Zilahi Pál

A csatárként szereplő Zilahi 1930 tavaszán öt bajnoki mérkőzésen három gólt szerzett az ezüstérmes Ferencvárosban, majd a III. kerületnél (1930-36: 51 bajnoki / 29 gól) folytatta pályafutását.

Az óbudaiak szí­neiben három gólt szerzett a zöld-fehérek elleni kupadöntőben 1931 tavaszán (III. Ker. – Ferencváros 4:1).

Talán ez is közrejátszhatott, hogy Zilahi bekerült a II. dél-amerikai túrán szereplő ferencvárosi alakulatba, ahol kétszer is eredményes volt három találkozón.

19310705-PALESTRA ITALIA vs FERENCVAROS 1931.07.05 (9)

7 hozzászólás a(z) Zilahi Pál bejegyzéshez

 • Zilahy Ferenc vagyok 1985.10.01 születem
  Sajnos nagyon sok mindent nem tudok csak annyit hogy az édes apám mondta és képeket is mutatót nekem hogy Zilahi Pál a dédnagyapa és aki tud információt azt nagyon meg köszönném.

  Zilahy István Zsolt ha ezt elolvasod szeretnék veled beszéli pár dologról ha lehet ferenczilahy7@gmail.com várom jelentkezésed.

 • A nagypapám!

  Emlékszem a tejdropszra, amit mindí­g kaptam tőle sakkozás után.

  Én is nagyon büszke vagyok rá!

 • Édesapám ! Nagyon büszke vagyok rá! Nem láttam focistaként, csak minket taní­tott focizni, és azon kí­vűl minden szépre és jóra.

  • Rádiószerelő üzlete 1946-49 ben? anyám tejcsarnoka mellett volt a VIII: Baross utcában.Javí­tott nekünk rádiót és anyámék sokszor segí­tették nehezebben beszerezhető árúkkal. Jó barátok voltunk a fiai val, különösen Frédivel,sokat gombfociztunk az üzletben. leánya,azt hiszem Kati, sokszor ült at üzletben, amikor szerelni ment házhoz. Nagyon rendes ember volt, sokat mesélt a focimeccseiről tetszett neki, hogy én akkoriban a III. ker TTV kölyökcsapatában védtem.

   • A lánya Julianna volt és nem Kati én is a lánya vagyok nagyon jó apa volt imádott minket ,nagyon örülök hogy megtalaláltam ebbe a kiemelkedö rangsorban az édesapámat köszönöm szépen mindenkinek aki hozzájárult a felkutatásához

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ