Elhunyt Kelemen Gusztáv

Kelemen Gusztáv

Életének 60. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt egykori játékosunk, Kelemen Gusztáv.

Rendkí­vül sikeres és eredményes öt évet húzott le zöld-fehérben. Magyar bajnok, 3x kupagyőztes, KEK döntős. Minden idényben bajnoki érmet szerzett a csapattal.

Emlékét megőrizzük.

kg-gyaszjelentes

6 hozzászólás a(z) Elhunyt Kelemen Gusztáv bejegyzéshez

  • Őszinte részvétem a családnak. Nekem több éven edzőm volt. Több évig hallgathattam a humorát, és jókedvét. Mindig is az egyik legjobb edzőm marad a szí­vembe. Ő taní­totta meg a futballt számomra. Köszönöm Kelem Gusztáv “Gusztibá”. Nyugodj békében.

  • Gyerekkori barátok voltunk valamikor a ferencvárosi Vágóhí­d utca 37-ben ! Arról a szegény lakótelepről indult el Ő is a hí­rnév felé mint egykoron Farkas János és Sipos Ferenc . Nyugodj békében Guszti és őszinte részvétem a családnak !

  • Nyugodj békében!

  • FELFOGHATATLAN, már a Dalnoki-féle csikócsapat is fogyatkozik… Nagyon szerettem a játékát, hasznos tagja volt a KEK-döntős csapatunknak.
    Nyugodj békében, GUSZTI !

  • JÉZUSOM GUSZTI A JÓISTEN VIGYÁZZA HOSSZÚ ÁLMODAT !!!

  • Istenem, a Guszti … Őszinte részvétem a Kelemen-családnak és a Fradi-családnak is … talán még 17 sem volt, amikor már bemutatkozott az NB I-ben, ha jól emlékszem, rögtön góllal …
    RIP, Kelemen Guszti!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

OLDALAK
Novák Dezső
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ
HOZZÁSZÓLÁSOK