1915.VII.4. Honvédek – Közösök 4:1

Katona-mérkőzés az Üllői-uti pályán. A jövő vasárnap, július 4-én, az üllői-uti pályán érdekes mérkőzést rendeznek. Két csapat fog szemközt állani s az egyiknek honvédek a másiknak közösök lesznek a tagjai. Tekintettel arra, hogy most már alig van olyan jobb játékos, aki nem állana katonaszolgálatban, í­gy élvezetes sportban lesz részünk. A mérkőzés bevétele a jótékonycélé s az MLSz erre való tekintettel adott engedelmet a tilalmi időben való lebonyolitására. A két csapatban körülbelül a következők fognak szerepelni: Zsák, Viczenik, Szandovits, Wiener, Szafka, Biró, Medgyessy, Farkas, Virág, Konrád, a Kertészek, Tóth, Lakatos, Keresztessy, Molnár, Rácz Győző, Szécsi stb. A rendezőség meg fogja hí­vni a fővárost és a Budapesten időző magasabbrangu katonatiszteket.

(Sporthí­rlap, 1915. június 28.)

Katonacsapatok mérkőzése. (…) A két csapat összeállí­tása a következő:

Honvédek: Zsák (33) kapus, Wiener (FTC), Szaffka (MAC) hátvédek — Wilhelm (KAOE), Konrád I, Kertész II (MTK) fedezetek — Tóth (FTC), Okos (BAK), Kertessy (BEAC), Schlosser (FTC), Molnár (33) csatárok. Tartalékok: Ujságh, Gruber, Sebestyén III, Cseresnyés, Hőnich.
Közösök: Ginzery (MAFC, NSC) kapus — Ludvig (BAK), Szandovils (FTC) hátvédek — Kertész (BTC), Kertész III (MTK), Vanicsek I (33) fedezetek — Rácz (MAC), Vanicsek II (33), Szabó (III. ker.), Kunst (MAC), Bódis (BAK) csatárok. Tartalékok: Hauswald, Hajdú, Guttmann, Deutsch, Dolezsal és Schön.

A mérkőzést, amely d. u. 6 órakor kezdődik, Taffel Miksa (FTC) vezeti.

(Pesti Hí­rlap, 1915. július 4.)

SH-19150705-03-19150704

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső