Pünkösdi futballünnep Inárcson Fradi gólokkal

Szépszámú publikum előtt, nagyszerű hangulatú mérkőzésen lépett pályára Pünkösdkor a Ferencváros öregfiúk csapata Inárcson. A zöldek végül 9-3-ra győztek a hazaiak ellen, ám nem ez volt a lényeg. Jóval inkább az a szeretet, ami körülvette a Fradi játékosait, jóllehet azért járt a taps szép gólokért is.

Nagy várakozással tekintettek az inárcsiak az FTC öregfiúk vendégjátéka elé és össze is gyúlt a találkozóra közel ezer néző. A kezdés utáni rövid záport hamarosan góleső követte, érdekesség, hogy az első félidőben például Horváth Péter háromszor is fejjel volt eredményes. Külön pikantériát adott a találkozónak Schultz Levente debütálása, a technikás középpályás ugyanis ezen a mérkőzésen „öregedett” be a csapatba, í­gy a jövőben ő erőssége lehet az együttesnek.

A tetemes előny ellenére a Fradi a szünet után sem állt le, és a továbbiakban is szép gólokat szerezve nyert a lelkes és olykor szép támadásokat vezető hazaiak ellen. Ekkor jegyezte első találatát Schultz Levente is, aki a hagyományok szerint a debütálás és az első öregfiúk gól okán is gazdagon megvendégeli majd a társakat a közeljövőben. Mint ahogy a csapat is baráti vendéglátásban részesült Inárcson, ahol rengeteg közös fotó és aláí­rás örökí­tette meg, hogy még mindig mekkora szeretet és megbecsülés övezi a Ferencváros játékosait. Ez elsősorban a múltnak köszönhető, a Fradi öregfiúk együttes pedig éppen ezért missziónak tekinti a hagyományápolást, a cí­mer és a zöld-fehér mez méltó képviseletét. Inárcson ennek lehetett tanúja több száz Ferencváros szimpatizáns, igaz, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kí­váncsiság a sporttelepre csalogatta más klubok hí­veit is. Nem vitás: ez is a FTC elismertségének a jele valahol…

Ferencváros-Inárcs 9-3 (5-1)

FTC: Kollár – Szűcs M., D. Milovanovics (A. Milovanovics), Balogh G., Keller – Albert (Bánki), Schultz, Kincses, Deszatnik – Horváth P., Wukovics. Edző: Dzurják József

Inárcs VSE öregfiúk: Róth (Béki), Cserged, Csányi (Szabados), Cseh (Harkai), Kulcsár (Tarcsafalvi), Sohajda (Kiss), Rausch (Bálint), Tóth (Szabó), Tánczos (Dosán), Riesz, Farkas K.,

Gól: Farkas K.(2), Riesz illetve Horváth P. (4), Deszatnik (2), Balogh G., Schultz, Wukovics

– Bánki József –

7 hozzászólás a(z) Pünkösdi futballünnep Inárcson Fradi gólokkal bejegyzéshez

 • Hatalmas élmény volt vezetni ezt a derbit! Remek hangulat szép gólok jó játék jó idő mi kell még:)

 • Csatlakozom az inárcsi 7-es hozzászólásához.Gratulálok a fradi ö.fiúknak,rendesek voltak a srácok.Szerényen, de azért tekintélyt parancsolóan és jól játszadoztak(nem megalázva) velünk az “öregek”.Látszott rajtuk a több éves összeszokottság.Azért dijazom,hogy nem lett készámjegyű az eredmény,gyanitom,hogy ez nem rajtunk mulott. Ahogy a mai Nb-I-et elnézem még most is beférnének bármelyik csapatba.A vicc meg azt mondja:A Fradi él-élni fog és az inárcsi öregfiúk sem néznek ki rosszul.Üdvözlettel:az inárcsi 4-es(57) akinek már a veterán bajnokságban kéne játszani.

 • Hogyne,sőt videó is készült a meccsről!:-)Majd küldöm a képeket!

 • Kedves Ferenc, az INÁRCSI 7-es!

  Ha készí­tettetek fotókat, akkor nagyon szí­vesen beillesztjük a cikkbe, hogy örökre megmaradjon az archí­vumba ez a szép emlék.

  Az info@tempofradi.hu -ra tudod elküldeni, akár az összeállí­tásotokat is.

 • Hatalmas élmény volt pályára lépni ezek ellen az “öregfiúk” ellen,akik pár évvel ezelőtt még a nagy FRADIT képviselték,bár az első labda-érintésem egy, Balogh Torony által küldött bomba volt,ami a hátamon csattant…egyetlen rosszul átvett labdájuk sem volt,higgadt,pontos befejezések,villám-gyors támadások,hatalmas védések,ezért vagyunk büszkék arra a 3 gólra,amit szereztünk!Köszönjük Nektek ezt a felejthetetlen élményt!
  Üdvözlettel:az inárcsi 7-es

 • Lehet, hogy jövőre Dodóékhoz kéne bérletet venni 😉

 • Ez a csapat még az NB1-ben is megállná a helyét. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
09.22.20:00 M4 Sport
09.26. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 09.30. 21:00 M4 Sport
10.03. 17:00 m4 Sport
10.16. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 10.19. 16:30 M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ