Már nem ülhet a névére szóló székre…

Hélisz Józsefné

Amikor az új Üllői úti stadion épí­tése megkezdődött, több szurkolónk pénzbeli adománnyal is segí­tette az épí­tkezést. Köztük volt Hélisz Józsefné, született Kurovszky Zsuzsanna is, aki ekkor már évek óta az FTC pártolótagjaként látogatta a mérkőzéseket.

Boldogan ült az új stadion lelátóján az avatás napján. Az elsők között vásárolt bérletet 1974 őszén. Ott volt – már az FTC törzsgárdatagjaként- az első villanyfényes Üllői úti mérkőzésen, s megannyi emlékezetes találkozón. Nagyon várta a stadion rekonstrukciójának a befejezését. Tavaly ősszel – ha nem is a megszokott helyén – de kipróbálta az új műanyag székeket. Ott volt Albert Flórián 50. születésnapján, s ez volt az utolsó látogatása a szentélyben. Az ezt követő őszi meccsekre — kórházi kivizsgálása miatt – már nem tudott kijönni. Bár állapota romlott, az első napon vetette meg az 1992-es tavaszi idényre bérletét és szokott helyére névtábláját.

Február 15-én, életének 55., FTC tagságának 25. évében gyógyí­thatatlan betegségben elhunyt.

Az 1992-es tavaszi nyitányon a 4. szektor 19. sorában a nevére szóló 15-ös szék üresen maradt. Vessünk majd oda egy pillantást és őrizzük emlékét!

Fradista volt, közénk tartozott…

N.B.
1992

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ