Tuboly Frigyes lett a csapat edzője

Tuboly Frigyessel megegyeztünk, í­gy papí­ron ő irányí­tja az FTC-t, de a szakmai munkáért továbbra is a Craig Short-Ron Reid páros felel – jelentette be Berki Krisztián vezérigaztató a szurkolói ankéton.

* * *

Dave McCarthy, a Ferencváros futball szakmáért felelős igazgatójának nyilatkozata:

„A mai napon az MLSZ állásfoglalása alapján a Ferencváros vezetése megkezdte a tárgyalásokat, hogy a kialakult edzőkérdést az első bajnoki mérkőzésig megoldja.

Craig Short, Dave McCarthy

Átmeneti megoldásként a Ferencváros vezetősége tárgyalásokat folytat Tuboly Frigyessel, az FTC utánpótlás edzőjével. A problémát í­gy mindenképpen házon belül oldjuk meg, melynek eredményéről pénteki nap folyamán adunk részletes tájékoztatást. Olyan edzővel állapodunk meg, aki a képzettségét adja az MLSZ által támasztott adminisztratí­v feltételekhez, de a szakmai munkáért továbbra is Craig Short és Ron Reid páros a felelős.„

(A Ferencváros hivatalos honlapja és az FTC Press alapján, 2010.02.24. – 02.25)

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  • Ennek most örülnünk kéne vagy legyünk szomorúak? Mert kijátszottunk egy buta rendelkezést. Őszintén nem is értem, miért van szükség olyan szabályokra amit már évek óta kijátszanak a csapatok. És még meg is értem őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső