az élről vonulhat a bajnoki szünetre. 1–3

További képek: fradi.hu, nso.hu, Sportfotók

Nyilatkozatok:

A kisebb egészségügyi ok miatt hiányzó Peter Stöger helyett a Ferencváros részéről Máté Csaba értékelt.

„Mindenki azt kapta ettől a mérkőzéstől, amit várt, nyílt sisakos játékot. A Paks mindenkit belekényszerít abba, hogy éles legyen, végig ott vannak a nyakadon, letámadnak, próbálják megakadályozni a támadásépítéseket. Ezeket jó párszor sikerült kijátszanunk, főleg a mérkőzés, illetve a második félidő elején rengeteg helyzetünk volt, amikből, ha pontosabbak vagyunk, több gólt szerezhettünk volna. Mondhatjuk azt, hogy az egyenlítő gól után fontos volt gyorsan betalálnunk, ez kicsit megnyugtatott minket, a paksiakat kicsit talán visszavetette. Fontos momentum volt, hogy a kiállításból gólt is szereztünk, mert az dupla büntetés egy csapatnak, ez el is döntötte a meccset.”

Hozzátette: meglepődtek volna, ha a paksiak nem a tőlük megszokott stílusban játszanak ellenük.

„Ismerjük Bognár Györgyöt, szerintem egy nemzetközi meccsen egy topcsapat ellen is így játszana.”

A paksiak vezetőedzője, Bognár György nagyon dühösen értékelt.

„Jó felfogásban játszottunk, ami ma bennünk volt, azt kiadtuk magunkból. Ma sem kaptunk egyenlő bánásmódot, VAR ide, VAR oda. A tizenegyes rendben volt, a les az les. De hogy lehet belenyúlni a hetvenedik percben egy ilyen sárga lappal, aminél az is kétes, hogy egyáltalán szabálytalan volt-e, de szándékosság biztosan nem volt. Ez a meccs négy három lehetett volna valakinek, ha hagynak minket játszani. Azért vagyok dühös, mert az első félidőben Civicet és Besicet is két sárga lappal ki lehetett volna állítani, de a bíró odament, és a fülem hallatára azt mondta: ez volt az utolsó. A Szélpálnak miért nem az volt az utolsó?! Össze-vissza, manipuláltan húzgálják a vonalakat a játékosok lábánál, amikor nem is a láb a leshatár. Jó lenne tanulni az eddigi hibákból. Ezért gratulálok a csapatomnak: nem érdemeltünk volna vereséget. Nem alszom nyugodtan, mert nagyon fáj, hogy nem vagyunk egyenlően elbírálva. A Ferencváros mindig élvez némi előnyt, még így is, hogy vissza lehet nézni az eseteket.”

Azt hozzátette: benne volt a mérkőzésben a vendégek győzelme, de akkor sem érzi úgy, hogy egyenlőek lettek volna a feltételek.

Végül Szélpál első sárga lapjáról is kifejtette a véleményét, arról, amelyet a szünet előtt kapott, amikor a játékvezető előbb műesésért sárga lapot adott Tokmac Nguennek, majd hosszas videózás után visszavonta azt, büntetőt ítélve a Ferencvárosnak, és Szélpálnak lapot adva.

„A VAR hülyét csinált a bíróból” – kommentálta az esetet.

Ryan Mmaee: 

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és az Paks hivatalos honlapja, valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2021.X.3. Paks – Ferencváros: 1-3 bejegyzéshez

 • PERCRŐL PERCRE

  90+7.

  PERC
  Vége a meccsnek, nyert a Ferencváros. 1–3

  90+4.

  PERC
  Mi maradt ki már megint! Nagy Richárd nagy csellel becsapta Kovacevicet, majd jobbal eltekerte a labdát a kapu felett.

  90.

  PERC
  Marin Zachariassen
  89.

  PERC
  Kovacevic Nguen

  89.

  PERC
  Ryan Mmaee kapott sárga lapot visszahúzásért.

  87.

  PERC
  Bognár megint helyzetbe került egy rossz Botka-csel után, Dibusz lábbal védett. Mondjuk Bognár lesről indult, szóval ha bemegy, akkor sem ltt volna érvényes a gól.

  85.

  PERC
  Nem sok hiányzott a szépítéshez! Nagy Richárd három ember között passzolt Bognárhoz, aki 6 méterről, jobbról alig valamivel lőtt a jobb alsó mellé.

  83.

  PERC
  Zachariassen indult meg szinte egyedül a kapu felé, csakhogy hosszan szöktette magát, a felpattanó labda Uzuni elé került, de túl éles volt a szög, nem tudta belőni.

  78.

  PERC
  Közben Böde Dániel visszament a hátvédsorba, a kiállított védő miatt most inkább ott lesz rá nagyobb szükség.

  77.

  PERC
  Nagy Richárd jó lövését védte szép vetődéssel Dibusz.

  77.

  PERC
  Majdnem bement a negyedik is… Zachariassen futotta be Ryan Mmaee indítását, majd visszaadta a kölcsönkenyeret, s a két gólt szerző csapattárs 7 méterről alig lőtt mellé.

  74.

  PERC
  GÓÓÓL! NÖVELTE AZ ELŐNYÉT AZ FTC! Laidouni állt a szabadrúgás mögé, és jobbal úgy tekert a kapuba, hogy a szétrebbenő sorfalban felugró Kinyik hátáról pattant be a labda. 3–1

  74.

  PERC
  Kinyik reklamált, ez is sárga lap.

  73.

  PERC
  Szélpál szabálytalankodott 17 méterre a saját kapujától, sárga lapot kapott, és mivel volt már neki ilyen, villant a piros is.

  71.

  PERC
  Wingo kapott sárga lapot, jól odarúgott Medgyesnek.

  70.

  PERC
  Nagy Ádám
  69.

  PERC
  Windecker Balogh
  67.

  PERC
  Wingo Civic
  65.

  PERC
  GÓÓÓL! ÚJRA VEZET A FERENCVÁROS, EGY NAGYSZERŰ GÓLLAL! Ryan Mmaee futott el a bal oldalon, Szélpál nem tudta szerelni, egy jó csellel betört a tizenhatoson belülre, a bal lábáról áttette a jobbra, majd 14 méterről remekül csavart a kapu bal oldalába. 1–2

  64.

  PERC
  Vécsei Besic
  63.

  PERC
  GÓÓÓL! EGYENLÍTETT A PAKS! Bal oldalról jött a hazai szöglet, a labd megcsúszott Szélpál vállán, éppen a magányosan álló Kinyik elé, aki 8 méterről, jobbról azonnal lőtt, a menteni igyekvő Dibuszról fölpattant a labda, így a gólvonalon álló védők nem tudtak menteni. 1–1

  62.

  PERC
  Papp Kristóf csapott le a kósza labdára, rá is pörkölte, Dibusz előrevetődve fogta a labdát.

  59.

  PERC
  Medgyes Szabó
  58.

  PERC
  Tamás Lenzsér
  58.

  PERC
  Az FTC vendégként 19 meccses veretlenségi szériát tud felmutatni (12 győzelem, 7 döntetlen) a bajnokságban. Idegenben legutóbb tavaly június 23-án – már bajnokként – Székesfehérváron kapott ki 1–0-ra.

  57.

  PERC
  Egyre több lehetőségük van a ferencvárosi támadóknak helyzetbe kerülni a fellazuló hazai védelem miatt.

  57.

  PERC
  Uzuni nem állt le, megint helyzetbe került, most azonban nem találta el a kaput.

  56.

  PERC
  Újabb remek Nagy-védés! Ezúttal Nguen volt az előkészítő, visszatette Uzuninak, aki 17 méterről a bal alsót vette célba, és be is ment volna, ha a paksi kapus nem véd hatalmasat.

  56.

  PERC
  Besic labdájának szeme volt, a beinduló Nguen még éppen hogy elérte, de irányítani már nem tudta a labdát, így aztán jöhetett kirúgással a Paks.

  54.

  PERC
  Botka lábában maradt a második FTC-gól! Laidouni remek passzal szöktette Zachariassent, aki jobbal éles szögből a rövid felsőbe lőtt volna, Nagy Gergely azonban ámulatba ejtő reflexszel menteni tudott. A kipattanó labda Botka elé került, aki 9 méterről az üres kapu fölé lőtt.

  52.

  PERC
  A párosítás gólrekordere nyolc találattal a mindkét csapatban megforduló Böde Dániel. Hatot ferencvárosiként szerzett a Paks ellen, kettőt pedig fordítva. Az utóbbi kettőt még első atomvárosi korszakában, 2010-ben és 2012-ben érte el, visszaigazolása óta még nem tudott eredményes lenni a Fradi ellen. Igaz, Bognár György többnyire nem a támadósorban szerepelteti, és ebben a bajnokságban csak egyszer állította be a kezdőbe.

  52.

  PERC
  Zachariassen futott versenyt Lenzsérrel a jobb oldalon, a paksi lerántotta a norvégot, szabadrúgás.

  51.

  PERC
  Hű, mekkora lehetőség! Papp indult meg előre, becsapta Laidounit, majd Bognár elé játszott, aki 17 méterről megnézte a jobb alsót, aztán néhány centivel eltévesztette…

  48.

  PERC
  A Paks az első két otthoni meccsén nem tudott nyerni, azóta viszont az Újpest és az MTK ellen is begyűjtötte a három pontot, így a forduló előtt 2–1–1-es mutatóval harmadik a hazai tabellán.

  48.

  PERC
  Besic passzát Botka vette mellre, majd gyengén találta el, de így is Ryan Mmaee elé perdült a labda, csakhogy Kinyik az utolsó pillanatban szögletre mentett előle.

  46.

  PERC
  Elkezdődött a második félidő.

  45+7.

  PERC
  Vége az első félidőnek, vendégvezetéssel vonulnak a szünetre a csapatok. 0–1

  45+6.

  PERC
  GÓÓÓÓL! VEZET A FERENCVÁROS! Ryan Mmaee állt a labda mögé, és némi megtorpanás után a jobbra induló Nagyot becsapva a bal alsóba lőtt. 0–1

  45+6.

  PERC
  A közönség tüntet, de ez nem csoda.

  45+6.

  PERC
  IGEN! TIZENEGYES! NINCS SÁRGA NGUENNEK, HANEM TIZENEGYES A FERENCVÁROSNAK!

  45+5.

  PERC
  A bíró kimegy a képernyőhöz, ő is megnézi. Lehet, hogy tizenegyeshez jut az FTC?

  45+3.

  PERC
  A videobíró azt nézi, hogy talán mégsem szimulált Nguen, és hogy büntetőt ért-e az eset.

  44.

  PERC
  Nguen kapott sárga lapot, mert a bíró úgy vélte, hogy feldobta magát a paksi tizenhatoson belül.

  44.

  PERC
  Közben a videoszobában vizsgálták az esetet, de maradt az ítélet.

  43.

  PERC
  Lenzsér kapott sárga lapot, mert megrúgta Laidounit.

  43.

  PERC
  A másik oldalon rögtön ott a helyzet, ám Ádám nem tudta átemelni a labdát a kifutó Dibusz felett.

  42.

  PERC
  Nguen adott középre, Zachariassen 9 méteres fejesét védte Nagy.

  41.

  PERC
  Nguen vette le Uzuni beadását, majd 14 méterről lőtt, a kapu elé visszafutó védőről kipattant a labda.

  40.

  PERC
  Az április 17-i kisvárdai 0–0 óta már 21 tétmeccsen nem játszott döntetlent a Ferencváros, eközben 15-ször nyert és 6-szor vesztett, a bajnokságban csak egyszer kapott ki, a Kisvárdától.

  40.

  PERC
  Ennek a szögletnek a története Böde gyenge csúsztatásával ért véget.

  39.

  PERC
  Ádám lőtte el a kipattanót 17 méterről, a labda Samy Mmaee lábáról pattant szögletre.

  35.

  PERC
  Civic bal oldali beadását nem tudták elrúgni a paksi védők, Uzuni azonnal lőtt, amint eléperdült a labda, a lövés az egyik védő lábáról pattant le.

  34.

  PERC
  A Paks az előző három, a Ferencváros a legutóbbi öt bajnokiját mind megnyerte, Dibusz Déneséké a leghosszabb aktív győzelmi sorozat a magyar élvonalban.

  33.

  PERC
  A felszabadítás közben elcsúszó Besic két lába kulcsba fogta Bödét, aki azonban rövidesen rendbe jött.

  31.

  PERC
  Bognár éles beadását Samy Mmaee mentette szinte a kapu torkából a közelben ólálkodó Ádám elől.

  30.

  PERC
  Mekkora helyzetet hagyott ki Uzuni! Két gyönyörű csellel (köztük egy esernyővel) kétszer csapta be Kinyiket, utána 14 méterről el is lőtte a labdát, Nagy Gergely lábbal bravúrral védett.

  28.

  PERC
  A meccs pikantériája, hogy az NB I jelenlegi leggólerősebb támadósora csap össze a mezőny legjobb védelmével. A Paks ugyanis eddig 22-szer talált be (meccsenként 3.14-es átlag), míg a Ferencváros csupán hat gólt kapott.

  27.

  PERC
  Böde csapott le a jó lehetőségre, de kisodródott pozícióból úgy húzta el Dibusz mellett a labdát, hogy már csak az alapvonalon túl tudta elérni.

  24.

  PERC
  Ádám passzával Bognár esett el az FTC tizenhatosán belül, de felpattant, jó volt a szöglet is neki.

  23.

  PERC
  Az izgalmak után egy kis csontzene, Civic lépett oda keményen Sajbánnak, de megúszta lap nélkül.

  21.

  PERC
  MÉGSEM VEZET A PAKS! A videós vizsgálat közben kiderült, hogy a kis szöglet után visszaadott labda lesen találta Baloghot…

  18.

  PERC
  GÓÓÓL! VEZET A PAKS? A jobb oldali kis szöglet után Balogh ívelt ballal középre, a kapufáról kipattanó fejest még üggyel-bajjal mentették az FTC védői a gólvonalról, a kipattanó labda viszont Szabó János elé perdült, aki jobbról, 3 méterről, egészen éles szögből lőtte be. Még a gólvonalon álló Laidouni sem tudott menteni.

  18.

  PERC
  A szabadrúgást Bognár István végezte el, és a labda a felugró Laidouni fejéről pattant szögletre.

  16.

  PERC
  Besic kapott sárga lapot, mert fejelés közben a könyöke hozzáért Bognár István fejéhez. Szabadrúgás 17 méterről, középről. Veszélyes.

  16.

  PERC
  Sajbán remek beadására kiválóan érkezett Böde, Samy Mmaee azonban fejjel mentett.

  16.

  PERC
  Újabb lövés a Ferencvárostól, Nguen lőtte ballal fölé, mintegy 17 méterről. Nagyon könnyen kerülnek helyzetbe a vendégek…

  15.

  PERC
  Zachariassen indította Nguent, aki remek ütemben ugratta ki Uzunit, az albán csatár azonban 11 méterre a kaputól, kissé jobbról ügyetlenül találta el a labdát.

  13.

  PERC
  Most Uzuni került helyzetbe, beadását Lenzsér mentette a paksi ötösről szögletre.

  12.

  PERC
  A tolnai városban megrendezett 14 találkozóból 3 hozott paksi sikert, 3 döntetlent, 8 ferencvárosi győzelmet. A legutóbbi öt vidéki összecsapásukból négyet nyert meg az FTC, 2020 júniusában a kiesés ellen küzdő Paks 0–2-ről a hosszabbításban tudott egyenlíteni.

  11.

  PERC
  Nem, ez nem ért tizenegyest, leszorítottnak minősítették a kezet.

  11.

  PERC
  Balogh adott jó passzt Bognárnak, aki három méterről középre adott, a labda Samy Mmaee kezéről pattant le. Tizenegyes?

  8.

  PERC
  Sajbán kereste egy íveléssel Böde fejét a ferencvárosi tizenhatoson belül, de ezt csak két, egymás fején álló Böde tudta volna elfejelni.

  6.

  PERC
  Les volt, mehet tovább a meccs.

  3.

  PERC
  Azért a videoszobában jól megnézik az esetet… Mondjuk határeset volt, kell is a sasszem.

  3.

  PERC
  Nagyon belekezdett az FTC! Nguen lőtt az imént gólt Civic beadásából 6 méterről, de néhány centis lesről tette, ezért nem adták meg.

  2.

  PERC
  Ryan Mmaee ment el a jobb oldalon, középen a Kinyiket megelőző Uzuni 6 méterről kis híján belőtte, de a labda milliméterekkel elsuhant a lába előtt…

  2.

  PERC
  Uzuni cselezgetett a bal oldalon, a paksi tizenhatos előterében, Ryan Mmaeét igyekezett játékba hozni, de a védők mentettek.

  1.

  PERC
  Elkezdődött a találkozó, a Paks tiszta zöldben, a Ferencváros tiszta fehérben játszik.

  Az NB I legtöbb gólt szerző csapata (Paks) találkozik a legkevesebb gólt kapott védelemmel (FTC). Bognár György a vele készült interjúnkban így nyilatkozott: „Tudjuk, hogy van a Fradi és a többi magyar csapat – de ha az FTC ellen nem kérem azt, hogy próbáljunk játszani, első szándékból támadni, milyen alapon kérném a jövő héten meg a másik harminc meccsen?” A teljes interjút ide kattintva lehet elolvasni.

  Peter Stöger kisebb egészségügyi gondok miatt nem ülhet a Ferencváros kispadján, Máté Csaba helyettesíti ma.

  A Paks több mint négy évvel ezelőtt, 2017. április 12-én tudta legutóbb legyőzni az FTC-t (3–1), azóta 12 bajnokin nyeretlen ellene (4 döntetlen, 8 vereség).

  A legutóbbi találkozójuk – márciusban a Groupama Arénában 5–2-re nyertek a fővárosiak – volt a párharc (egyik) leggólgazdagabb összecsapása. Ugyanez az eredmény korábban még egyszer, 2016 áprilisában fordult elő.

  Eddig éppen 30 élvonalbeli mérkőzést játszott egymással a két csapat, az örökmérleg 4–10–16 a Paks szemszögéből.

  Szeretettel köszöntjük kedves olvasóinkat! Hamarosan kezdődik Pakson a Paks–Ferencváros mérkőzés a labdarúgó NB I 8. fordulójából. Tartsanak velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
08.14.20:00 M4Sport
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső