Részvénytársasággá alakult a Ferencváros

Átalakulással létrejött a Ferencváros labdarúgását működtető részvénytársaság. Az FTC Labdarúgó és Sport Kft. taggyűlése még a 2002-es évben fogalmazta meg azt a szándékát, hogy a Kft.-t, részvénytársasággá kí­vánja átalakí­tani.

Az egyelőre zárt körűen működő részvénytársaság a sikeres átalakulást követően – hasonlóan az üzletág fejlett európai képviselőinek stratégiájához – a közeljövőben tőzsdei bevezetést tervez. Mindez jelentős állomásnak tekinthető a lehetőségeit és eredményeit tekintve egyetlen hazai piaci résztvevővel össze nem vethető ferencvárosi labdarúgás életében.

A részvénytársaságot a cégbí­róság 2003. január 31-én, FTC Rt. néven jegyezte be, de a név várható módosí­tásáról később dönt majd a társaság. Az FTC Rt. igazgatóságának tagjai: Várszegi Gábor, Kenedi Róbert, Sugár András (a Westel Rt. vezérigazgatóját választotta elnökévé első ülésén az FTC Rt. igazgatósága – 2003.02.25.), Albert Flórián, dr. Sárközy Tamás.

Sugár András Lipcsei és Gera között

A Ferencváros hivatalos honlapja alapján

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső