Szerkesztőség

Elérhetőség:

E-mail: info@tempofradi.hu

Az oldalt szerkesztik:

Horváth Károly
Lakatos László
Miskolczi József

Grafika: Lakatos László

Fényképek: Badonszki Imre, Barabás Ignácz családja, Bontó Árpád, Czikkely Boldizsár, Csizmadia Katalin (Csizmadia György), File László (Szigeti Oszkár), Gregó Kertész Tibor, Gulyás Géza, Hargitai Károly, Hegedűs István Zoltán, Hélisz József, Horgas Andrea (Nagy Gábor), Hortobágyi Zoltán, Ivanics Tibor, Józsa Miklós, Kalmár Gergely (Kalmár István), Karába János, Kassai Csaba, dr. Koch Róbert, dr. Kotász Mária (Kotász Antal), Kovács József (Lengyeltóti), Kocsis György, Lakat T. Károly, Melich Zsolt, Mike Frank, Nagy Béláné, Nagy László, Novák Dezső, Novák Tibor, Nyilas Elek, Onódi Zoltán (Onódi II. Béla), Palotay Ferenc, dr. Pataky Miklós, Pogány László, Pethő Zoltán, Renner Tamás, Rózsa Tibor, Rudas Ferenc, Sándor Mihály, Szűcs Balázs, Tátrai Sándor családja, Weisz Ferenc családja valamint Képes Sport, Labdarúgás, Szí­nházi Élet, Fradi Újságok, ftc.hu, fradi.hu, Lendvai Róbert, focinews.com és üllői129.hu

MAGUNKRÓL … (Klikk)

Hajrá Fradi!

10 hozzászólás a(z) Szerkesztőség bejegyzéshez

 • Tisztelt Szerkesztőség! A tegnapi nap elhunyt Kállai József, aki annak idején majd 10 évet játszott az 1962-es születésű Fradi korosztályos csapataiban többek között Asztahov, Bánki , Horváth Karcsi társaságában. Talán ezek a srácok még emlékeznek rá! Józsi pályafutásának egy sérülés vetett véget még nagyon fiatalon. Korosztályos válogatott volt, aki az emlékezetes Magyarország-Bolivia mérkőzés elötti “Gyerek meccsen” 5 gólt lőtt. (az eredményjelzőre rosszul í­rták ki a nevét!) Mivel az Ő családja a Fradi család volt, úgy gondoltam, hogy emlékének itt is adózni kell!

 • T. Szerkesztőség!
  A Fradi a 80-as évek elején játszott edzőmérkőzést KAPUVÁRON. 6-0, vagy 6-1 lett. Mikor volt a meccs? Van a meccsről tudósí­tás? 30-szor Hajrá Fradi!

  • T. Nagy Úr!

   Ebben az időszakban -- gondolom helyhiány miatt -- a Népsport nem mindig í­rta meg a felkészülési meccseket. Talán a helyi lapban (Kisalföld?) érdemes kutakodni.

 • Tisztelt Cí­m!

  Nem tudom, hogy tudják, de Horváth Dezső az egykori Ferencváros kapusa 2016. szeptember 28.-án délután elhunyt.

  Kérhetnénk egy pár sor megemlékezést róla.

  Nagyon Köszönöm.

 • A serdülő és ifibajnokságokról kérnék több információt 14 évig a Fradi igaolt játékosa voltam ,végigjártam a ranglétrát,hiába keresek magamról képet ,infót ,pedig a csapatok kapitánya voltam,mint a serdülőben,mint az ifiben és mi nyertük a legtöbb aranyat 1974-1978 között,köszönöm,Jenő

 • Kedves szerkesztőség! Nagy Béla, legendás krónikásunk melyik könyvei kaphatóak még valahol (online, antikvárium)?

 • Nagyon jól játszottak a fiúk. Le a kalappal. Csak í­gy tovább. Egy dolog viszont nem tetszett, amit muszály közzé tennem, hogy Józsi mit keres a csapatban? A cserénél hallottm a nevét, többet sem a meccs alatt. Semmi sem produkált. Ez nem az első eset, ha pedig labdához ér, abban nincs köszönet. Sajnos még egy kis kiképzésben kell részesí­teni, hogy versenyképes legyen.

 • a kényszer szülte, de én is elégedett vagyok vele

 • Szép lett az új ruhátok:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

OLDALAK
Novák Dezső
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ
HOZZÁSZÓLÁSOK