Emléked szeretettel megőrizzük


Ma kísértük utolsó útjára alapítványunk kurátorát, az FTC korábbi elnökét Hargitai Károlyt.

Az Óbudai Temetőben, a római katolikus egyház szertartása szerint megtartott búcsúztatás részeként először Magyar Zoltán búcsúzott, aki személyes emlékei felidézése után nem kisebb feladatra vállalkozott, mint Karcsi bácsi búcsúlevelének felolvasására.

Szeretteim, Drága feleségem, lányaim és unokáim!

 

Csodálatos életem volt! Ennek egy részét szüleimnek köszönhetem, akik szerettek, óvtak és felkészítettek az életre: a hitre, a becsületre és a gondok elviselésére.

 

A második részért a gondviselésnek tartozom hálával, mely megadta Nekem, hogy úgy élhettem és dolgozhattam, és azt végezhettem, amit szerettem, melyet hivatásomnak tekintettem és ami oly sok örömet okozott életemben: a sportért végzett munkámat.

 

Életem harmadik részéért Nektek, családomnak kell köszönetet mondanom, hisz mindez nélkületek nem teljesülhetett volna. Az életnek vannak nehéz percei. Ezt egy nyugodt, gondoskodó háttér nélkül nem lehet teljesíteni. Nekem mindez megvolt. Köszönöm nektek! Csak a testem távozik, a lelkem veletek marad!

 

Őrizzetek meg szívetekben -én mindig veletek leszek- és emlékemmel is segítek!

A megható sorok után dr. Springer Miklós, az FTC elnökségének tagja búcsúzott az FTC Baráti Kör és a Tempó Fradi Alapítvány nevében.


A közvetlen családon és barátokon kívül sokan eljöttek az egykori munkatársak és sportolók közül, akik hosszú sorokban kígyóztak a sírig, miközben még sokuk fejében ott cikáztak az emlékek és Karcsi bácsi utolsó üzenete:

Ha emlegettek, köztetek leszek,

De fáj, ha látom könnyetek.

Ha rám gondoltok, mosolyogjatok,

Emlékem, így áldás lesz rajtatok!


Emléked szeretettel megőrizzük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FACEBOOK:
HOST
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső utánpótlás emléktornák