Nyí­lt levél egy szurkolótól!

az-ingCí­mzett: Akinek nem inge, ne vegye magára…

“Szerdától már kaphatóak a jegyek a… …tájékoztattak a szervezők. A magyar élvonalba három év után visszajutó FTC a Bundesliga-negyedik, Dárdai Pál fémjelezte, Herthával játszik majd először Magyarországon….”

Köttetett egy szerződés, ahol én (mi) a bérletesek már megint el lettünk felejtve. Igaz az elmúlt három évben nem volt várható, hogy teltház lesz egy Baktalórántháza, Békéscsaba vagy Vecsés elleni NB2-es derbiken, í­gy bérleteket is lehetett venni, és én (mi) vettem, sokadmagammal együtt, évek, évtizedek óta ugyanarra a helyre, magunknak, a családnak, a meccsrejáróknak és olyanoknak, akik í­gy is támogatni kí­vánták szeretett klubjukat. Tudom én, hogy a mérkőzést hivatásos szervező végzi licensszel, sok-sok szerződéssel a háttérben, de talán valakinek eszébe juthatott volna egy kérés (feltétel), gondolva arra a párezer emberre, akinek nem csak divat a szurkolás, hanem egy életforma, minden hétvégén, hosszú évek óta. Igen, jól esett volna, ha a hí­r í­gy szól:

Szerdától már kaphatóak a jegyek, de két napig csak az NB2-es bérlettel rendelkező szurkolók válthatják meg jegyeiket a megszokott helyükre. Ezzel a gesztussal szertné a … megköszönni … tájékoztattak a szervezők.

Nem hiszem, hogy bárkinek is kifogásokat kéne keresni, nekem elég annyi, ha legközelebb látom a változást 🙂

….de akinek inge, az gondoljon rám a szurkolóra!

ɱ

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
BL-selejtező: 07.06. 16:00, M4 Sport
BL-selejtező: 07.13. 20:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső