1956 – Mátrai Sándor a válogatottban

6 hozzászólás a(z) 1956 – Mátrai Sándor a válogatottban bejegyzéshez

 • Kösz az észrevételt.
  Annyi minden van az oldalon, hogy kizárt, hogy hibátlan legyen.
  Örülünk, ha valaki segí­t.

  • SZUPEREK vagytok, sosem a kötözködés vezérel, csak ha elí­rást észlelek, akkor í­rok, a legjobb szándékkal… a történelem úgy szép, ha igaz… A világ legjobb szurkolói honlapja… kösz Nektek, ha kérhetném, a ’73-76 közötti meccsekről a Népsport/Képes Sport tudósí­tásait beszerezni….sok hiányzik -- nem a Ti hibátok -, nekem ezek évtizedekig megvoltak, csak elajándékoztam, ifjú Fradistáknak (rokon, fiatalabb barát stb.) többször, sokszáz ereklyémet, meccsjegyeket, Fradi-újságokat, posztereket, Népsport és Képes Sport évfolyamokat stb. De most “megvénültem” és újra szí­vesen olvasnám, amit annak idején “átadtam”…Üdv Néktek és HAJRÁ FRADI!!!!!

   • Ami hiányos, az azért van, mert nekünk sincs meg …
    Hiba volt. Most nekünk ajándékozhatnád 🙂

    • Azt hiszem tudnék segí­teni.Már a 40-es évekből is van néhány-igaz szakadozott-
     Képes Sportom, az újra kiadottakból majdnem teljes évfolyamok, továbbá Labdarúgás,
     Sport és Testnevelés, és Fradi meccsekről tudósí­tó-szétszedett- Népsport,ami meglepő módon, sokkal “nemzetibb” mint a ma annak nevezett.
     Annak idején Nagy Bélát is érdekelte, sajnos a betegsége miatt mindez csak terv maradt.
     Igény esetén össze kell szednem,és a kapcsolat felvételt megszervezni.

 • Bocs, újranézte, a B-válogatott meccs ott van… elnézést, csak mindig úgy nézem, hogy első az “A”, második a “B”…szóval, ez rendben van… de a nagyválogatottak meccsén “adjátok meg” a 2. magyar gólt!!! :)))

 • nem kötözködés, mert fantasztikus munkát végeztek, de, ad 1./ a csehektől itthon nem 4-1-re, hanem 4-2-re kaptunk, ki! ad 2./ a Képes Sport szerint B-válogatott meccs is volt Prágában, ahol mi nyertünk… Egyébként szuper, hogy ilyenekről lehet olvasni!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső