2022.VIII.9. BL-selejtező: Ferencváros – Qarabag: 1-3

A BL-álmok vége: a Ferencváros kikapott odahaza a Qarabagtól

Sokkal lelkesebb, összeszedettebb volt az azeri csapat, a magyar bajnok az Európa-liga csoportköréért harcol tovább.
A Ferencvárosi hazai pályán 3–1-re kikapott az azeri Qarabagtól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körének visszavágóján, így kiesett a sorozatból. A magyar bajnok az Európa-ligába-jutásért folytatja.

Nyilatkozatok:

Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző nem tart attól, hogy visszatérhetnek a Qarabag hiányzó alapemberei, szerinte nem ez fog szerepet játszani a keddi visszavágón. A sérültekről is beszélt:

„Az UEFA-nak leadott listán már nem lehet változtatni, így nem lesz a keretben változás. Henry Wingo ezért nem léphet pályára kedden, de már a csapattal edz, remélem, a következő bajnokin már bevethető lesz. Ryan Mmaee már szerepelt a listán, csak az azerbajdzsáni egészségügyi beutazási szabályok miatt nem jöhetett velünk az első meccsre, ezért játszott a második számú csapatunkban. A kispadon már ott lesz, bízunk benne, hogy a segítségünkre lehet. Az első találkozón megsérült Mats Knoester már tegnapi is a csapattal kezdett, míg Samy Mmaee egyelőre külön készült. Van még huszonnégy óránk, hogy bevethető állapotba kerüljenek.”

Hozzátette: a párharc sikeres megvívásához a játék minden elemében fejlődniük kell.

„Nagyon kell koncentrálnunk, hogy megfelelő ideig fenntartsuk játékban ugyanazt a színvonalat. Ez most egy teljesen új mérkőzés lesz, nem szabad a korábbiakból kiindulni. A pályán pedig kiderül, hogy melyik gárda akarata érvényesülhet. A legfontosabb persze a győzelem, amiben nem feltétlenül játszik szerepet, hogy kinél hány százalékban van a labda.”

A Qarabag vezetőedzője, Qurban Qurbanov mielőtt rátért volna a mérkőzésre, először Budapestet dicsérte.

„Azzal szeretném kezdeni, hogy ilyen gyönyörű városban nagyon rég jártam és egy ilyen stadionban mindkét csapatnak öröm lesz játszani. Szeretnénk olyan teljesítményt nyújtani, amire büszkék lehetünk. Tudom, hogy nagyon erős csapat az ellenfelünk, de hiszünk magunkban. A Ferencvárosnak a védelme, a középpályája és a támadósora is erős. Minden egyes játékosa nagyon tehetséges, nagy öröm egy ilyen csapat ellen játszani.”

Az egyik azerbajdzsáni újságíró felvetette neki, hogy a visszavágókon általában jobban szerepelnek (ez egyébként a Ferencvárosra is jellemző ebben az évadban), várható-e ez most is?

„A második meccseken már jobban ismerjük az ellenfelet, több a tapasztalatunk. De ez nem jelenti azt, hogy a Ferencváros nem elemez ugyanígy minket, ők is határozottan készülnek, úgyhogy minden kis apró részletre oda kell majd figyelnünk a pályán. Nagyon várom már a mérkőzést.”

Megkérdezték a szakembert, mekkora javulást vár attól, hogy két eltiltott játékosa, Kady és Richard Almeyda a visszavágón már pályára léphet.

„Örülünk, hogy visszatérnek, ugyanakkor a két sérült játékosunk, Kevin Medina és Maksim Medvedev továbbra sem áll rendelkezésünkre, emiatt megint lehetnek nehézségeink. De ilyen a futball.”

A mérkőzés:

Bajnokok Ligája, 3. selejtező kör, 2. mérkőzés:

Ferencváros — Qarabag: 1-3 (0-1)
Groupama Aréna, 20:00. 18.875 néző.
Vezette: Carlos del Cerro Grande (asszisztensek: Naranjo, G.G. Gonzalez; tartalékjv.: Ortiz Arias; VAR: Xavier Estrada Fernandez; VAR asszisztens: Villanueva – spanyolok)

Ferencváros: Dibusz — Botka, Thelander, Kovacevic (Knoester, 51.), Civic (Pászka, 84.) — Esiti (Vécsei, 51.), Laidouni — Zachariassen, Nguen (Marquinhos, 84.), Traoré — Boli (R. Mmaee, 61.)
kispad: Bogdán, Mergl, Besic, Auzqui, Loncar, Lisztes
vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov

Qarabag: Magomedaliyev — Vesovic, Mustafazade, B. Hüseynov, Bayramov — Garayev (Júlio Romao, 86.), Jankovic (Richard Almeida, 58.) — Sheydaev, Kady, Zoubir (Leandro Andrade, 86.) — Wadji (Owusu, 82.)
kispad: Gugeshashvili, Ramazanov, R. Mammadov, Ozobic, Gurbanli, A. Hüseynov, Jafarguliyev
vezetőedző: Qurban Qurbanov

Gól: Traoré (86.) illetve Zoubir (7.), Wadji (54., 78.)
Sárga lap: Thelander (30.), Boli (34.), Botka (84.) illetve Jankovic (31.), Bayramov (62.), Sheydaev (84.), Leandro Andrade (90+1.), Vesovic (90+3.)

Továbbjutott: a Qarabag, 4–2-es összesítéssel

Noha minden jegy elkelt, kevesebben látogat(hat)tak ki a Groupama Arénába a Qarabag elleni Bajnokok Ligája-selejtezős párharc visszavágójára, mint három héttel ezelőtt a Slovan Bratislava elleni selejtezőre. Ennek oka természetesen nem az volt, hogy gyérebb lett volna az érdeklődés a magyar bajnok szereplése iránt, s a jegytulajdonosok a párharc döntetlennel végződő első felvonását látva távolmaradásukkal akartak üzenni, hanem az UEFA szólt közbe. Péntek esti határozatának eredményeként ugyanis az Európai Labdarúgó-szövetség részleges szektorbezárással sújtotta az FTC-t, így a kapu mögötti B1-es szektor nem fanatikus szurkolókkal, hanem különböző, az UEFA és a klub által kifeszített molinókkal és táblákkal telt meg.

A hangulatra így sem lehetett panasz, már a bemelegítésnél dübörgött a Fradi-tábor hangja, az öltözőfolyosóról kifutó kezdőjátékosok tapssal viszonozták a buzdítást.

S ha már kezdőcsapatok! Sztanyiszlav Csercseszov kényszerből változtatott a belső védő posztján a Bakiban rendezett összecsapáshoz képest: az 57. percben sérülés miatt lecserélt Samy Mmaee nem tudta vállalni a játékot, míg a 68. percben a pályát hasonló okból elhagyó Mats Knoestert a cserék közé nevezte az oszét mester. A helyükre beállított Adnan Kovacevic és Rasmus Thelander ugyan játszott már együtt, de akkor háromvédős rendszerben futballoztak, ezúttal pedig ők ketten alkották a hátsó sor tengelyét. A túloldalon Qurban Qurbanov vezetőedző több váratlan húzással élt, az eltiltását letöltő Richard Almeida nem kezdett, ahogyan Filip Ozobic és a párharc első felvonásán az egyenlítő gólt szerző Kwabena Owusu sem, legeredményesebb játékosát, a BL-selejtezők során négygólos Kadyt azonban csatasorba állította.

A felfokozott hangulatban várt találkozó szörnyen indult: bár a Ferencváros végezhette el a kezdőrúgást, ötvennégy másodperc sem telt el, labdaszerzést követően máris óriási gólhelyzetet dolgozott ki az azeri csapat. Tehát, amint az várható volt, egyből offenzívába lendült, ami nem meglepő annak tükrében, hogy a gyors támadásvezetés a fő erénye. A hetedik percben Adnan Kovacevic elszámította a labda ívét, s bár akkor még becsúszva tisztázott a ziccerben kilépő Ibrahima Wadji elől, érthetetlen módon eladta a labdát, a kontrát pedig könyörtelenül belőtte a Qarabag (0–1).

A kapott gól után valamelyest felbátorodtak a zöld-fehérek, a kilencedik percben Shahrudin Mahammadaliyev kapus óriásit védett Adama Traoré megpattanó lövésénél, majd két percre rá Kristoffer Zachariassen fejesét hárította könnyűszerrel. Némi zavart lehetett érezni a vendégek védőin – ám sajnos közel sem akkorát, mint a Fradi hátsó során, amely hajmeresztő hibákat követett el, nem tudott mit kezdeni a mögé belőtt labdákkal. Csercseszov heves karmozdulatokkal jelezte elégedetlenségét, a levegőben hadonászva próbálta felrázni a tompa társaságot.

Bár sok kreativitás nem szorult a Fradi játékába, Tokmac Nguen ziccerbe került, de a kapusba lőtte a labdát – jellemző, hogy az azeriek rögvest kontrát vezettek, a mindvégig bizonytalan Rasmus Thelander csak sárga lap árán tudta megállítani Kadyt. A vendégek ezután egy-két veszélyes helyzettel és szimulálással bőszítették fel a hazai játékosokat, a Qarabag minden hájjal megkent labdarúgói rendre megragadták a lehetőséget a fetrengésre, időhúzásra. Beszédes, hogy a Fradi-tábor Dibusz Dénes nevét skandálta a 44. percben, amiért kétszer is bravúrral hárított, meccsben tartva csapatát.

Azt csak sejteni lehet, hogy a zöld-fehérek játékosai milyen fejmosást kaptak a szünetben Csercseszovtól, ám annyi biztos, hogy a fordulás után is hibát hibára halmoztak hátul. Kovacevic három perc alatt négyszer adta el a labdát, a tréner nem is habozott, lecserélte, s a helyére beküldte a két napja edzésben lévő Mats Knoestert (Anderson Esiti sérülés miatt jött le). Sajnos az eddig rendkívül jó teljesítménnyel kirukkoló holland bekk sem állt ezúttal a helyzet magaslatán, percekkel beállását követően nem mert belemenni egy fejpárbajba, majd a jobb oldalon vezetett támadás után Ibrahima Wadji megelőzte, és a kapuba lőtte a labdát. Ezen a szinten bántóan látszott, mennyire hiányzik az olyan kaliberű középhátvéd a csapatból, mint a nyáron a francia élvonalba szerződő Miha Blazic.

A Ferencvárosnak két gólra volt szüksége a hosszabbítás kiharcolásához. Az első óra láttán jó játékot aligha várhatott bárki is a zöld-fehérektől, de néhány villanásban azért lehetett reménykedni. Kockáztatni kellett, ezért április 16. után először pályára lépett a váratlan megoldásokra képes Ryan Mmaee. Ám hiába változtatott a vezetőedző, a Fradi továbbra sem találta a helyzetteremtés módját – riválisa annál inkább. Centiken múlt, hogy a magyar bajnok még nagyobb hátrányba kerüljön, szerencsére Dibuszt kisegítette a léc Wadji fejesénél.

Az utolsó húsz percben némileg visszavett a tempóból az azeri gárda, a Fradi azonban ezzel sem tudott élni. A Slovan elleni hazai összecsapáshoz hasonlóan ezúttal sem tudta a széleken megbontani ellenfele – sebezhetőnek tűnő – védelmét, a jobbszárnyon különösen kevés elfutása volt, ha pedig ígéretes lehetőséget dolgozhatott volna ki, túlkombinálta a játékot, döntő pillanatokban rossz megoldásokat választva. Nem úgy a túloldalon, ahol Ibrahima Wadji az újabb lehetőségét már nem puskázta el, s második góljával eldöntötte a párharc kimenetelét – Adama Traoré hiába szépített a hajrában, csak kozmetikázni tudott a végeredményen.

A Qarabag a játék minden elemében a Ferencváros fölé kerekedett, s nem is lehet kérdéses, hogy a jobb, erősebb csapat jutott tovább, s játszhat a cseh bajnok Plzennel a Bajnokok Ligájába kerülésért. A zöld-fehéreknek be kell érniük azzal, hogy az Európa-liga csoportköréért vívhatnak kétmérkőzéses párharcot.

Olybá tűnik, a legrangosabb európai kupasorozat egyelőre nem az ő szintjük, de ha kiharcolják a főtáblás szereplést az El-ben, megsüvegelendő eredményt érnek el. 1–3

További képek: Farkas Zsolt, fradi.hu, nso.hu, Sas Gábor, Sportfotók

Nyilatkozatok:

A Qarabag trénere, Qurban Qurbanov azzal kezdte a rövid sajtótájékoztatóját (el kellett érniük az induló repülőt), hogy nagyon nehéz meccset nyertek meg Budapesten.

„Bár az eredmény nem ezt mutatja, komoly kihívás volt ez nagyon erős csapat ellen. Szeretnék az ellenfélnek gratulálni és sok sikert kívánni, és persze a játékosaimnak és egész Azerbajdzsánnak is gratulálok. Nagyon örülünk a mai győzelemnek, de nem gondolkozom a következő célon, szeretnénk most ezt kiélvezni.”

Azerbajdzsáni újságírók arról kérdezték, hogy mi lehetett a siker kulcsa, talán kiismerte a Fradi vezetőedzőjének, Sztanyiszlav Csercseszovnak a taktikáját.

„Egyáltalán nem ezért nyertünk. Nagyon tisztelem Csercseszovot, akit nehéz lenne kiismerni, hiszen sokkal nagyobb a tapasztalata trénerként, mint nekem. Inkább azért győztük, mert nagyon akartuk ezt a sikert. Közben látszott, hogy jól összerakta kollégám a magyar csapatot, szépen játszott, nagyon erős ellenfél volt.”

A Ferencváros vezetőedzőjétől, Sztanyiszlav Csercseszovtól azt kérdezte a Nemzeti Sport, hogy minek tulajdonítja a vereséget azok után, hogy egy nappal korábban azt mondta: minden eshetőségre felkészültek.

„Elméletben álltunk teljesen készen, sajnos a gyakorlatban nem így volt. Hasonlóan alakult a mérkőzés, mint itthon a Slovan ellen: rossz kezdés és rossz befejezés. Már az elején sem szálltunk be jól a mérkőzésbe.”

Ezután arról faggatták: minek tudja be a védelem gyengélkedését?

„Nem szedhetjük külön a védelmet, a középpályát és a támadósort a hibák szempontjából. Sok felesleges labdavesztésünk volt, ami teret engedett az ellenfél támadásainak. Ez ma egy BL-selejtező volt, amelyen három egyre kikaptunk, így megértem, hogy vannak érzelmek, beszéltünk is a srácokkal a mérkőzés után. De nekem edzőként az a dolgom, hogy érzelmek nélkül, nyugalomban kielemezzem a találkozót.”

Hozzátette: jogos a kritika felé és a csapat felé, hiszen kikaptak ezen a mérkőzésen.

„Ez az újságírók dolga. Viszont nekem a játékosok felé nem az a dolgom, hogy kritizáljak, hanem kielemezzük a hibákat, és felkészítsük őket, miközben magamat is meg kell vizsgálnom, mit nem csináltam jól.”

BL: ennyit ér a Qarabagnak az FTC elleni továbbjutás – lapszemle

Azerbajdzsán állami hírügynöksége, az Azertaq tényszerű beszámolót közölt a visszavágóról, és ugyan az angol nyelvű cikkében még Marquinhosnak adja a Ferencváros gólját, az azeri kiadás már helyesen Adama Traorét tünteti fel a zöld-fehérek gólszerzőjeként. A hírügynökség kiemeli, hogy a Bajnokok Ligája történetében másodszor szerepelhet a rájátszásban az ország képviselője – és természetesen azt is megemlítik, hogy a Viktoria Plzen vár majd a Qarabagra, amely így az Európa-liga csoportkörében már biztosan ott lesz.

Az ország első számú, azeri labdarúgással foglalkozó oldala, a football-plus.az az állami hírügynökségnél jóval bővebben foglalkozik a találkozóval: a tényszerű tudósítás mellett idézik a két vezetőedzőt, Sztanyiszlav Csercseszovot és Qurban Qurbanovot a meccs utáni sajtótájékoztatóról, valamint Dibusz Dénes nso.hu-n is olvasható nyilatkozatát, amely szerint kiderült, „hogy nem áll készen a Fradi a BL-csoportkörre.” Ezek mellett azt is megemlítik, hogy budapesti győzelmével a Qarabag további 0.250 UEFA-koefficienspontot gyűjtött Azerbajdzsánnak, amelynek így 14.500 pontja van és a 29. helyen áll az európai nemzetek rangsorában.

Szintén a Football-plus szólaltatta meg a Qarabag elnökét, Tahir Gozalt, aki a Groupama Arénában nézte meg a mérkőzést és a csapattal együtt szerda reggel tért vissza Bakiba. Gozal elnök ugyan személyesen nem találkozott a Ferencváros első emberével, Kubatov Gáborral, de elismerően szólt a zöld-fehérek elnökének mérkőzés utáni bejegyzéséről.

„Nem volt lehetőségem személyesen találkozni vele, de láttam, hogy mit nyilatkozott, hogy az erősebb csapat győzött. Köszönjük szépen, jólesik az elismerés. Azt gondolom, hogy a mostani csapatunk talán minden idők legerősebb Qarabagja. Nagyszerű győzelmet arattunk tegnap, és bízom benne, hogy még további remek mérkőzések várnak ránk a folytatásban” – idézte a lap a Qarabag elnökét.

qafqazinfo.az gólvideókkal színesített percről perce tudósítással jelentkezett a mérkőzésről, szintén megemlíti Kubatov Gábor fentebb idézett posztját, és azt a kérdést is megválaszolja, hogy mit nyert a keddi mérkőzéssel a Qarabag? Nem titok: az Európa-liga csoportkörében való szerepeléssel már ötmillió eurót garantáltan kap az UEFA-tól a klub, ami nyilván csak még több lesz, ha a Viktoria Plzent  legyőzve a BL-csoportkörébe jut a csapat.

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, az UEFA, a Ferencváros és a Qarabag hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2022.VIII.9. BL-selejtező: Ferencváros – Qarabag: 1-3 bejegyzéshez

  • PERCRŐL PERCRE:

    90+6.

    PERC
    Sokkal jobb volt a visszavágón az azeri csapat, és megérdemelten jutott tovább az elöl és hátul hibát hibára halmozó magyar bajnok ellen.

    90+6.

    PERC
    Ahogyan K. kolléga szereti hallani: dudált a bőrgyár, kiesett a Ferencváros a BL-ből.

    90+6.

    PERC
    Fotók: Török Attia

    90+6.

    PERC
    Nincs elérhető leírás.

    90+6.

    PERC
    Nincs elérhető leírás.

    90+6.

    PERC
    VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS ÉS A FRADI IDEI BL-MENETELÉSE!

    90+6.

    PERC
    Semmit…

    90+6.

    PERC
    Mmaee-t szereli becsúszva a 16-oson belül Almeida… mit mond a VAR?

    90+5.

    PERC
    Fotók: Török Attila

    Nincs elérhető leírás.

    90+5.

    PERC
    Nincs elérhető leírás.

    90+5.

    PERC
    Nincs elérhető leírás.

    90+4.

    PERC
    Laidouni jó beadását Traoré az ötösről, középről a bal alsó mellé csúsztatja fejjel…

    90+3.

    PERC
    Sárga lap.

    90+3.

    PERC
    A kapus és egy védő összefut, Traoré 16-ról, kissé balról gyatrán emel kapura, Marko Vesovics kézzel ment.

    90+2.

    PERC
    Botka jobb oldali beadása is kapuscsemege…

    90+1.

    PERC
    Ejj, Pászka balról ballal remekül ad be, az ötös jobb sarkáról Thelander a léc alá fejelne, de fogja a labdát a kapus.

    90.

    PERC
    Vécsei beadása a Traorét megelőző kapusé.

    89.

    PERC
    Öt perc a ráadás.

    86.

    PERC
    Leandro Andrade váltja Zoubirt.

    86.

    PERC
    Júlio Rodrigues Romao be, Qarayev le.

    86.

    PERC
    EZ KELLETT, a labdát megszerző Marquinhos passzát ADAMA TRAORÉ az ötös bal sarkáról ballal a bal felsőbe vágja, nagy erővel. Ennyi… 1–3!

    85.

    PERC
    GÓÓÓL!!! (1–3) Traoré
    84.

    PERC
    … és Abdellah Zoubir is sárga lapot kap.

    84.

    PERC
    Botka Endre…

    84.

    PERC
    Marquinhos váltja Nguent. Cserék posztokra.

    84.

    PERC
    Pászka Lóránd be, Civic le.

    84.

    PERC
    Aztán lefekszik, felemeli őt Botka, erre ellöki őt Sheydaev, oda is fejel, lökdösődés.

    83.

    PERC
    Zoubir megkegyelmez, Almeida passzát az ötös bal sarka elől, egy csel után jobbal a kapus elé pöcköli…

    81.

    PERC
    Kwabena Owusu be, Wadji le.

    81.

    PERC
    Sheydaev ballal a bal alsóbal lőne 19-ről, középről, Dibusz vetődve fogja a labdát.

    80.

    PERC
    A hosszanti lelátóról sokan elindultak haza. A Fradi B-közép még kitart, sőt, rákezdett a “Hova mentek, hova mentek?” c. rigmusra – jelentik a helyszínről.

    79.

    PERC

    79.

    PERC
    KÉSZ, IBRAHIMA WADJI SZÉTTÖRI A FRADI BL-ÁLMAIT, az ötös jobb sarkáról jobbal a túlsó felsőbe lő, azeri iskolajáték után, Sheydaev passza után. 0–3!

    78.

    PERC
    GÓÓÓL!!! (0–3) Wadji
    77.

    PERC
    Kady jobb oldali beadására gyönyörűen jön ki Dibusz, kontra, pocsék passzal Zachariassentől. És még les is…

    76.

    PERC
    Tényleg hősies, mert vérzik, mezt is kell cserélnie.

    76.

    PERC
    Wadji nem alibizik, két csel után lőne Sheydaev passza után, a bal alsó előtt szereli őt becsúszva remek ütemben, hősiesen Knoester.

    75.

    PERC
    Laidouni passzolgat Zachariassennel, de nem mer lőni 14-ről, kissé jobbról, alibipassz az ötösön álló Mmaee felé, aki szerelnek, mert hárman is vannak rajta…

    73.

    PERC
    A pályán kívül azonban feltámad, csodát tett a palackból rálocsolt víz. Nem szódavíz, így nem magyar szabvány, de hatásos ez is.

    72.

    PERC
    Botka bokája fáj, ápolni kell a gyepen a Mmaee elé odalépő Bayramovot. Aki nagyon rosszul van, úgy kell felemelni a gyepről.

    70.

    PERC
    Laidouni lágy emelésére kirobban az ötösre a befutó Mmaee elé a ruganyos azeri kapus.

    67.

    PERC
    Traoré jobb oldali beadása a kapusé.

    67.

    PERC
    LÉC! Kady jobb oldali kornerét a kapust megelőző Wadji öt méterről, középről a lécre fejeli…

    66.

    PERC
    Almeida lő Civic bakija után ballal 17-ről, középről kapura, Knoester az ötösön beletérdel a labdába… de Dibusz hatalmas vetődéssel eléri az a bal alsó előtt!

    63.

    PERC
    Ápolás a pályán, nem bölcs döntés.

    62.

    PERC
    Toral Bayramov lekönyökli Zachariassent, sárga lap.

    62.

    PERC
    Civic bal oldali szabadrúgását nyolcról, középről a léc fölé fejeli Thelander!

    61.

    PERC
    Ryan Mmaee be, Boli le. A közönség örül, majd mindent belead a szurkolásba.

    61.

    PERC
    Traoré ballábas beadása magas középen Bolinak, Vécsei nem lő a 16-os elől, aztán szerelik.

    59.

    PERC
    Nincs bent, Zachariessen fejes passzát az ötös elől bevetődve a kapusba pazarolja Nguen! Rossz volt az átvétel, aztán hiába csúszott be, és lőtt jobbal kapura.

    58.

    PERC
    Richard Almeida be, Jankovics le, szűrőcsere.

    57.

    PERC

    57.

    PERC
    A Bolit megelőző kapus felívelését elfejeli a tétova Knoester elől a 16-os előterében jobbra Wadji, aki középen is megelőzte a bekket, Kadyval meg nem bírt a jobb szélen Thelander.

    56.

    PERC
    NAGY A BAJ, Kady jobbra cselez, élesen belövi a labdát középre, WADJI meg jobbal a léc alá lő. A bal sarok elől, egy méterről, Vécsei csak nézte őt, Thelander és Knoester sem állt a helyzet magaslatán. 0–2!

    54.

    PERC
    GÓÓÓL!!! (0–2) Wadji
    51.

    PERC
    Mark Knoester be, Kovacevic le.

    51.

    PERC
    Vécsei Bálint be, Esiti le.

    51.

    PERC
    Civic labdvesztése után Kady emel Wadji elé csodaszépen, szereli őt a harcos Esiti az ötös jobb sarka előtt!

    49.

    PERC
    Esitit kell ápolni.

    49.

    PERC
    Hűha, Kady ballal picit jobbról, 23 méterről milliméterekkel teker a jobb felső mellé… Dibusz nagyot repülve biztosított.

    47.

    PERC
    Esiti ismét labdát szerez, Nguen bátortalan, fel is rúgja Wadji.

    47.

    PERC
    Vesovics szereli a jobb szélen kétszer is Traorét.

    46.

    PERC
    FOLYTATJUK!

    FÉLIDŐ

    3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
    Zalgiris Vilnius (litván)–Bodö/Glimt (norvég) 1–1
    Továbbjutott: a Bodö/Glimt 6–1-es összesítéssel.

    Apollon Limassol (ciprusi)–Maccabi Haifa (izraeli) 2–0
    Továbbjutott: a Maccabi Haifa 4–2-es összesítéssel.

    Viktoria Plzen (cseh)–Sheriff Tiraspol (moldovai) 2–1
    Továbbjutott: a Viktoria Plzen 4–2-es összesítéssel.

    Pjunik (örmény)–Crvena zvezda (szerb) 0–2
    Továbbjutott: a Crvena zvezda 7–0-s összesítéssel.

    FÉLIDŐ

    A moldovaiak a szünetig valamelyest aktívabbak voltak, ám egyenlíteni nem tudtak – a fordulás után viszont rögtön sikerült nekik: egy a tizenhatoson belüli kezezés miatt megítélt büntetőt váltott gólra Rasheed Akanbi alig két perccel a játék újraindítását követően. A folytatásban nagy tűzijátékot rendezett a Sheriff, de Jindrich Stanek kapus óriási védésekkel tartotta meccsben a csapatát. Megérte, mert negyedóra elteltével egy szöglet után ismét előnybe került a Plzen: Jhon Mosquera belsőzött az ötös sarkáról a hálóba. A hátralévő fél órában újabb gól már nem esett – a 85. percben emberhátrányba került a Sheriff –, így a csehek végül bebiztosították a továbbjutásukat, így ők várnak a Ferencváros–Qarabag párharc továbbjutójára.

    FÉLIDŐ

    A Sheriff Tiraspol elleni mérkőzés 10. percében a Plzen egy szépen felépített jobboldali akció végén megszerezte a vezetést: a kereken két méter magas Tomas Chory lekészítése után Jan Kliment 10 méterről laposan lőtt a kapu jobb alsó sarkába, s ezzel igen közel került a klub hozzá, hogy a 2016–17-es idény után ismét a BL playoffjában szerepeljen. Ezt csak még biztosabbá tehette volna Chory a 27. percben, amikor büntetőt harcolt ki, ám hiába a nagy lehetőség, a hórihorgas csatár a bal alsó mellé gurított…

    FÉLIDŐ

    A Bajnokok Ligája selejtezője harmadik fordulójának visszavágóján a cseh Viktoria Plzen hazai pályán 2–1-re legyőzte a moldovai Sheriff Tiraspolt, s ezzel kiharcolta a jogot, hogy az FTC-Qarabag párharc továbbjutójával mérkőzzön a BL-csoportkörért a playoffban.

    FÉLIDŐ

    “Mi vagyunk a Ferencváros, hej, hej!” – ugrál az egész stadion, jelentik a helyszínről.

    FÉLIDŐ

    Fotó: Árvai Károly

    FÉLIDŐ

    Nincs elérhető leírás.

    FÉLIDŐ

    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    FÉLIDŐ

    VÉGET ÉRT AZ ELSŐ FÉLIDŐ!

    45+5.

    PERC
    Kezdjük megszokni… Wadji passza után Zoubir helyzetben, de két jó csel után az ötös bal sarka elől, nyolc méterről ballal gyengén lő a túlsó alsó sarok felé, Dibusz legördül a labdáért.

    45+4.

    PERC
    Hatalmas fölényben a Fradi, de les. Majd les, aztán Boli lő egy rossz átvétel után tíz méterről, középről Hüsenovba.

    45.

    PERC
    Négy perc a ráadás.

    45.

    PERC
    DIBUSZ A HŐS! Az ötös jobb sarka elé cselezi magát Zoubir, de ballal a kapusba lő, majd 13-ról, középről jobbal a jobb alsóba lőne, ám erre is odaér a magyar kapus egy fantasztikus vetődéssel.

    42.

    PERC
    Esiti labdát szerez, Traoré balról beadja azt, Nguen jobbal 19-ről egy védőbe lő. Kissé közelebbről, jobbal Laidouni meg az ötösön álló Vesovics térdét találja el egy bombaerős lövéssel.

    40.

    PERC
    NEM IGAZ! Esitiből kitör a benne élő Jay-Jay Okocha, a felezőtől Zachariassen elé varázsolja a labdát, de Zachariassen 15 méterről jobbal a kifutó kapus hasába perdíti azt.

    39.

    PERC
    Laidouni jobb oldali szabadrúgását az ötös bal sarkáról a kapu tetejére fejeli Zachariassen.

    36.

    PERC
    Fotó: Török Attila

    36.

    PERC
    Nincs elérhető leírás.

    35.

    PERC
    Folytja, folytatjuk.

    34.

    PERC
    Ápolás, nyilván. Alkalmi ivószünet.

    33.

    PERC
    Franck Bolinak is sárga lap, a felezőnél odarúgott Kadynak. Becsúszva.

    33.

    PERC
    DIBUSZ! Wadji két jó csel után hagyja a labdát Zoubirnak, aki hétről ballal nagy erővel lő a rövid alsó felé (ismét…), de véd vetődve Dibusz.

    31.

    PERC
    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    31.

    PERC
    Marko Jankovics lebirkózza a rossz szabadrúgás után Zachariassent, sárga lap.

    30.

    PERC
    Veszélyes kontra, Rasmus Thelander visszahúzza a bal szélen Kadyt, sárga lap. Megérte…

    30.

    PERC
    Ez sincs bent, Traoré futtatja Nguent, aki jobbal 11-ről, picit jobbról a jobb alsó felé lő, de nagyon gyengén, egy gyors vetődéssel odaér Mahammadaliyev.

    28.

    PERC
    Civic ad be balról, éppen csak magasan az ötös jobb sarkán felugró Zachariassennek!

    28.

    PERC
    Zachariassen jobb oldali beadása nem jó Bolinak középen, Nguen 18 méteres lövése nagyon gyenge.

    25.

    PERC
    Civic bal oldali beadását a levegőbe fejeli Hüseynov, Traoré Boli elé fejeli a labdát, aki nem tudja, lőjön az ötösről kapásból, vagy fejeljen… jön a türelmetlen kapus, de már mindegy is, mert les.

    23.

    PERC
    Garayev bevetődött elé önfeláldozóan, ápolás.

    22.

    PERC
    TRAORÉ KIHAGYJA! Laidouni jobbal jobbról az ötösre ível egy szabadrúgást, lágyan, jön is kapus, de összefut Mustafadzével, kiejti a labdát, tízről, középről, ballal azonban ölön lövi a kapust Traoré!

    21.

    PERC
    A Lens-ban közel 100-szor játszott, a Qarabagban 167 meccsen 37 gólt lőtt, és adott 47 gólpasszt.

    21.

    PERC
    Zoubir 30 éves, francia, de marokkói származású, a Lens és a Hibernian után került ide.

    17.

    PERC
    Két veszélyes azeri korner, a másodikat hatról a léc fölé fejeli Mustafadza.

    16.

    PERC
    Zachariassen szereli hátul a bal szélt meghúzó Zubirt.

    14.

    PERC
    DIBUSZ! Most Traoré ad majdnem gólpasszt az ellenfélnek, de az ötös jobb sarka elől nyolc méterről hiába lő nagy erővel Wadji, a kivetődő, jobbra eldőlő Dibusz védeni tud. Les.

    12.

    PERC
    A gól után a Fradi-tábor még egy kicsit feljebb csavart a hangerőn – jelentik.

    11.

    PERC
    Traoré fejesét Zachariassen hat méterről, középről odafejeli a kapus ölébe. Civic adott be előtte balról, ballal.

    11.

    PERC
    Ez nincs bent, Nguen ad be jobbról rosszul, Zachariessen nem éri el a labdát, de Bolinak így is jó, jobbal tízről azonban félmagasan a kapusba lő, a kipattanót meg elüti Boli elől, holott féltérdről kellett ehhez felpattannia! Dupla bravúr Mahammadaliyev kapustól, mert Boli lövése megpattant egy védő, elindult már balra a kapus, de visszaért középre.

    10.

    PERC
    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    9.

    PERC
    Fotók: Török Attila

    9.

    PERC
    Nincs elérhető leírás.

    9.

    PERC
    Nincs elérhető leírás.

    9.

    PERC
    Mintha Kovacevic nem vette volna észre a lesről visszafutó Wadjit, de ellenféltől kapott labda esetén nincs les.

    8.

    PERC

    7.

    PERC
    A labdát felvivő, Laidounival passzolgató Kovacevic eladja a labdát, középen, a 16-oson ugyan odalép Wadjinak Laidouni, de az ék balra tolja a labdát, az ötös sarka elől ballal pedig a jobb alsó, azaz a rövid sarokba lő ABDELLAH ZOUBIR! Dibusznak esélye sem volt, Thelander nem ért oda a szélsőhoz. 0–1!

    7.

    PERC
    DE ITT A GÓL!

    7.

    PERC
    GÓÓÓL!!! (0–1) Zoubir
    7.

    PERC
    Kovacevic! Elszámolja magát egy kósza ívelés után, de szereli aztán a 16-oson Wadjit pazar becsúszással.

    6.

    PERC
    A Fradi-tábor természetesen a megszokott módon rázendított már az elején, remek a hangulat!

    6.

    PERC
    Úgy sejtjük, hogy a vendégtábort inkább itt élő azeriek alkothatják, mert mint a képen is látszik, nem klub-, hanem nemzeti színekben szurkolnak – jelenti a helyszínről kollégánk, a fotót is jegyző Nagy-Pál Tamás.

    5.

    PERC
    Nincs elérhető leírás.

    3.

    PERC
    Botka kifejeli a rövid sarok elől Kady jobb oldali kornerét.

    3.

    PERC
    Ha Wadji gólt lő, az még ért volna, Kady indította támadást a térfeléről.

    2.

    PERC
    FÖLÉ! A kontra után Wadji kerül helyzetbe, de nem lő az ötös jobb sarka elől ballal… Középre passzol, Kady Sheydayev elé tolja a labdát, aki ballal 11-ről a léc fölé lő, de már les.

    1.

    PERC
    Boli felé emel jobbról Botka, közbelép Hüseynov.

    1.

    PERC
    ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS!

    A hazaiak zöld-fehér mezben és fehér nadrágban, tiszta feketében a vendégek.

    Nincs elérhető leírás.

    Fotó: NPT

    A hangulat remek, közel 20 ezer néző, nincs sok vendégdrukker.

    BŐVEBB ELEMZÉS ITT!

    „A Qarabag edzője, Qurban Qurbanov csatár volt és ez a játékon is érződik, rendkívül támadó szellemben futballozik az együttese – mondta megkeresésünkre a Qafqazinfo.az újságírója, Elsevar Mammad. – Azzal együtt, hogy ebben az évben új csapatot épít, és egy kicsit a taktika is változott. Nemcsak támadó, hanem kimondottan szép futballt is játszanak. Ezt elsősorban a nagyon jó támadó középpályások, Kady (a brazil a napokban hosszabbított öt évvel – a szerző), illetve az egyaránt honosított Richard Almeyda és Filip Ozobic alapozzák meg, de ide sorolhatjuk a nyáron érkezett Marko Jankovicsot is.”

    ISMERJE MEG JOBBAN A FRADI MAI ELLENFELÉT!

    Ha a Fradi ott lesz a rájátszásban, akkor a Sheriff vagy a Viktoria Plzen ellen játszik a főtábláért.

    Ez jó ígéret: a Fradi tüzesen játszhat – Miniinterjú VÉCSEI Bálinttal, az FTC középpályásával
    – A Qarabag az utóbbi nyolc idényben rendre bejutott valamelyik nemzetközi sorozat csoportkörébe: Bakiban érzékelte, hogy ilyen magas minőséget képvisel?
    – Nekem is az volt a benyomásom, hogy erős ellenfél a Qarabag, amely nem véletlenül vette sikerrel a nemzetközi színtéren az akadályokat, ennélfogva hasonlítható korábbi ellenfeleink közül a ­Celtichez, a Dinamo Zagrebhez vagy éppen a Young Boyshoz. Az utóbbi három-négy évben azonban mi is megmutattuk, hogy lehet és kell is velünk számolni, mi is olyan kaliberű csapat vagyunk, mint az említettek. Megbizonyosodhattunk arról, hogy az azeriek támadófutballja roppant erős, képzettek a játékosok, de azért a csapat sebezhető.
    – Mi lehet a gyenge pontjuk?
    – Míg a támadójátékuk kiemelkedő, hátul meg lehet bontani a védelmét. Megvan a sebességünk és a támadójátékunk ahhoz, hogy akár kontrajátékkal vagy felállt védelemmel szembeni pozíciós futballal föléjük kerekedjünk és nyerjünk. Meglátjuk, hogy készültek fel ránk, nem zárom ki, hogy óvatosabbak lesznek, mint odahaza voltak, átadják nekünk a területeket és ellentámadásokra rendezkednek be. Erre nyilván majd a meccs ad választ, de minden eshetőségre felkészültünk. Nagy előnynek tartom, hogy mi játszunk hazai pályán a visszavágón, ezúttal is telt ház lesz, azaz ismét óriási erőt adhatnak a szurkolóink.Tudjuk, milyen tétre megy ez a mérkőzés. Mindent bele fogunk adni, de a legfontosabb az, hogy nyugodtan kezeljük a helyzetet, bármi legyen is az állás. Szeretnénk, hogy lássák rajtunk a tüzet, de szerintem ezzel nem lesz probléma.

    Nincs elérhető leírás.
    FOTÓ: ÁRVAI KÁROLY

    „A játék minden egyes elemében fejlődnünk kell, támadásban, védekezésben és az átmenetekben egyaránt, és az ­összpontosítás is döntő. Hogy milyen meccs lesz, s mennyit birtokolja a Qarabag a labdát, nem tudhatom, új mérkőzés vár ránk, nem szabad a korábbi eseményekből kiindulni, most még az is kérdés, melyik csapat akarata érvényesül. A legfontosabb a győzelem, s ebben nem feltétlenül játszik szerepet az, hogy ki birtokolja többet a labdát. Ami a csapatom erőnléti állapotát illeti, nagyon nehéz minden futballistát ugyanazon a szinten tartani, mert az edzőtáborban sok olyan játékosom volt, aki a válogatott szereplése, betegség vagy sérülés miatt nem tudott annyit készülni velünk, mint amennyi ideális lett volna. Törekszünk arra, hogy minél magasabb szintet üssünk meg játékban és erőnlétben egyaránt, de nehéz úgy készülni, ha a játékosoknak csak a harminc-negyven százalékával tudok egyidejűleg gyakorolni. Az elmúlt napokban a megfelelő taktikai felkészülésre összpontosítottunk, minden eshetőségre fel vagyunk készülve, így arra is, ha hosszabbításra vagy tizenegyespárbajra kerülne sor.”

    A Ferencváros vezetőedzőjét arról kérdeztük, miben kell előrelépnie csapatának, hogy továbbjusson, illetve, milyen mérkőzésre számít annak tükrében, hogy a Qarabag a Lech Poznan és a Zürich elleni idegenbeli mérkőzésein sem változtatott alapvető játékszemléletén, mintegy hatvan százalékban birtokolta a labdát.

    Mint ismert, a Tobol Kosztanaj és a Slovan Bratislava ellen szerepet kapó Henry Wingo kisebb sérülése miatt kikerült a Bajnokok Ligájára nevezett keretből. Játékára ennélfogva nincs esély (Botka Endrét láthatjuk majd a jobbhátvéd szerepkörében), ugyanakkor reményteli, hogy Sztanyiszlav Csercseszov elmondása alapján már a társaival edzett, s bízik benne, hogy a következő, Mol Fehérvár elleni vasárnapi bajnokira már bevethető állapotba kerül.
    A zöld-fehérek szurkolóit talán leginkább foglalkoztató kérdés azonban Ryan Mmaee kapcsán vetődik fel. A májusban sérült bokájával megműtött marokkói támadó nagyon hiányzik az FTC-nek, váratlan megoldásai, kapura veszélyes játéka döntő lehet a nemzetközi porondon (a tavaly nyári BL-selejtezőkön négy gólt szerzett). Noha klubja nevezte őt a Qarabag elleni BL-párharcra, az odavágóra nem tartott a csapattal, helyette Szolnokon lépett pályára a fakóban, s ha már az NB III-ban kapott lehetőséget, gólt szerzett. Ma a kispadon ül már!

    Itt kell megemlíteni, hogy az azerieknek több fontos hiányzójuk is volt a Ferencváros elleni első meccsen, közülük ketten letöltötték eltiltásukat, így pályára léphetnek a Groupama Arénában: a négygólos brazil Kady a BL-selejtező eddigi legeredményesebb Qarabag-játékosa, míg Richard Almeida a középpálya fontos láncszeme, elsősorban technikai képzettségével, kulcspasszaival tűnik ki. Úgy tetszik, mindez a legkevésbé sem zavarja Sztanyiszlav Csercseszovot, a Ferencváros vezetőedzőjét – legalábbis ez hallható ki a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján elhangzottakból.

    Bár a párharc előtt sokan az FTC-t tartották egyértelmű esélyesnek, utóbb kijelenthetjük, nagy fegyvertény volna, ha a magyar bajnok kiejtené azeri riválisát, amely az utóbbi években olyan neves együtteseket múlt felül selejtezős mérkőzéseken, mint a Köbenhavn, a Young Boys, a Legia Warszawa vagy a Sheriff Tiraspol. Az első, 1–1-es döntetlennel véget érő mérkőzés alapján beigazolódtak azok a várakozások, amelyek szerint erős vetélytárs testén kerülhet rájátszásba az FTC, dacára annak, hogy transfermarkt.de honlap szerint mintegy háromszor annyit ér a Fradi játékosállománya. Lendületes támadójáték, jó állóképesség, rengeteg labda nélküli mozgás, labdatartáson alapuló, sokpasszos támadásépítés – ezt kapták a futballrajongók a Qarabagtól az első mérkőzésen. A Bakiban rendezett összecsapáson a Sztanyiszlav Csercseszov edzette magyar bajnokcsapat mindezek ellenére helytállt, mindvégig pariban volt ellenfelével – itt jegyezzük meg, hogy ez nem kis teljesítmény, ugyanis a lengyel bajnok Lech Poznan és a svájci aranyérmes Zürich egyaránt elhasalt Azerbajdzsánban, előbbi 5–1-re, utóbbi 3–2-re kapott ki.

    Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző nem tart attól, hogy visszatérhetnek a Qarabag hiányzó alapemberei, szerinte nem ez fog szerepet játszani a keddi visszavágón. A sérültekről is beszélt:

    „Az UEFA-nak leadott listán már nem lehet változtatni, így nem lesz a keretben változás. Henry Wingo ezért nem léphet pályára kedden, de már a csapattal edz, remélem, a következő bajnokin már bevethető lesz. Ryan Mmaee már szerepelt a listán, csak az azerbajdzsáni egészségügyi beutazási szabályok miatt nem jöhetett velünk az első meccsre, ezért játszott a második számú csapatunkban. A kispadon már ott lesz, bízunk benne, hogy a segítségünkre lehet. Az első találkozón megsérült Mats Knoester már tegnapi is a csapattal kezdett, míg Samy Mmaee egyelőre külön készült. Van még huszonnégy óránk, hogy bevethető állapotba kerüljenek.”

    „A két sérült játékosunk, Kevin Medina és Maksim Medvedev továbbra sem áll rendelkezésünkre, emiatt megint lehetnek nehézségeink. De ilyen a futball.”

    „A második meccseken már jobban ismerjük az ellenfelet, több a tapasztalatunk. De ez nem jelenti azt, hogy a Ferencváros nem elemez ugyanígy minket, ők is határozottan készülnek, úgyhogy minden kis apró részletre oda kell majd figyelnünk a pályán. Nagyon várom már a mérkőzést.”

    A Qarabag vezetőedzője, Qurban Qurbanov mielőtt rátért volna a mérkőzésre, először Budapestet dicsérte.

    „Azzal szeretném kezdeni, hogy ilyen gyönyörű városban nagyon rég jártam és egy ilyen stadionban mindkét csapatnak öröm lesz játszani. Szeretnénk olyan teljesítményt nyújtani, amire büszkék lehetünk. Tudom, hogy nagyon erős csapat az ellenfelünk, de hiszünk magunkban. A Ferencvárosnak a védelme, a középpályája és a támadósora is erős. Minden egyes játékosa nagyon tehetséges, nagy öröm egy ilyen csapat ellen játszani.”

    „Nagyon kell koncentrálnunk, hogy megfelelő ideig fenntartsuk játékban ugyanazt a színvonalat. Ez most egy teljesen új mérkőzés lesz, nem szabad a korábbiakból kiindulni. A pályán pedig kiderül, hogy melyik gárda akarata érvényesülhet. A legfontosabb persze a győzelem, amiben nem feltétlenül játszik szerepet, hogy kinél hány százalékban van a labda.”

    Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző nem tart attól, hogy visszatérhetnek a Qarabag hiányzó alapemberei, szerinte nem ez fog szerepet játszani a keddi visszavágón. A sérültekről is beszélt:

    „Az UEFA-nak leadott listán már nem lehet változtatni, így nem lesz a keretben változás. Henry Wingo ezért nem léphet pályára kedden, de már a csapattal edz, remélem, a következő bajnokin már bevethető lesz. Ryan Mmaee már szerepelt a listán, csak az azerbajdzsáni egészségügyi beutazási szabályok miatt nem jöhetett velünk az első meccsre, ezért játszott a második számú csapatunkban. A kispadon már ott lesz, bízunk benne, hogy a segítségünkre lehet. Az első találkozón megsérült Mats Knoester már tegnapi is a csapattal kezdett, míg Samy Mmaee egyelőre külön készült. Van még huszonnégy óránk, hogy bevethető állapotba kerüljenek.”

    „A támadójátékuk kiemelkedő, de úgy érzem, hátul sebezhetőek. Támadásban nekünk is megvan a sebességünk ahhoz, hogy kontrajátékban vagy felállt védelem ellen is jók legyünk. Készülünk minden eshetőségre.”

    A Ferencváros középpályása, Vécsei Bálint szerint erős csapatot fogadnak kedden.

    „Az utóbbi években sikerrel vették ezeket az akadályokat, de mi is megmutattuk az elmúlt három-négy esztendőben, hogy velünk is kell számolni. Nagyon erős a támadójátékuk, tudtuk eddig is, hogy képzett játékosok, ám ők is sebezhetőek. Most mi leszünk hazai pályán, ami nagyon nagy előny, hiszen tudjuk, mekkora erőt adhatnak nekünk a szurkolók. Arra készülünk, hogy dominálni fogunk, és nyerni szeretnénk.”

    A Ferencváros zalaegerszegi bajnokiját elhalasztották, így a zöld-fehérek pihentebben várhatják a keddi visszavágót.

    A csereként pályára lépők közül Badavi Hüseynov egy félidőt, Qara Qarayev és Filip Ozobic bő félórát, Owusu nagyjából 25 percet kapott. Ők mind kezdtek az FTC ellen.

    A Ferencváros elleni hétközi BL-találkozóhoz képest tíz helyen változtatott a kezdőn Qurban Qurbanov vezetőedző, egyedül Bahlul Mustafazade kezdett, igaz, a 25 éves védő is csak egy félidőt kapott. Mindezek ellenére is magabiztosan nyert a címvédő, mely az első félidő hajrájában kétszer, a második félidő elején egyszer volt eredményes. Az FTC ellen a 79. percben pályára lépő Ramil Seydayev 68 percet kapott és két gólt szerzett. Érdekesség, hogy az elsőt az első játékrész hosszabbításának második percében (a 47. percben), míg a másodikat a második félidő elején, szintén a 47. percben.

    Kubatov Gábor igazat ad az UEFA-nak a büntetés miatt.

    Mint ismeretes, az UEFA a Ferencváros Slovan elleni BL-selejtezőin történt szabálytalanságok, fegyelmezetlenségek miatt büntette meg a magyar bajnokot 79 000 euróra és részleges szektorbezárással.

    A B1-es szektor lesz lezárva az UEFA büntetése miatt.

    A Bajnokok Ligája selejtezőjében meggyűlt a baja a Qarabag gyors támadóival, hol talpon maradva, hol becsúszva, hol felugorva kellett szerelnie. Eldar Civic biztos pont a Ferencváros védelmében, s most elárulta, mivel ütik el az időt az utazások alkalmával.

    BAJNOKOK LIGÁJA
    SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
    QARABAG (AZERI)–FERENCVÁROS 1–1 (1–1)

    ÜDVÖZÖLJÜK KEDVES OLVASÓINKAT AZ FTC–QARABAG MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉBEN!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.17.14:45 TV:M4Sport
03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
04.07.14:45 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.14.16:30 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ