A Szent-István bazilikában helyezik örök nyugalomra Varga Zoltánt

varga-zoltan_20100412_megemlekezes_11

A Ferencváros legendájától pénteken búcsúzhatunk el.

Családja az alábbi közleményt juttatta el Varga Zoltán búcsúztatásával kapcsolatban, s arra kérik a sajtó képviselőit, hogy érzéseiket szó szerint idézzék:

“Váratlanul és nagyon korán hunyt el szeretett Édesapánk, Nagyapánk. Élete ott fejeződött be, ahol egykor sportpályafutása kezdődött: egy budapesti futballpályán. Hálával és szeretettel búcsúzunk Tőled, hisszük, hogy megtaláltad lelki békédet. Nagyon hiányzol! Gyermekeid Katalin, Enikő, Attila és unokáid Lea Csilla és Dániel Antal.”

A család ezúton tájékoztatja mindazokat, akik Varga Zoltántól szeretnének elbúcsúzni, hogy 2010. április 16-án, pénteken 11 órától délután fél 3 óráig róhatják le kegyeletüket Varga Zoltán hamvai előtt Budapesten, a Szent István Bazilikában. Szeretettel várják ezt követően délután 3 órakor kezdődő Szentmisén mindazokat, akik szeretnének tőle elbúcsúzni. A Szentmisét követően viszont szűk körben kí­vánnak búcsúzni elhunyt szerettüktől, akit a Bazilika Altemplomában helyeznek örök nyugalomra. A család arra kéri a megemlékezőket, hogy ne hozzanak koszorút, hanem mindössze egy szál virággal emlékezzenek.

Budapest, 2010. április 13.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső