Törölték a dallasi négyes nemzetközi labdarúgó-tornát

A csütörtök éjjelről péntek hajnalra halasztott kezdés ellenére sem kezdődött el a torna Dallasban. Először az amerikai túrát szervező cég az előzetesen kiadott programhoz képest későbbre tette a mára tervezett mindkét mérkőzés kezdési időpontját. így itteni idő szerint csapatunk hajnali 3 órakor játszott volna az UNAM Pumas csapatával, í­gy csak arról volt szó, hogy pár órával később rendezik meg a Ferencváros és a mexikói Pumas meccsét, végül a szervezők arról tájékoztatták a csapatokat, hogy elmarad a Dallasba tervezett torna. Kubatov Gábor és a többi csapat képviselői egy közleményt hoztak nyilvánosságra.

Törölték a dallasi négyes nemzetközi labdarúgó-torna csütörtöki mérkőzéseit. Ennek kapcsán a négy résztvevő klub – az argentin River Plate, a mexikói UNAM Pumas, a Ferencváros, valamint a Vasas-Hí­d FC – közös közleményt ad ki, melyben mélységes felháborodását fejezi ki az esemény szervezését illetően.

A csapatok önhibáján kí­vül elmaradt torna csorbí­tja a klubok jó hí­rnevét, szakmailag nehéz helyzetbe hozza az érintett együtteseket. A négy klub megteszi a szükséges lépéseket a FIFA Fegyelmi Bizottsága felé.

Dallas, 2012. február 9.

Pedro Osvaldo Boldrini
a River Plate csapatvezetője

Enrique Durand Mendoza
az UNAM Pumas csapatvezetője

Kubatov Gábor
a Ferencváros elnöke

Kovács Ágnes
a Vasas FC Kft. ügyvezetője

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ