Máltán edzőtáborozik a csapat

Labdarúgócsapatunk pénteken este indul a máltai edzőtáborba, amely egy hétig tart majd. A szakmai stáb 30 játékost visz magával a túrára, együttesünk február 4-én a máltai válogatottal is megmérkőzik.

Csapatunk a mellieha-i Maritim Hotelben száll majd meg az edzőtáborozás során. Az impozáns tengerparttal rendelkező 7500 fős kisváros a turisták kedvelt célpontja a nyári hónapokban.

*

Bobby Davison kijelölte a pénteken Máltára utazó 30 fős keretet. A még nem teljesen egészséges Lipcsei Péter mellett Bartha László sem utazik, ott lesz viszont az edzőtáborban többek között fiatal kapusunk, Hermány Bence, valamint a már hónapok óta velünk készülő Balog Zoltán és a próbajátékosok is.

Kapusok: Megyeri Balázs, Holczer Ádám, Hermány Bence

Védők: Balog Zoltán, Baranyai Tibor, Dragóner Attila, Csiszár Zoltán, Fülöp Noel, Moncrief Brandon Martin, Szkukalek Igor, Rafe Wolfe, John Matthew Lowton

Középpályások: Bamba Moussa, Deme Imre, Fitos László, James Ashmore, Kulcsár Dávid, Liban Abdi, Mohamed Lamine, Jason Morrison, Tóth Bence, Zsivoczky Norbert, Samuel Wedgbury

Támadók: Márkus Tibor, Ferenczi István, Carlos Diaz, Kamate Dramane, Paul Shaw, Pölöskey Péter, Men Yang

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján 2009.01.30. – 02.06.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ