Játékosok

A Ferencváros játékosai

Bemutatjuk a Ferencváros labdarúgó csapatában valaha pályára lépett játékosokat, életrajzi adataikkal, valamint az FTC-ben és a nemzeti csapatban elért eredményeikkel, díjaikkal.

Ők öltötték magukra a Ferencváros mezét 1901 óta:


5 hozzászólás a(z) Játékosok bejegyzéshez

 • Szép Napot!
  Érdeklődnék, hogy Édesapám Kovács István Id. A Fradiban játszott az ifi csapatban, és néha az első csapatban is. Olyanokkal, mint Varga Z. Páncsics M. Fenyvesi M. Géczy I. Szőke I. Rátkai L. Juhász I. Stb.
  Edző: Csanádi Ferenc.
  De főleg az Ifi 1 -ben. De már kölyökként is ott játszott! Képet is találtam róluk a Netten, de csak egyet…www.tempofradi.hu/wp-content/uploads/2011/05/GécziFF0001_16.jpg
  Édesapám a kupát tartó játékos Kovács István. Szeretnék több képet és cikkeket róla ha lehetséges. Segítségüket és fáradozásukat tisztelettel megköszönve.

  Tisztelettel
  Kovács István Ifj.

  Ui:
  HAJRÁ FRADI.

 • Tisztelt Szerkesztőség! Szeretnék érdeklődni nagyapámról. Szőnyi Istvánnak hívták és 1930-40 között játszott a Fradiban. Kérném szépen segítségüket, hogy miképpen juthatnék adatokhoz?!

  Köszönettel:
  Ádám Zoltán

  • T. Ádám Úr,

   Több tízezer oldalnyi anyagot néztük át, de nem találkoztunk a nevével.
   Azokról a játékosokról, akik nem játszottak az első csapatban minimális információ van vagy még az sem.

 • T. Szerkesztőség. ! Édesapám Berdó László 1928/29 és 1929/30-as évadban több mérkőzésen balszélsőként játszott az FTC Amatőr csapatában. Ezeket az adatokat a tempofradi.hu láttam meg. Sajnos nagyon kevest tudtam meg, hogy hogyan került a Ferencvároshoz, miért volt ilyen rövid a pályafutása, mivel 1929-ben kinnt volt az amatőrökkel Görögországban ( Athén ) és minden mérkőzésen játszott, sőt 2-gólt is lőt. Pár fényképem is van a csapatról ahol be tudtam azonosítani játékostársait. Ha érdekli Önöket e-mailon át tudom küldeni a képeket. Viszont jó pár kép van olyan, amire nincs semmi írva, ezért nem tudom, hogy akkor kivel játszott a csapat. Kérem segítségüket, vagy írják meg kihez fordulhatok. Tisztelettel Berdó Levente

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
EL-csoportkör 2019
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
HOST