Branikovits László

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  • A BRANI! A “kisflóri”! Gyerekkorom egyik kedvence, nagyszerű játékos volt és igazi fradista! Isten éltesse még nagyon sokáig! Rengeteg örömöt szerzett nekünk, ezeket már senki nem tudja elvenni tőlünk!
    A mai magyar “futballszakmáról”: Brani alig múlt 17, amikor bemutatkozott Európa akkori egyik legerősebb együttesében! Nem is vallott szégyent, de akkoriban nem volt 78 csere egy meccsen (konkrétan: ’68-ig tétmeccsen egy sem!), és hát a CSÁSZÁR posztján játszott!
    Fiatalok kedvéért: talán ’68-ban edzőmeccset játszott a Fradi februárban, a bajnokság előtt, télen. Úgy volt, hogy a 2 legnagyobb csillag, Flóri és Zoli nem játszik. A szurkolók -- több ezren!- pedig örültek, mikor látták, hogy a 2 zseni bemelegí­tés gyanánt a bokáig érő sárban egymástól kb. 30 m-re úgy passzolgat, hogy a laszti percekig le sem esik a sárba! (Cirkuszba illő mutatvány!). Egyszer csak megjelent Flóri és Zoli civilben! Kiderült, hogy nem ők zsonglőrködtek, hanem a 2 “alterego”, Brani és Mezei Béla! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
02.01. 18:30 m4 Sport
02.05. 17:30 M4 Sport
Categories
02.11. 17:00 M4 Sport
02.18. 17:00 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső