Zöld-fehér legendák arcképcsarnoka: Gyurka

A Ferencvárosi Torna Club ma 112 éves. Ez idő alatt számtalan olyan sikert értek el sportolóink mellyel örökre bevésték nevüket a halhatatlan Fradisták márványtáblájába. Szerkesztőségünk a Fradi nagy családjának történetéből a labdarúgás múltját dolgozza fel. Hisszük azt, hogy ha nincsenek emlékek, az olyan, mintha nem is léteztünk volna. Az emlékekkel úgy vagyunk, mint a fényekkel, minél távolabbról világítanak, annál jobban ragyognak. De a fény elinal a világegyetem horizontján ha nem gyűjtjük össze azért, hogy felhasználva az energiáját, világítsunk a jelenünk megértéséhez.

A képek és a videók bármennyire is tudnak mesélni, tudjuk, hogy csak a teret lehet fölidézni és fölépíteni. A gondolatok és érzelmek soha többé nem állnak össze pontosan ugyanolyan vegyületté, mint amilyenné aznap, akkor, abban az órában voltak. Mégis vállalkoztunk arra, hogy a Ferencvárosi labdarúgás legendáiról az írott megemlékezéseken túl a multimédia keretén belül is örök emléket állítsunk.

Az elmúlt évek alatt olyan kép- és videótárat sikerült összegyűjteni (köztük számtalan képet kaptunk az olvasóinktól, volt játékosainktól, edzőinktől), melyek külön-külön is értékesek, de talán elvesznek a nagy halmazban és nem tudják igazán visszaadni azt az értéket, amit a Fradi legendás játékosai adni tudtak. Ezért egy a kor hangulatához illeszkedő, zenés képes arcképcsarnokot nyitunk, felidézve azokat akik halhatatlanná tették szeretett klubunkat.

Elsőként Sárosi György dr., „Gyurka” pályafutásából idézünk fel néhány pillanatot, mellyel örök emléket kívánunk adni a Ferencvárosi labdarúgás egyik legnagyobb egyéniségének.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 10.20. 19:30 PAFC-FTC (TV:M4)
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
FACEBOOK:
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
HOST