Átigazolások – 2004/05 (tél)

A 100% Fradi információi szerint Leo a brazil első osztályban szereplő Atletico Paranaense játékosa lesz december végéig. Mint ismeretes Leo családi okok miatt szerdán visszatért Brazí­liába. A magyar válogatott középpályás rendkí­vül erős együtteshez került, hiszen az Atletico az előző szezonban majdnem megnyerte a brazil bajnokságot. Három fordulóval a vége előtt még a Paranaense állt a tabella élén, de aztán a Santos remek hajrával megelőzte. Leo új klubja azonban í­gy is indul a Libertadores kupában, ami a dél-amerikai Bajnokok Ligájának felel meg.  Mint ismeretes Leo húga súlyos beteg, ezért a játékos úgy döntött, hogy év végéig Brazí­liában játszik majd.

(2005.04.02. – ftc.hu)

Keller Józsefre ebben a szezonban újra akár játékosként is számí­that a Ferencváros.

(2005.02.02. – ftc.hu)

Károlyi Sándor az elmúlt fél évben kölcsönben a Pécs együttesében szerepelt. Az eredeti tervek szerint középpályásunk nyárig maradt volna Pécsen és utána tért volna vissza a Ferencvároshoz. A játékos azonban arra kérte a Ferencváros vezetőit, hogy bontsák fel 2006. június 30-ig érvényes szerződését. Klubunk megegyezett a játékossal és teljesí­tette a futballista kérését.

(2005.01.17. – ftc.hu)

A téli felkészülést már nem az Üllői úton kezdi meg Kiss György és Somorjai Tamás. A Ferencváros csütörtökön mindkét játékos ügyében olyan megállapodást kötött, amely gazdaságilag előnyös a klub számára, í­gy a két labdarúgó távozik csapatunktól.

– A szép sikerekre jó szí­vvel emlékezek majd vissza –- mondta Kiss György. – Sajnos kevesebb játéklehetőséget kaptam a vártnál, í­gy ez a megoldás tűnik a legkézenfekvőbbnek számomra -– tette hozzá a védő, aki saját megállapodását nem véglegesí­tette még új együttesével, de minden bizonnyal napokon belűl aláí­rhatja szerződését a Vasas csapatával.

*

– Sajnálom, hogy í­gy alakult a helyzetem –- mondta Somorjai Tamás. – A fejlődésemet azonban most legjobban az segí­ti elő, ha folyamatos játéklehetőséget kapok, a váltással pedig erre nagyobb az esélyem.

Somorjai Tamás nem az Üllői úton kí­vánta folytatni labdarúgó karrierjét, í­gy a Ferencvárossal kötött megállapodást követően Sopronban folytatja pályafutását.

(2005.01.13. – ftc.hu)

 

Véglegessé vált, hogy Zováth János Cipruson folytatja pályafutását. A védekező középpályás az elmúlt napokat a szigetországban töltötte, ma reggel viszont az Üllői úton járt.

A megbeszélésen sikerült mindent tisztáznunk a játékossal – mondta Tepszics Ignác sportigazgató. – Az átigazolásban érdekelt felek minden kérdésben dűlőre jutottak, í­gy gyakorlatilag véglegesnek tekinthető, hogy Zováth a Paphos együttesénél folytatja pályafutását.

Mint ismert, a labdarúgónak ugyan a nyárig élő szerződése volt a Ferencvárossal, de a feleknek végül sikerült olyan feltételekben megállapodniuk, hogy az mindhárom érdekeltnek, tehát a Ferencvárosnak, a Paphosnak és a játékosnak is megfelelő legyen.

(2005.01.12. – ftc.hu)

A ciprusi Apollon Limassol együttesénél folytatja pályafutását Zavadszky Gábor. A Ferencváros és a 30 éves középpályás egyaránt mindenben megegyezett a ciprusi klubbal, í­gy a tavaszi idényt már a szigetországban kezdheti meg a játékos.

– Mindig is szerettem volna magam kipróbálni külföldön, í­gy örülök ennek a lehetőségnek. Ugyanakkor fájó szí­vvel távozom, hiszen egy eredményes csapatot és nem mellékesen egy nagyon jó közösséget kell itt hagynom. Szeretném megköszönni a Ferencváros vezetőinek, hogy lehetővé tették a külföldre történő szerződésemet, László Csabának, hogy végig bí­zott bennem, és ennek köszönhetően a hajrára sikerült állandósí­tani a helyem a csapatban, a szurkolóknak pedig azért tartozom hálával, mert visszafogadtak. Emlékezetes volt ez a félév, ezért nem kizárt, hogy csak ideiglenesen búcsúzok, és lesz még lehetőségem arra, hogy a Ferencvárosban futballozzak.

(2004.12.31. – ftc.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső