Meghosszabbí­tották Détári szerződését

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége egy évvel meghosszabbí­totta Détári Lajos szakmai igazgató szerződését, amely a jelenlegi szezon végén járt volna le.

A zöld-fehér klub pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott, a megállapodás az együttes jó szereplése esetén egy év múlva automatikusan meghosszabbodik.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója azt mondta, ha a csapat a következő bajnokságban dobogón végez, tehát nemzetközi kupaindulásra jogosult lesz, vagy aranyérmet nyer a Magyar Kupában és a bajnokságban legrosszabb esetben hatodikként zár, újabb egy évvel meghosszabbodik a gárdát tavaly szeptember óta irányí­tó Détári szerződése.

“Edzőnk az örökölt játékosállománnyal mindent megtett, nehogy tragédia történjen az FTC életében” – fogalmazott Orosz. “Amióta átvette a csapatot, húsz bajnoki mérkőzést játszott a gárda, a mérleg kilenc győzelem, négy döntetlen és hét vereség. A jelenlegi keret erősségét figyelembe véve ez a realitás. Úgy döntöttünk 2013. június 30-ig meghosszabbí­tjuk szakmai igazgatónk szerződését.”

A vezérigazgató hozzátette, a Détári által végzett szakmai munka, valamint az a koncepció, hogy a fiatal játékosokra épí­t, garancia arra, hogy az FTC jó úton halad.
“Amikor szeptemberben megkaptam ezt a lehetőséget, szerettem volna élni vele, és a szerződés-hosszabbí­tással meg is lett az eredménye a munkánknak – mondta a 49 éves Détári. – Három mérkőzés van hátra a bajnokságból, de már nagyon készülünk a következő szezonra is. Meghatározó játékosokkal, tehetséges magyar fiatalokkal szeretnénk erősí­teni. Még egyszer nem történhet meg, hogy ferencvárosi mezben ilyen gyengén és lélektelenül futballozzanak néhányan, mint a Pápa elleni meccsen.”

A szakmai igazgató hozzátette: “Természetesen az Újpest elleni rangadóra egész héten kiemelten készültünk, azért dolgozunk, mert a nagy Fradi-tábort győzelemmel szeretnénk megörvendeztetni.”

A Ferencváros három fordulóval az OTP Bank liga vége előtt a 10. helyen áll a tabellán.

MTI 2012. május 11., péntek 12:30

3 hozzászólás a(z) Meghosszabbí­tották Détári szerződését bejegyzéshez

  • Elnézést! A legkreatí­vabb irányí­tó középpályásunk, Andrezinho elküldését kifelejtettem…

  • Ez a csapat Détárival együtt egy nagy 0 !!!!! Hajrá fradi!

  • Nem értem, hogy miért nem lehetett megvárni a szerződéshosszabbí­tással a bajnokság végét. Détári teljesí­tménye eddig nem igazolta azt, amit én is vártam. Ne felejtsük el, a nézők haragjától az a Hakola mentette meg Zalaegerszegen, akit mindenáron ki akar csinálni. Én mindenképpen megvártam volna a Dózsa és a Siófok elleni meccsek eredményét, bizonyí­tsa be, hogy jó úton jár. Az összeállí­tási variációt, a cseréit nem tudtam megérteni, mint ahogy azt sem, hogy egy-két analfabétát miért favorizál. Most szándékosan nem emlí­tek neveket, mert mindegyik magyar játékos. Sajnos a Fradi az utóbbi időben a kreatí­v játékosait, akik egytől-egyig külföldiek, nem tudta megtartani (Schembri, Heinz), illetve el akarja zavarni (Abdi, Morales, Hakola). Ki érti ezt? Bár látnám, hogy fiatal magyarokkal tudja pótolni őket! Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
MK: FC Hatvan-FTC 09.19.15:00 M4 Sport
09.22.20:00 M4 Sport
09.26. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 09.30. 21:00 M4 Sport
10.03. 17:00 m4 Sport
10.16. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 10.19. 16:30 M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ