Jegy-, és bérletárak, menetrend és információk

 

 

Amint tavaly, idén sem változnak a hazai mérkőzések kategóriáinak jegyárai, í­gy ehhez, valamint a sorsoláshoz igazodva a bérletek árai sem változnak!

Újdonság:

idén lehetőség lesz arra, hogy postai úton utánvéttel jusson hozzá a bérletéhez (Részletekért kattintson ide…)

A bérletárusí­tás menetrendje:

Bérletet vásárolni július 14-e és augusztus 31-e között lehet, hazai mérkızések napján is! Az előző szezon bérleteseinek július 31-ig tartjuk fent helyeiket, utána nem garantáljuk, hogy a tavalyi helyükre tudják megújí­tani a bérletüket!

Július 14-e és Július 31-e között minden nap (kivéve július 29, vasárnap) árusí­tjuk a bérleteket a főpénztárban, hétköznapokon 10:00-18:00 között, hétvégi napokon 10:00-15:00 között! Szurkolói kártya regisztrációs ügyintézés is ezeken a napokon lesz, a Fradi Shopban! Az augusztusi nyitva tartást a hónap elején pontosí­tjuk!

Kérünk mindenkit, hogy akinek lehetősége van rá, ne a mérkőzések napjára időzí­tse a bérlete megvásárlását, de akik csak í­gy tudják megoldani, azoknak újdonság, és reméljük könnyebbség is, hogy a mérkőzések napján mindhárom pénztárban lehetőség lesz bérletet váltani a megjelölt ablaknál, í­gy ezt vegyék figyelembe, és ne csak a főpénztárhoz menjenek!

JEGYÁRAK 2012 ŐSZ

Nagyí­táshoz klikk a képre!

BÉRLETÁRAK 2012/13

Nagyí­táshoz klikk a képre!

 

A 2012/13-es szezonban folytatódik a tavaly sikert aratott „Bérletesek Klubja”!

„Bérletesek Klubja”:

A klubba való belépés továbbra is nagyon egyszerű, csupán váltani kell a 2012/13-es szezonra egy bármilyen kategóriájú bérletet!

Azt szeretnénk, hogy ne pusztán anyagilag érje meg bérletet vásárolni, hanem a bérlettel járó egyéb kiváltságok még vonzóbbá tegyék a Fradi bérletet;

– Az idegenbeli mérkızésekre jegyelővételi jog!
– Speciális akciók a Shopban; például az új idegenbeli mezünkhöz jelentős kedvezménnyel juthatnak majd hozzá a bérletesek!
– A szezonban továbbra is minden hónapban megrendezésre kerül a Fradi Shopban a „Bérletesek napja”, mely napokon exkluzí­v kedvezményekkel várjuk majd a bérlettel rendelkezőket. Az aznap bérlettel vásárlók között, akik bedobják a névvel és telefonos elérhetıséggel ellátott blokkjukat a kihelyezett dobozba, kisorsolunk egy, a csapat által aláí­rt NIKE focilabdát! A pontos nap és az akciók mindig az esemény előtt egy héttel lesznek olvashatóak a hivatalos honlapon, illetve a Fradi Shopban!
– Minden hónapban kisorsolunk 20 bérletes szurkolót, akik a „Bérletesek napján” csoportos stadion túrán vehetnek részt idegenvezetéssel (múzeum, történelem, öltöző, kispad stb.). Minden alkalommal csatlakozik egy volt, vagy jelenlegi játékos is a túrához! A szerencsések szurkolói kártyáinak számát mindig a „Bérletesek napjának” meghirdetésekor kitesszük a honlapra, illetve igyekezni fogunk mindenkit értesí­teni telefonon vagy e-mail-ben!
– Minden hazai bajnoki mérkőzésen kisorsolunk a mérkőzésre kilátogató bérletesek között egy, a csapat által aláí­rt NIKE focilabdát.
– Új, és talán legfontosabb eleme a klubtagságnak, hogy a szakmai stáb minden hónapban megjelöl egy napot, amikor nyí­lt edzést tart, melyeket csak és kizárólag a bérlet és a szurkolói kártya egyidejő felmutatásával lehet majd látogatni! A bérlet, és ezzel a nyí­lt edzésre való bemenetel jogának átruházása nem lehetséges!

 

FTC Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
09.22.20:00 M4 Sport
09.26. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 09.30. 21:00 M4 Sport
10.03. 17:00 m4 Sport
10.16. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 10.19. 16:30 M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ