1911.II.5. FTC – URAK 2:0 (edzőmérkőzés)

(…) a Ferencvárosi Torna Klub uj népligeti pályáján ezúttal első í­zben fog lelkesedhetni a közönség a bajnokjelölt-csapat játékáért.

(Népligeti pálya.)
D. u. 1/2 2 óra: FTK. II—URAK. II.
D. u. 1/2 4 óra: FTK. I—URAK. I.

(Pesti Napló, 1911. február 5.)

1911. február 5., 15:30, Üllői út, FTC – URAK 2:0 (0:0)
vezette: Malaky Mihály (FTC)
FTC: Burián – Rudas, Schmolling, ?
URAK: ?
Gól: ?

Training mérkőzések. Ferencvárosi Torna Club — URAK: 2:0. Félidő: 0:0. Az FTC Üllői úti pályáján folyt le a training-mérkőzés. A pálya a hótól le volt takarí­tva. Az FTC, Weinber hí­ján komplett csapatával játszott. Az erősen védekező URAK-bal szemben csak a második félidő vége felé tudta a győzelmet biztosí­tani. Biró: Malaky Mihály.

(Sport-Világ, 1911. február 11.)

Az üllői-uti uj sporttelepen a Ferencvárosi Torna Klub 2:0 arányban legyőzte az Ujpest-Rákospalotai Atlétikai Klub-ot. A ferencvárosiak csapatában kipróbálták az uj játékosok: Burián, Rudas és Smoling képességeit.

(Budapesti Hí­rlap, 1911. február 7.)

Training mérkőzések. Ferencvárosi Torna Club — URAK: 2:0. Félidő: 0:0. Az FTC Üllői-uti pályáján folyt le a training-mérkőzés. A pálya a hótól le volt takarí­tva, ellenben a tribünök még nem készültek el egészen. Vasárnapra a pálya teljesen készen várja az FTC—MTK bajnoki mérkőzést. Az FTC. Weinber hí­ján komplett csapatával játszott. Az erősen védekező URAK-bal szemben csak a második félidő vége felé tudta a győzelmet biztosí­tani. Biró: Malaky Mihály.

(Pesti Hí­rlap, 1911. február 7.)

Tréning-mérkőzések. FTC—URAK. 2:0 (0:0). A FTC. uj pályáján játszottak a csapatok. A FTC. csak nehezen boldogul ellenfelével. Biró: Malaky M. (FTC.).

(Pesti Napló, 1911. február 7.)

A FTC az URAK ellen uj pályáján játszott több tartalékkal. A pálya maga csúszós és méretei abnormis nagyok a hazai viszonyokhoz képest. A játékosok egy-egy lefutást csúnyán megéreztek. Az első félidő eredménye 0:0 s csak a másodikban tudott a FTC két gólt lőni.

FTC—URAK 2:0 (0:0). Malaky

(Nemzeti Sport, 1911. február 12.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső