FTC Almanach 2009/2010

Újra van évkönyve a Fradinak!!!

Az FTC Almanach 648 oldalon 458 képpel a Ferencvárosi Torna Club évkönyve, amely az előző, 2009/2010-es idény történéseit dolgozza fel. Nagy Béla, az FTC legendás krónikása a hetvenes években indította útjára az FTC Napló című sorozatát. Könyvünk ennek folytatása, követve annak felépítését, információgazdagságát. Jelen kötetben leírásokkal, interjúkkal, valamint képekkel illusztrálva, időrendben haladva a teljesség igényével idézzük fel a klub valamennyi szakosztályának sporteseményét, és vesszük számba az ezeken elért eredményeket.

Olvasóink végig izgulhatják, hogy hol is végeztek labdarúgóink, illetve férfi kéziseink, akik ebben az évben tértek vissza az első osztályba, hogy milyen kalandok árán jutottak fel hosszú idő után a női kosárlabdázók ismét az NB I-be, vagy hogy milyen új szakosztály alakult ebben az évben. Könyvünket gazdag adatbázis, valamint csapataink féloldalas fotói zárják.

Terveink szerint az FTC Almanach minden évben megjelenne, hogy az utókor is betekintést nyerhessen a 21. századi Fradi mindennapjaiba.

A kötet kapható a hazai mérkőzéseinken, a Shopban, a Múzeumban, a Baráti Körben, a könyvesboltokban.
Az FTC Almanach ára a Fradi eseményein, boltjaiban 5950 Ft helyett csak 3500 Ft. Ebből az a szakosztály kap támogatást, amelynél megvásároltad a könyvet.

Megrendelhető az alábbi email címen: ftcalmanach@freemail.hu

 

Szerző: Zsiga László

Kiadta: Argumentum kiadó (2010)

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 02.29. 19:30 FTC-DVSC (TV:M4 Sport)
EL-csoportkör 2019
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
HOST