Berki Krisztián beadta lemondását

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezerérigazgatója, Berki Krisztián a mai napon beadta lemondását. A Ferencváros jövőbeli szakmai igazgatójának, Prukner Lászlónak a bemutató sajtótájékoztatójának a végén Berki Krisztián rendkí­vüli bejelentést tett, miszerint 4 év után beadta lemondását Kevin McCabe-nek, a Ferencváros tulajdonosának.

„Döntésemet, ahogy eddig a munkámat is a Ferencváros érdekében tettem, mivel úgy éreztem, hogy ennek most van itt az ideje. A döntésem okáról nem szeretnék most nyilatkozni, egy hétre elutazom Máltára, kapusunk Justin Haber esküvőjére, aztán majd ha hazaértem, állok a média rendelkezésére. Köszönöm Kevin McCabe-nek a bizalmát és támogatását. Köszönöm a média türelmét, hogy ameddig Máltán vagyok, tiszteletben tartja, hogy szabadságon vagyok. Hajrá Fradi!”

*

Berki Krisztián lemondása után megkezdődött a találgatás, ki veheti át a helyét a vezérigazgatói poszton. Hogy hosszú távon ki jelenti a megoldást, még nem tudni, az viszont biztos, hogy jelenleg a szakmai ügyekkel Igaz András és Prukner László foglalkozik, vagyis ők tárgyalnak a lejárt szerződésű játékosokkal és az új kiszemeltekkel. Átmenetileg Alexander Gerstl látja el a vezérigazgatói teendőket, aki egyébként az FTC Zrt. igazgatótanácsának tagja.

*

Változások a menedzsmentben is. Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója június 4-én mondott le (döntését máig nem indokolta), azóta távozott a kommunikációs stáb (Orosz PálPálfai Károly és Ferencz Róbert) és Szokai Márton marketingmenedzser. A mai napon az átigazolási ügyeket is intéző technikai vezető, Igaz András távozott a Fraditól.

(A Ferencváros hivatalos honlapja, az  FTC Press és az nso.hu alapján, 2010.06.04. – 06.15.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ