1910.III.26. Corinthian dí­j, FTC – Postás 6:1

NS-19100326-24

Corinthián dij. FTC 6:1 (félidő 0:0) arányban győz a Postások ellen.

(…)Előzőleg a MAC.-ot verő Postáscsapat mérkőzik a Ferencvárosi Torna Klub csapatával a Korintián-vándordijért. Jegyek az angol mérkőzésekre elővételben mérsékelt áron kaphatók.

(Pesti Napló, 1910. március 26.)

1910. március 26., 14:30, Millenáris, FTC – Postás 6:1 (0:0)
vezette: Fehéry Ákos (Csepeli AC)
FTC: ? – ?, ? – ?, ?, ? – ?, ?, Koródy, Schlosser, ?
Postás: Saly, ?
Gól: Schlosser (4), Koródy (2) illetve Saly

Korinthián vándordí­j. A B. T. K.—Surrey Wanderers mérkőzés előtt ma délután a Ferencvárosi Torna Klub és a Postás Sport Egyesület mérte össze erejét a Korintián vándordí­jért. Az első félidőben a Postások olyan jól tartottak magukat, hogy, a ferencvárosiak egyetlen gólt sem csináltak. A második félidőben azután visszaestek és ellenfelük könnyűszerrel hatszor lőtte be a labdát a kapujukba, a melyből négyet Schlosser, kettőt Korody csinált. A Postások egyetlen gólját Saly lőtte a F.T. K. negyedik gólja után. Eredmény 6:1 a F.T.K. javára.

(Budapest Hí­rlap, 1910. március  27.)

Corinthián dij. FTC 6:1 (félidő 0:0) arányban győz a Postások ellen. Millenáris pálya. Az első félidőben, mikor a Postások játszanak széllel hátban, egyenrangúak az ellenfelek, a második félidőben azonban FTC teljes fölénybe kerül. Biró Fehéry Ákos.

(Nemzeti Sport, 1910. április 2.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ