Emlékezés a szurkolóra

Nagyí­táshoz klikk a képre!

Nagyí­táshoz klikk a képre!

2 hozzászólás a(z) Emlékezés a szurkolóra bejegyzéshez

  • Igen, nagyszerű volt szí­nésznek is, embernek is. Hol vannak már azok az MTK-sok, akikkel órákig el lehetett adomázni akár a Fradiról is. Mert én órákig tudnék a mötökáról is mesélni, hisz az ő történelmük a miénk is, rólunk is szól. Több tucat bajnokság sorsát döntötték el az örökrangadók. Ha ilyen honlapjuk lenne “Gedeonéknak”, arra is felmennék. Orth Gyurit, Sándor Csikart a fradisták is imádták. Turay Suttyó azután is Császár maradt, hogy átment a mötökába. Nem véletlenül mondta talán Lakat Tanár Úr, a mindenkori Fradiról: A csapat leggyengébb része a vezetőség. Slózi-ügy, Kalmár Jenő, Turay, (tulajdonképpen a hozzánk igazolni akaró Sándor Csikar is) -- csupa klasszis, akikkel mi gazdagí­tottuk az ős-ellenfelet. Csaba, egyetértünk, sajnos, fiatalabb szurkolóink egy része ezt nem fogja fel, hogy a nemes tradí­ciókhoz nemes ellenfelek kellenek. Én az Újpestet is annak tartom, persze,, hogy “belehalok” a mai napig minden tőlük elszenvedett vereségbe, de 90 éve élcsapat, ennyi ideig nem lehet “felkapaszkodni”. Kérdés adminhoz: igaz, hogy ’64-ben az MTK-Celticre az egész Fradi B-közép kivonult Csikaréknak szurkolni?

  • Nagyszerű ember volt a Béla bácsi,kár hogy az ilyen szurkolóból egyre kevesebb van.Ha a tv-ben mutatják a Salamon kabarékat,mindig megnézem,mert Béla bácsinak volt egy utánozhatatlan stí­lusa.Na és az a rengeteg aranyköpése,ahogy szokták mondani.Ha a mai futballt látná, bí­ztos nem tetszene ez a rakkolós foci.Szinte bí­ztos,hogy a Barcelona lenne a kedvenc,legalábbis külföldről.Isten nyugosztalja a legnagyobb MTK szúrkolót,azt az MTK-át akivel az idén ünnepeljük 110 éves örökrangadót.Jó lenne,ha ehez a fantasztikus tradí­cióhoz méltó ünneplés is lenne,hiszen az MTK a legnagyobb ős-ellenfél.DE NEM ELLENSÉG!Mert nekem mindig is az MTK marad a legnemesebb ellenfél,az ujpest csak egy felkapaszkodott……….Éljen az FTC-MTK barátság.Mindörökké FERENCVÁROS.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
MK: FC Hatvan-FTC 09.19.15:00 M4 Sport
09.22.20:00 M4 Sport
09.26. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 09.30. 21:00 M4 Sport
10.03. 17:00 m4 Sport
10.16. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 10.19. 16:30 M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ