Emléked szeretettel megőrizzük


Ma kí­sértük utolsó útjára alapí­tványunk kurátorát, az FTC korábbi elnökét Hargitai Károlyt.

Az Óbudai Temetőben, a római katolikus egyház szertartása szerint megtartott búcsúztatás részeként először Magyar Zoltán búcsúzott, aki személyes emlékei felidézése után nem kisebb feladatra vállalkozott, mint Karcsi bácsi búcsúlevelének felolvasására.

Szeretteim, Drága feleségem, lányaim és unokáim!

 

Csodálatos életem volt! Ennek egy részét szüleimnek köszönhetem, akik szerettek, óvtak és felkészí­tettek az életre: a hitre, a becsületre és a gondok elviselésére.

 

A második részért a gondviselésnek tartozom hálával, mely megadta Nekem, hogy úgy élhettem és dolgozhattam, és azt végezhettem, amit szerettem, melyet hivatásomnak tekintettem és ami oly sok örömet okozott életemben: a sportért végzett munkámat.

 

Életem harmadik részéért Nektek, családomnak kell köszönetet mondanom, hisz mindez nélkületek nem teljesülhetett volna. Az életnek vannak nehéz percei. Ezt egy nyugodt, gondoskodó háttér nélkül nem lehet teljesí­teni. Nekem mindez megvolt. Köszönöm nektek! Csak a testem távozik, a lelkem veletek marad!

 

Őrizzetek meg szí­vetekben -én mindig veletek leszek- és emlékemmel is segí­tek!

A megható sorok után dr. Springer Miklós, az FTC elnökségének tagja búcsúzott az FTC Baráti Kör és a Tempó Fradi Alapí­tvány nevében.


A közvetlen családon és barátokon kí­vül sokan eljöttek az egykori munkatársak és sportolók közül, akik hosszú sorokban kí­gyóztak a sí­rig, miközben még sokuk fejében ott cikáztak az emlékek és Karcsi bácsi utolsó üzenete:

Ha emlegettek, köztetek leszek,

De fáj, ha látom könnyetek.

Ha rám gondoltok, mosolyogjatok,

Emlékem, í­gy áldás lesz rajtatok!


Emléked szeretettel megőrizzük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.23.20:00 FTC-The New Saints (walesi) / FK Decic (montenegrói) TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ